2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bana da 75lik yaptı canım, ilk gebeliğim, 75lik daha doğru, garanti sonuç oluyormuş, ama skma canını sınır seviyesinde sadece, biraz diyetle toparlanır bence.
İlk hamileliğimde çok ağlamıştım şimdi ne olduğunu az çok biliyorum. diyetisyene gitmeme de bahane oldu. Eşim ve annem hamilelikte diyetisyene gidip kendilerince beni zora sokacak diye istemiyorlardı. Şimdi mecbur olacağım ve ben aşırı kuralcıyımdır. Sıkı bi diyet yaparım kesin. En azından bundan sonrası kilo alımımı yola sokarım Her şerde bir hayır vardır.

Nasıl yönlendırme yapıcak endokrin vs neler onerıcek burdanda yazarsanız bilgimiz olsun, cok gecmıs olsun bu arada

Geçmiş olsun cnm. Gitsin bi daha da gelmesin hastalık inş.

Geçmiş olsuN cnm. Teşhis konmuş artık dikkat edersin canını sıkma, Allah beterinden korusun

Geçmiş olsun canım. Siz sağlıklı olun da yolun yarısı bitti zaten .

Doktorun zaten diyo verelim diye idari izin talebi adı altında dilekçeni de yazdınmıydı oooh mis
Hadi bakalım. ben yine evden destek vericem işe muhtemelen ama olsun. Doğum iznine ayrılmadan rahat yok bana bu arada 32den sonra çalışabilir raporu alıp 5 haftayı sonraya aktaranlar varmış, oluyormuş yani. Öyle yapacağım inşallah eğer esnek çalışma devam ediyor olursa.

Bu arada bana direkt 75 lik yaptı ama ben kendimce gebelik şekeri geçmişim var diye öyle yaptığını düşündüm. Herkese 75 lik mi yapıldı yükleme
BEn bu gebeliğimde henüz yaptırmadım ama önceki gbeliğimde 75 lik yapıldı. 50 lik yüksek çıkabiliyormuş öyle olunca mecbur 75 lik yapılıyor. 75 daha pratik oluyor diye açıklamıştı doktorum.

Bu arada bana direkt 75 lik yaptı ama ben kendimce gebelik şekeri geçmişim var diye öyle yaptığını düşündüm. Herkese 75 lik mi yapıldı yükleme
Herhangi bir belirtin var mıydı? Fazla kilo alımı, ağız kuruluğu vs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…