- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.541
Benim küçüktü eskiden şimdi anane memesi gibi oldular gittikçe büyüyor, kararıyor, yeşil damarlı, uçlarında pütürlü bi şeyler çıkıyor duşta bu memeler benim mi diye hayret ediyorum.
Niye küçülsün ki bilemedim
Ben çişimi yapıp pijamalarımı çıkarıp tartılıyorum atlet külotla
Yaa evet ben hafif kıyafetler giymeye çalışıyorum doktora giderkenAynen aynen sabah su bile icmeden tartilmak en iyisibenim doktorda cok moralim bozuluyor hem kiyafet ayakkabi, hem gun sonu
Ben o kadar uğraşmıyorum ama hep kıyafet olduğu için ona göre değerlendiriyorumBen çişimi yapıp pijamalarımı çıkarıp tartılıyorum atlet külotla
19+2 deyim.Senin kacinci hafta benim de oyleydi sonradan kuculuyorhala damarli ama ve uclari daha koyu tamamen kahverengi degil ama bir koyulasma oldu bende de
19+2 deyim.
Küçülüyorsa iyi böyle sonsuza kadar büyüyecek gibi duruyor
Yaa evet ben hafif kıyafetler giymeye çalışıyorum doktora giderken
Aynen ben de elbise giymiştimBende elbise giymistim gecen sefer belki bu sefer de oyle yaparim
Evet MaşaAllahları var bugün tekme tekme hiç durmadan ayy yemeği zor yaptım kızçe denNice mutlu yıllara kuzum yeni yaşında bebisine saglikla kavuşursun insallaharaba için çok geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsn
Bugün bende gittim canım gözün aydın çok sevindim senin adınabende 20+5 deyim 388 Gr boyunu sormadım ama harkeetli maşallahhh
Aynen ben de elbise giymiştimdiğer gittiğimde aç karna gidicem zaten iyi olur
Amiiin amiiin hepimizin hakkında en iyisi olsun insallah canım bilmiyorum ki kararsızım zaten. Ama devletteki doktorla ve kendi doktorumla beraber ilerlemek istiyorum. Doğum zamanı gelip çattığında devlete gidecek olursam eğer doktora yabancı olmak istemiyorum. 15 hafta kalmış doğuma geçer mi ki sağlıklı sıhatli insallahKuzu devlet genellikle sezeryana yönlendirmiyor, sağlık politikaları gereği, normal daha sağlıklı diye, ama sen zaten normal olursa özel diyorsun, yani diyelim ki bebek aşağı dönmedi kafası yukarıda kaldı ya da anne karnında Allah korusun gerilim yaşamaya başladı bunlar zaten mecburi sezeryan yani, doktor sana diyecek ki bugün alalım, yarın alalım, ya da haftaya da Bi bakalım olmadı sezeryan le alalım. Ama özel e gittin sancın var açılman var bebiş gelecek bu zaten Bi süreç, ha son dakika Allah korusun bebişi kalp atımı yavaşlar, Bi yeri sıkışır, sen sıkıntıya girersin o zaman özelde de sezeryan yapacaklar tabiiherşey sürece bağlı ilerler zaten kuzum hahhında en iyisi olsun inşallah
Daha sakin olur bence iyi yapmışsın rahat rahat gidersinizBen 12 30 a mi ne aldim degistirmezsem aslinda bende ac gitsem giderim sabahlari gec kahvalti edebiliyorumilk kez sokaga cikma yasaginda disari cikicam bakalim basimiza neler gelicek
İndirimli bindirim mi kuzum Mop pro düşünüyorum ama gerçek indrim mi bilmediğimden kararsizmY Yorgunnnanne şu an xiomi robot süpürgeler trendyolda indirimde canım istersen bi bak
Masallah canım çok yorma kendini bende birz ayakta dursam hemn belim ağrıyo ağır çekimde hareket etmeye başladımEvet MaşaAllahları var bugün tekme tekme hiç durmadan ayy yemeği zor yaptım kızçe denbu aralar biraz temizlikle uğraşıyorum hemen tekmeliyor
Canım mop proyu 3000 e almıştım ben Ağustos ayında. şu an 2900. İlk kez bu kadar düşük fiyat gördüm benİndirimli bindirim mi kuzum Mop pro düşünüyorum ama gerçek indrim mi bilmediğimden kararsizm
Masallah canım çok yorma kendini bende birz ayakta dursam hemn belim ağrıyo ağır çekimde hareket etmeye başladım
Ben mi robot S5 max robot u alacam 4 küsür şu anda nette mop lu en azından toz alır gibi siler diye düşünüyorum şubatta almayı düşünüyorum hamilelik de de agır laşa cagız 2. Çocuk hamilelik e de yarar biraz daha, düşer mi ki düşünüyorum F hayırlısıİndirimli bindirim mi kuzum Mop pro düşünüyorum ama gerçek indrim mi bilmediğimden kararsizm
Masallah canım çok yorma kendini bende birz ayakta dursam hemn belim ağrıyo ağır çekimde hareket etmeye başladım
Aynı benimkiler gibiBenim küçüktü eskiden şimdi anane memesi gibi oldular gittikçe büyüyor, kararıyor, yeşil damarlı, uçlarında pütürlü bi şeyler çıkıyor duşta bu memeler benim mi diye hayret ediyorum.
Niye küçülsün ki bilemedim