2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben mi robot S5 max robot u alacam 4 küsür şu anda nette mop lu en azından toz alır gibi siler diye düşünüyorum şubatta almayı düşünüyorum hamilelik de de agır laşa cagız 2. Çocuk hamilelik e de yarar biraz daha, düşer mi ki düşünüyorum F hayırlısı

bence en doğru seçim, bütçe eğer uygun ise direkt bu modeli al :)

Ben 12 30 a mi ne aldim degistirmezsem aslinda bende ac gitsem giderim sabahlari gec kahvalti edebiliyorum 😁 ilk kez sokaga cikma yasaginda disari cikicam bakalim basimiza neler gelicek😁

haftasonu çok kolay oluyor :) yarın ya da cuma arayacaklar hastaneden senin ve eşinin adına iki kağıt mail atacaklar, onların çıktısını al ya da telefonunda hazır bulundur, bir çevirme olursa göstereceksiniz :)

çok köprü geçmeyip anayola çıkmadıkça polis de durdurmuyor duyduğum kadarıyla, ben de bu cumartesi detaylıya gideceğim. baktım rahat ve daha az kalabalık oluyor bu haftasonu karantinaları sürdüğü sürece haftasonu gitmek istiyorum :)

Daha sakin olur bence iyi yapmışsın rahat rahat gidersiniz 😊 benim doktorum cumartesi günü açmıyor kliniği. Açsa biz de cumartesi gidebilirdik 🤔

Bende ilk kez gidicem sanki ilk zamanlar cumartesileri calismiyordu benimki de, yeni yeni goruyorum randevu oldugunu🤔

haftasonu çok kolay oluyor :) yarın ya da cuma arayacaklar hastaneden senin ve eşinin adına iki kağıt mail atacaklar, onların çıktısını al ya da telefonunda hazır bulundur, bir çevirme olursa göstereceksiniz :)

çok köprü geçmeyip anayola çıkmadıkça polis de durdurmuyor duyduğum kadarıyla, ben de bu cumartesi detaylıya gideceğim. baktım rahat ve daha az kalabalık oluyor bu haftasonu karantinaları sürdüğü sürece haftasonu gitmek istiyorum :)

Benim haftaya cumartesi 🥰 hastaneye sordum mail aticak misiniz diye randevu mesajini gosterin cevirme olursa yeterli dedi, bir sey olursada bizi arayin yardimci oluruz suana kadar hic karsilasmadik olumsuz bir seyle dedi ama bakalim 😁

Cumartesileri sorun olmazsa bizim icin de cok iyi olacak, yok toplantim vardi nasil gidicez simdi derdi biticek 😁 insallah senin detayli da harika gecer 🥰

Benim haftaya cumartesi 🥰 hastaneye sordum mail aticak misiniz diye randevu mesajini gosterin cevirme olursa yeterli dedi, bir sey olursada bizi arayin yardimci oluruz suana kadar hic karsilasmadik olumsuz bir seyle dedi ama bakalim 😁

Cumartesileri sorun olmazsa bizim icin de cok iyi olacak, yok toplantim vardi nasil gidicez simdi derdi biticek 😁 insallah senin detayli da harika gecer 🥰

sağol canıım, doğru aslında mesaj da geliyor onu düşünmemiştim :)
inşallah hepimizin muayeneleri çok güzel geçsiiiin:KK200:, doktorlar kilolara hiç bakmasııııın hayat bayram olsuuuun :ıslık::ıslık::ıslık:

Canım mop proyu 3000 e almıştım ben Ağustos ayında. şu an 2900. İlk kez bu kadar düşük fiyat gördüm ben Senemisback Senemisback de düşünüyordu robot süpürge
Ayy çok teşekkür ederim canım bı bakiym insallah alabilirim yaa🤗
Ben mi robot S5 max robot u alacam 4 küsür şu anda nette mop lu en azından toz alır gibi siler diye düşünüyorum şubatta almayı düşünüyorum hamilelik de de agır laşa cagız 2. Çocuk hamilelik e de yarar biraz daha, düşer mi ki düşünüyorum F hayırlısı
Canım valla şart ya çocuk fln da olunca

İndirimli bindirim mi kuzum Mop pro düşünüyorum ama gerçek indrim mi bilmediğimden kararsizm

Masallah canım çok yorma kendini bende birz ayakta dursam hemn belim ağrıyo ağır çekimde hareket etmeye başladım 🤗🥰
Akakçeyi takip edin. Orada ne kadar indiği yazıyor son 6 aylık süreçte.

Bende bu modeli aldım. Ben 4100 civarında aldım 2 ayı geçmiştir. O zamannın en düşük fiyatıydı ardından bi indirim geldi 3700 e düştü çok kısa bi süre. Bir daha o kadar süşer mi bilmiyorum ama 4 bin 4100 civarı bulursan al derim

Çok iyi iş görüyor robot süpürge hele ki şu dönemde. Benim kasık ağrılarım başladı ayakta kalsam bile ağrıyor. Aynı zamanda ayaklarım da şişti sanırım botlarım sıkmaya başladı. Erkenden 3.trimestera giriyorum sanırım 🤦🏼‍♀️

Mide yanmasinda egilip kalkarken ozellikle sizinde agziniza eksi aci bir tat mi geliyor🤔 iki gundur egilip kalkarken boyle oluyor biraz zorlasam kusucam. Mide bulantim mi var yanma mi anlayamadim

Çok iyi iş görüyor robot süpürge hele ki şu dönemde. Benim kasık ağrılarım başladı ayakta kalsam bile ağrıyor. Aynı zamanda ayaklarım da şişti sanırım botlarım sıkmaya başladı. Erkenden 3.trimestera giriyorum sanırım 🤦🏼‍♀️

Dun bende firini sildim o kadar cok egilip kalktim ki kasiklarim cok fena oldu 4 den 8 e kadar ayakta mutfaktaydim. Yemek, ocak silme, firin silme yoruldum diye agladim sonra😁 sabah uyandigimda hala ayak tabanlarim agriyordu

Dun bende firini sildim o kadar cok egilip kalktim ki kasiklarim cok fena oldu 4 den 8 e kadar ayakta mutfaktaydim. Yemek, ocak silme, firin silme yoruldum diye agladim sonra😁 sabah uyandigimda hala ayak tabanlarim agriyordu
Canım ben de evde durmuyorum pek. Ofiste oluyorum o yüzden hafta içi evle ilgilenmiyorum ama evde olsam mutlaka kendime iş çıkarırım biliyorum o yüzden de pek gitmiyorum. Sen de çok yorma yine kendini alabilirsen yardımcı al hatta 🤔 benim de ayaklarımda bi şişkinlik var yürüyünce ayakkabılarım vuruyor 🤔

Mide yanmasinda egilip kalkarken ozellikle sizinde agziniza eksi aci bir tat mi geliyor🤔 iki gundur egilip kalkarken boyle oluyor biraz zorlasam kusucam. Mide bulantim mi var yanma mi anlayamadim
Canım günaydın.bu bahsettiğin bende de olmaya başladı diye doktorum rennie şurubunu günde 3 kere içebilirsin dedi dün gece yine oldu içtim rahatladım. 🧡

X