-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #34.101
İlk hamileliğimde çok ağlamıştımBana da 75lik yaptı canım, ilk gebeliğim, 75lik daha doğru, garanti sonuç oluyormuş, ama skma canını sınır seviyesinde sadece, biraz diyetle toparlanır bence.
Nasıl yönlendırme yapıcak endokrin vs neler onerıcek burdanda yazarsanız bilgimiz olsun, cok gecmıs olsun bu aradaEndokrin doktoruyla görüşmemi söyledi. Randevu aldım. Salı günü gideceğim. Önceki hamileliğimde diyetisyene yönlendirmişti doktorum diyet yapıp günde 5 kere ölçüm yapmıştım.bu seferki doktorum Aç gitmemi söyledi inşallah yine yükleme yaptırmaz banahala damağım kıruyor. Eve gelince su çay içtim hala geçmedi. Diyet yapmaya bünyr oşarak alışkanım yaparım artık napayım
Cok gecmis olsun..Delirtiyor @Birefebirece @KeriminHilali kızlar çok Teşekkürler. Kardeşimle konuştum keşke herkes böyle geçirse diyo çok şükür hafif atlatıyor çok uzun süre maruz kalmamış sanırım virüse bilmiyorum annemlerde de bi sorun yoktu görüntülü aradım içim rahat etsin diye insallah böyle böyle geçer.
Salı günü gideceğim. Yazarım inşallah neler dediğimiNasıl yönlendırme yapıcak endokrin vs neler onerıcek burdanda yazarsanız bilgimiz olsun, cok gecmıs olsun bu arada
Geçmiş olsun cnm. Gitsin bi daha da gelmesin hastalık inş.Delirtiyor @Birefebirece @KeriminHilali kızlar çok Teşekkürler. Kardeşimle konuştum keşke herkes böyle geçirse diyo çok şükür hafif atlatıyor çok uzun süre maruz kalmamış sanırım virüse bilmiyorum annemlerde de bi sorun yoktu görüntülü aradım içim rahat etsin diye insallah böyle böyle geçer.
Geçmiş olsuN cnm. Teşhis konmuş artık dikkat edersin canını sıkma, Allah beterinden korusunEndokrin doktoruyla görüşmemi söyledi. Randevu aldım. Salı günü gideceğim. Önceki hamileliğimde diyetisyene yönlendirmişti doktorum diyet yapıp günde 5 kere ölçüm yapmıştım.bu seferki doktorum Aç gitmemi söyledi inşallah yine yükleme yaptırmaz banahala damağım kıruyor. Eve gelince su çay içtim hala geçmedi. Diyet yapmaya bünyr oşarak alışkanım yaparım artık napayım
Canım doktor soruyor zaten rapor yazayım 24 bitmiş diyo onu da iş yerine teslim ediyosunKızlar pazartesi itibariyle 24 haftayı tamamlıyoruz. Doktordan 24 hafta olduğumuza dair rapor alıp iş yerinde dilekçe mi veriyoruz nasıl oluyor bilginiz var mı?
Sen verdin galiba dimi? Herhangi bir dilekçe yazdın mı idari iznimin başlatılması gibi?Canım doktor soruyor zaten rapor yazayım 24 bitmiş diyo onu da iş yerine teslim ediyosun
Geçmiş olsun canım. Siz sağlıklı olun da yolun yarısı bitti zatenİlk hamileliğimde çok ağlamıştımşimdi ne olduğunu az çok biliyorum. diyetisyene gitmeme de bahane oldu. Eşim ve annem hamilelikte diyetisyene gidip kendilerince beni zora sokacak diye istemiyorlardı. Şimdi mecbur olacağım ve ben aşırı kuralcıyımdır. Sıkı bi diyet yaparım kesin. En azından bundan sonrası kilo alımımı yola sokarım Her şerde bir hayır vardır.
Evet evet dilekçe yazıyorsun. Dilekçe Ekine de tek hekim raporunu iliştirip görev yaptığın birime veriyorsun canımSen verdin galiba dimi? Herhangi bir dilekçe yazdın mı idari iznimin başlatılması gibi?
Tamam canım sağol. Çarşamba muayenem var zaten, gitmişken raporumu da alır veririm.Evet evet dilekçe yazıyorsun. Dilekçe Ekine de tek hekim raporunu iliştirip görev yaptığın birime veriyorsun canım
Doktorun zaten diyo verelim diye idari izin talebi adı altında dilekçeni de yazdınmıydı oooh misTamam canım sağol. Çarşamba muayenem var zaten, gitmişken raporumu da alır veririm.
Hadi bakalım.Doktorun zaten diyo verelim diye idari izin talebi adı altında dilekçeni de yazdınmıydı oooh mis
Doktorlar bebeği yıkayabilirsiniz ama göbeği çok iyi kurulayın sonrasında diyor kuzu.O kadar çabuk düşüyor mu? Olsun yine de yıkarım
BEn bu gebeliğimde henüz yaptırmadım ama önceki gbeliğimde 75 lik yapıldı. 50 lik yüksek çıkabiliyormuş öyle olunca mecbur 75 lik yapılıyor. 75 daha pratik oluyor diye açıklamıştı doktorum.Bu arada bana direkt 75 lik yaptı ama ben kendimce gebelik şekeri geçmişim var diye öyle yaptığını düşündüm. Herkese 75 lik mi yapıldı yükleme
Herhangi bir belirtin var mıydı? Fazla kilo alımı, ağız kuruluğu vs?Bu arada bana direkt 75 lik yaptı ama ben kendimce gebelik şekeri geçmişim var diye öyle yaptığını düşündüm. Herkese 75 lik mi yapıldı yükleme