- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #34.201
içemiyorum malesef ama özellikle çok ayakta kaldıysam falan o gün derin nefes alışımda bile batıyor anlam veremedim yaBazen az su içmekten de kaynaklanıyor, yeteri kadar içiyorsan doktoruna bi danış yinede
Yaklasik 1 haftadir bende de var. Dun ilk defa internetten okuyayim dedim gece kabus gordum resmenkızlar sağ kasığıma bazı günler sürekli ağrılar giriyor sizde de oluyor mu
O ağrılardan acilde sabahladım bi gece canım normal heralde gruptaki annelerden de çoğu yaşıyor dinlenmen lazım iş yapınca artıyorkızlar sağ kasığıma bazı günler sürekli ağrılar giriyor sizde de oluyor mu
Bende de var o canım ilk doğumdan sonra olmuştu sağ bacağıma basamamıştım 2 ay sonra sol bacağıma basamadım 1 ay ağrıdan sporla düzelmişti şimdi gebeliğimde başladı aynı şekilde ağrı yapıyor ama oturup yatınca kalkınca oluyor. Bebek bel kemiğine baskı yaptığından oluyor heraldeYaklasik 1 haftadir bende de var. Dun ilk defa internetten okuyayim dedim gece kabus gordum resmenbenim soyle oluyor, ayaga kalktigimda sag ayagimi her basisimda agriyi duyuyorum. Ya da otururken sag ayagimi kaldirdigimda. Bu 1 haftadir her gun oluyor. Cok siddetli bir agri degil ama insani huzursuz eden kendini surekli belli eden bir agri. Magnezyumu 3 gun icmedim acaba ondan mi diyorum ama bilmiyorum. Devam ederse doktora sorucam.
Benim yururken surekli oluyor. Sag ayagimla adimimi her attigimda. Simdi denedim sanki kasik degil de karnin sag alt kismi gibi. Yeri de tam tarif edemiyorumBende de var o canım ilk doğumdan sonra olmuştu sağ bacağıma basamamıştım 2 ay sonra sol bacağıma basamadım 1 ay ağrıdan sporla düzelmişti şimdi gebeliğimde başladı aynı şekilde ağrı yapıyor ama oturup yatınca kalkınca oluyor. Bebek bel kemiğine baskı yaptığından oluyor heralde
Ben de boyle bisey alicam mutlaka,ana kucagi. Bence cok kullanisli ve bebegi oyalayacak biseyKızlar selam, şu tarz bir şey, salonda biz otururken ya da mutfakta bişeler yaparken bebeği yanımızda tutmak istediğimizde iyi bir şey mi? Bir de bunda bebek uyur mu? Bir de 6 aya kadar falan ancak kullanılır herhalde bu dimi?
Bende alıcam en azından bunun içinde uzanır oyalanır.Ben de boyle bisey alicam mutlaka,ana kucagi. Bence cok kullanisli ve bebegi oyalayacak bisey6 aya kadar rahat kullanilir. fiyat skalasi 100 kusurdan baslayip 1500 tl ye kadar gidiyor. Ben sunu begendim, ama yakindan gormedim.
Eki Görüntüle 2763537
Kasik agrisi bende de oluyor hatta bacagima dogru da cok vuruyor. Ayakta kalmiyorum zaten cok sakin bi gebelik geciriyorum ama benim bu agrilarimi rahim yapima bagliyor doktorum.Benim yururken surekli oluyor. Sag ayagimla adimimi her attigimda. Simdi denedim sanki kasik degil de karnin sag alt kismi gibi. Yeri de tam tarif edemiyoruminsallah normaldir. Arayip sorsam mi diyorum ama gel bakalim derse de yol cok uzun ve yollar karli suan. Dun aksam biraz okuyunca internetten korktum,dusuk tehdidi erken dogum tehdidi vs ama bicak saplanmasi seklinde bir agri degil.
Ben biraz ayakta kaliyorum yemek yaparken acaba ondan mi oldu? 2 saat mutfakta ayakta oluyorum arada oturuyorum 5 dk. Bi de aksam yemegi sonrasi en az 1 saat kesintisiz yine ayakta oluyorum mutfakta. Ondan mi oldu kiKasik agrisi bende de oluyor hatta bacagima dogru da cok vuruyor. Ayakta kalmiyorum zaten cok sakin bi gebelik geciriyorum ama benim bu agrilarimi rahim yapima bagliyor doktorum.
Evet cok kurtarici biseyBende alıcam en azından bunun içinde uzanır oyalanır.
Bu durum bende hep var ayakta max 5 dk kaliyorum.Ben biraz ayakta kaliyorum yemek yaparken acaba ondan mi oldu? 2 saat mutfakta ayakta oluyorum arada oturuyorum 5 dk. Bi de aksam yemegi sonrasi en az 1 saat kesintisiz yine ayakta oluyorum mutfakta. Ondan mi oldu ki
Ben lateral hareket yapanları daha mantıklı buluyorum. İleri geri sallanırken uyumaz gibi geliyor bilemiyorum.Kızlar selam, şu tarz bir şey, salonda biz otururken ya da mutfakta bişeler yaparken bebeği yanımızda tutmak istediğimizde iyi bir şey mi? Bir de bunda bebek uyur mu? Bir de 6 aya kadar falan ancak kullanılır herhalde bu dimi?
Bu durum bende hep var ayakta max 5 dk kaliyorum.
Biraz yuruyelim 15 dk filan yine cok agri oluyor. Sendeki rotunum agrisi dedikleri agri olabilir. Ama yine de doktoruna danismanda fayda var.
Ya topik çok herkese açık. Alakasız biri bana özelden çalışma masamı nereden alayım diye sormuş. Hayır sakıncası yok sorabilir de, ya başka şeyler de sorarlarsa diye korkuyorum
EneeeeemYa topik çok herkese açık. Alakasız biri bana özelden çalışma masamı nereden alayım diye sormuş. Hayır sakıncası yok sorabilir de, ya başka şeyler de sorarlarsa diye korkuyorum.
Bunların bi de anne dizi diye geçen bi modeli var yan yan da sallana biliyor biz ondan çok verim aldık çok uzun zaman kullandık. 8-9 aylıkken bile onda uyutup sonra yatağına alıyordukKızlar selam, şu tarz bir şey, salonda biz otururken ya da mutfakta bişeler yaparken bebeği yanımızda tutmak istediğimizde iyi bir şey mi? Bir de bunda bebek uyur mu? Bir de 6 aya kadar falan ancak kullanılır herhalde bu dimi?