2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Senin kacinci hafta benim de oyleydi sonradan kuculuyor hala damarli ama ve uclari daha koyu tamamen kahverengi degil ama bir koyulasma oldu bende de

Bende bugün uzuuuun zaman sonra kuaföre gittim kadın hamile olduğumu anlamadı demekki henüz dışardan belli olmuyor

19+2 deyim.
Küçülüyorsa iyi böyle sonsuza kadar büyüyecek gibi duruyor

Evet evet kuculuyor benim de oyleydi ve sutyenler olmuyordu. Spor sutyenlerinden takiyordum surekli takmayinca altlari terliyordu o kadar buyumustu sonra bir anda kuculdu neden boyle oldu bende anlamadim

Evet MaşaAllahları var bugün tekme tekme hiç durmadan ayy yemeği zor yaptım kızçe den bu aralar biraz temizlikle uğraşıyorum hemen tekmeliyor

Aynen ben de elbise giymiştim diğer gittiğimde aç karna gidicem zaten iyi olur

Ben 12 30 a mi ne aldim degistirmezsem aslinda bende ac gitsem giderim sabahlari gec kahvalti edebiliyorum ilk kez sokaga cikma yasaginda disari cikicam bakalim basimiza neler gelicek

Amiiin amiiin hepimizin hakkında en iyisi olsun insallah canım bilmiyorum ki kararsızım zaten. Ama devletteki doktorla ve kendi doktorumla beraber ilerlemek istiyorum. Doğum zamanı gelip çattığında devlete gidecek olursam eğer doktora yabancı olmak istemiyorum. 15 hafta kalmış doğuma geçer mi ki sağlıklı sıhatli insallah

Ben 12 30 a mi ne aldim degistirmezsem aslinda bende ac gitsem giderim sabahlari gec kahvalti edebiliyorum ilk kez sokaga cikma yasaginda disari cikicam bakalim basimiza neler gelicek
Daha sakin olur bence iyi yapmışsın rahat rahat gidersiniz benim doktorum cumartesi günü açmıyor kliniği. Açsa biz de cumartesi gidebilirdik

Y Yorgunnnanne şu an xiomi robot süpürgeler trendyolda indirimde canım istersen bi bak
İndirimli bindirim mi kuzum Mop pro düşünüyorum ama gerçek indrim mi bilmediğimden kararsizm
Evet MaşaAllahları var bugün tekme tekme hiç durmadan ayy yemeği zor yaptım kızçe den bu aralar biraz temizlikle uğraşıyorum hemen tekmeliyor
Masallah canım çok yorma kendini bende birz ayakta dursam hemn belim ağrıyo ağır çekimde hareket etmeye başladım

Canım mop proyu 3000 e almıştım ben Ağustos ayında. şu an 2900. İlk kez bu kadar düşük fiyat gördüm ben Senemisback de düşünüyordu robot süpürge

Beni kim görse teyit etmek amaçlı doğum Mayıs'ta dimi diye tekraren sorma ihtiyacı hissediyor karnım birden bire çok büyüdü ve nefes darliklari oturup kalkmaya zorlanma falan da başladı. 27 sinde randevum aşırı merak ediyorum kaç hafta önde çıkacağını. Kaynanam bugün diyor ki bu da mı erken gelişip doğacak acaba üzüle üzüle bakıyor bana. Bu arada bugün dedim ki Allah'ım ne büyüksün. Yeni evlendigimizde atanamayanogretmen böyle seninki gibi sinsilikleri falan farkedip söylediğimde yok yaa o niyetle yapmaz alinganlik yapıyorsun sanki derdi eşim bugün annesine üstelik yanında bende varken dedi ki dışardan bakılsa başka görünüyor ama isin aslı farklı babamı elinde mum etmişsin ben herşeyin farkındayım ona göre! Kaynanam sok ben şok herkes şok
Eve geldiğimizde de avuçlarından öptü sağ ol var ol senin gibisi nasil denk geldi bana en büyük nasibim sensin dedi
Dürüst olmak er geç kazandırıyor

Ben mi robot S5 max robot u alacam 4 küsür şu anda nette mop lu en azından toz alır gibi siler diye düşünüyorum şubatta almayı düşünüyorum hamilelik de de agır laşa cagız 2. Çocuk hamilelik e de yarar biraz daha, düşer mi ki düşünüyorum F hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…