- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.581
Benim bazı zamanlar oluyor reflüden kaynaklı o ağza ekşi tat geliyorMide yanmasinda egilip kalkarken ozellikle sizinde agziniza eksi aci bir tat mi geliyoriki gundur egilip kalkarken boyle oluyor biraz zorlasam kusucam. Mide bulantim mi var yanma mi anlayamadim
Ayak şişkinliği bende de ya sabah uyanınca bile oluyor. İster istemez kendimizi yoruyoruz sanırım. Ben çok yorulduğum günler tabanlarım çok acıyo basarkenCanım ben de evde durmuyorum pek. Ofiste oluyorum o yüzden hafta içi evle ilgilenmiyorum ama evde olsam mutlaka kendime iş çıkarırım biliyorum o yüzden de pek gitmiyorum. Sen de çok yorma yine kendini alabilirsen yardımcı al hattabenim de ayaklarımda bi şişkinlik var yürüyünce ayakkabılarım vuruyor
Reflü olabilir.Mide yanmasinda egilip kalkarken ozellikle sizinde agziniza eksi aci bir tat mi geliyoriki gundur egilip kalkarken boyle oluyor biraz zorlasam kusucam. Mide bulantim mi var yanma mi anlayamadim
Evet canım bende de oluyor ayak numaralarımız da büyüyecek sanırım son zamanlardaAyak şişkinliği bende de ya sabah uyanınca bile oluyor. İster istemez kendimizi yoruyoruz sanırım. Ben çok yorulduğum günler tabanlarım çok acıyo basarken
Benim büyüdü bileEvet canım bende de oluyor ayak numaralarımız da büyüyecek sanırım son zamanlarda
Şiştik valla şimdidenBenim büyüdü bilebi terliğim var ayağıma oluyor ama Nası oluyor sıkıyor baya
Bacaklarda şişkinlik genelde ödem olur canım. Su tüketimine dikkat ediyor musun. Bi de misal yoruldun diyelim ya da uzanıyorsun ayaklarını havaya dik öyle uzan o şişlikler geçerBenim ayaklsrım değil de ara ara bacaklarımda şişlik oluyor hafif bi şekilde . Genelde de sol bacak neden olur acaba
Çok teşekkür ederim canım
evet canım dün doğum günümdü.Çok teşekkür ederim
teşekkür ederim canım hepimizin sağlıklı yılları olsunYa geçen onu ben de farkettim biz baya paylaşımcı bi grubuz
bireylulmasali nice sağlıklı mutlu yıllar cnm
ay evetminnoşumu göresim var
Çok teşekkür ederim
teşekkür ederim canım hepimizin bebekleriyle mutlu yılları olsun
Teşekkür ederim canım
çok teşekkür ederim canım
Canım ben de evde durmuyorum pek. Ofiste oluyorum o yüzden hafta içi evle ilgilenmiyorum ama evde olsam mutlaka kendime iş çıkarırım biliyorum o yüzden de pek gitmiyorum. Sen de çok yorma yine kendini alabilirsen yardımcı al hattabenim de ayaklarımda bi şişkinlik var yürüyünce ayakkabılarım vuruyor
Canım günaydın.bu bahsettiğin bende de olmaya başladı diye doktorum rennie şurubunu günde 3 kere içebilirsin dedi dün gece yine oldu içtim rahatladım.
Benim bazı zamanlar oluyor reflüden kaynaklı o ağza ekşi tat geliyor
İki yastıkla uyu canım iyi geliyorEvet bir de basini yastiga koyunca oluyor
Geçmiş olsun kızlar. Bende normalde de reflü var çok fena. Çok ilerleyince manasız kuru öksürük de yapıyor. Burun tıkanıklığı daGunaydinnbende soylicem bu gittigimde gercekten fenaymis
İki yastıkla uyu canım iyi geliyor
Geçmiş olsun kızlar. Bende normalde de reflü var çok fena. Çok ilerleyince manasız kuru öksürük de yapıyor. Burun tıkanıklığı da. Reflü'de yenmemesi gereken şeyler var. Çig domates, çiğ sogan en başı çekiyor. Bir de eğilirken dizlerinizi kırıp eğilmeye çalışın mide içeriğiniz çok yer değiştirmez hem de zor olduğu için zırt pırt eğilmezsiniz .
Direk mesaj at ya da ara istersen eğer gitmene daha varsa canım rennie söylüyor genelde hepsi benimkisi şurup olanı önerdi belki senin çiğneme tableti söylerGunaydinnbende soylicem bu gittigimde gercekten fenaymis
iyiki doğmuşsun canım bu seneki doğum gününde bebişinle birlikte girdiniz ne güzel daha nice yıllarınızı sağlıkla aileizle birlikte geçirmeniz dileğiyleÇok teşekkür ederim canım
evet canım dün doğum günümdü.Çok teşekkür ederim
teşekkür ederim canım hepimizin sağlıklı yılları olsun
Çok teşekkür ederim
teşekkür ederim canım hepimizin bebekleriyle mutlu yılları olsun
Teşekkür ederim canım
çok teşekkür ederim canım. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Kızlar çok incesiniz