2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aa cig domatesi ilk kez duydum ben mandalinadan filan oluyor saniyordum🤔 kisin insanlar pek almiyormus ama ben salatalik ve ceri domatessiz kahvalti ve salata yiyemem her gun yiyordum😁 evet ya oyle egilmek lazim aslinda
Ben de çok seviyorum domatesi arada kaçamak yapıyorum ya da kuru domates ekliyorum 🤓.

Alicam da bebek mobilyasinin gelmesini bekliyorum cuma arayin eksik parcalar tamamlanirsa getiririz dedi. Bir de firini temizler mi acaba gelen yardimci kisi 🤔 daha once annem yapiyordu detayli temizligini ben her yemekten kekten sonra siliyordum. Dun baya telleri filan cikarip temizledim ama hala icime sinmedi
Belirtirsen temizler mutlaka. Fırın temizliği zor biraz. Cuma günü gelir inşallah mobilyaların 😊

Gunaydinn 🌸 bende soylicem bu gittigimde gercekten fenaymis😔
Canım bende bı ara reflü geçirdim öksürükten uyuyamazdm geceleri bide acı ekşi su gelirdi ağzıma yüksek yastıkta uyu rahat edersin bide baharat acı kesinlikle yeme türk kahvesi içme o da fena yapıyo çok geçmiş olsn bende dün acı yedim bütün gün miden yandi gece döndüm durdum

Direk mesaj at ya da ara istersen eğer gitmene daha varsa canım rennie söylüyor genelde hepsi benimkisi şurup olanı önerdi belki senin çiğneme tableti söyler 🤷🏻‍♀️
Bi iki haftadır yaşıyorum kötü oluyordum. Beni çok rahatlatıyor

Acikcasi o kadar kotu degil randevu tarihine kadar idare ederim ama dayanamazsam mesaj atiyim 🥰

Canım bende bı ara reflü geçirdim öksürükten uyuyamazdm geceleri bide acı ekşi su gelirdi ağzıma yüksek yastıkta uyu rahat edersin bide baharat acı kesinlikle yeme türk kahvesi içme o da fena yapıyo çok geçmiş olsn bende dün acı yedim bütün gün miden yandi gece döndüm durdum

Ben mandalina cok yiyorum nar bir de, yemeklerle de limonata iciyorum sanirim bunlar yapiyor daha dikkat ediyim😔

Bir soyliyim bakalim ne dicek 😁 en son geldiginde 50 tl zam yapmis cunku evde cam cokmus ve kisin usuyormus😁 firin icinde bir 50 daha isteyebilir😁
Kışın üşüyor muymuş 😂 bana gelen ablayı ben 1 buçuk-2 ayda bir falan çağırıyorum genel temizlik yapıyor ekstra istediğin bi yer var mı diye soruyor. 200 liraya geliyor. Eğer 2 haftada 1 gelirse daha uyguna gelir. ilerleyen zamanda alırım belki öyle 🤔

Alicam da bebek mobilyasinin gelmesini bekliyorum cuma arayin eksik parcalar tamamlanirsa getiririz dedi. Bir de firini temizler mi acaba gelen yardimci kisi 🤔 daha once annem yapiyordu detayli temizligini ben her yemekten kekten sonra siliyordum. Dun baya telleri filan cikarip temizledim ama hala icime sinmedi

fırın işi çok dert :KK43:
ben görünen yerlerini temizliyordum, geçen kafamı bir çevirdim fırının tavanı fe-la-ket... ne et, balık, yaptıysam hepsinin yağı orda katran gibi kurumuş sanki, kusmamak için zor tuttum kendimi..

karbonat + sirke + limonla temizlerim hep, bana mısın demedi. ben solumayayım diye bu Ernet'in temizleyicisi ile eşim temizlesin dedim, onun gücüyle bile tam çıkmadı - yılmış durumdayım..

Geçmiş olsun kızlar. Bende normalde de reflü var çok fena. Çok ilerleyince manasız kuru öksürük de yapıyor. Burun tıkanıklığı da 😪. Reflü'de yenmemesi gereken şeyler var. Çig domates, çiğ sogan en başı çekiyor. Bir de eğilirken dizlerinizi kırıp eğilmeye çalışın mide içeriğiniz çok yer değiştirmez hem de zor olduğu için zırt pırt eğilmezsiniz 🤣.
Ay evet çiğ soğan beni mahvediyor normalde de. Hamilelikte her şey dokunur oldu. Hepimize kolaylıklar diliyorum

fırın işi çok dert :KK43:
ben görünen yerlerini temizliyordum, geçen kafamı bir çevirdim fırının tavanı fe-la-ket... ne et, balık, yaptıysam hepsinin yağı orda katran gibi kurumuş sanki, kusmamak için zor tuttum kendimi..

karbonat + sirke + limonla temizlerim hep, bana mısın demedi. ben solumayayım diye bu Ernet'in temizleyicisi ile eşim temizlesin dedim, onun gücüyle bile tam çıkmadı - yılmış durumdayım..

Aynen oyle oluyor canim ben eski evde o telleri sokup cikarmaktan bozmustum bir de hassaslar. Burda firina iyi davranicam her seyden sonra bir silcem diye kendime soz verdim ama yine pek degisen bir sey olmadi ister istemez o lamba kisimlari da yaglaniyor😔 cif filan da kimyasal oluyor silinsede kaliyor yani kokusu vs. Annemi bekliyorum yaparsa o yapar bana kiza kiza😁

Kışın üşüyor muymuş 😂 bana gelen ablayı ben 1 buçuk-2 ayda bir falan çağırıyorum genel temizlik yapıyor ekstra istediğin bi yer var mı diye soruyor. 200 liraya geliyor. Eğer 2 haftada 1 gelirse daha uyguna gelir. ilerleyen zamanda alırım belki öyle 🤔

Bir de aciklamasi oyle yani, kis da yeni geldi o zamanlar hep cam acik duruyorduk ev havalansin virus gecmesin filan diye😁 200 iyiymis ya 270 oldu iste bizimde. Ama ben baya yoruyor olabilirim, camlar, banyo fayanslari, mutfak dolaplari, salon halisi ve koltugu silme gibi. Simdi duvar silme gibi bir icat cikaricam bebek odasi icin ama belki kendim silerim mobilya gelmeden bir😁 Gecen sene bana yarim gun her hafta gelen vardi utuyu bile yapardi 100 tl ydi o kadar rahattim ki nerdeyse hic bir sey yapmiyordum ve duzeni cok guzel otutturmustuk anahtari verip cikiyordum. Simdi onu mumla ariyorum tasininca cok uzak dedi toplu tasima kullanmiyor virusten dolayi😔

Evet kızlar şeker yüklemeside tamam, inşallah sonuçlarım temiz gelir, hepimizin inşallah temiz gelsin, yaptıracak olan arkadaşlarımızında, korkulacak bir şey yok, aç karına o gazoz gibi olan glikozu içmekte midemi bulandırmadı, üç defa aralıklı kan verdim.idrar tahliline, troitlere ve karaciğer enzimlerinede bakılacak. Hepsini bir defada hallettim bakalım😁

Çok teşekkür ederim canım 😇

evet canım dün doğum günümdü.Çok teşekkür ederim 🥰😇

teşekkür ederim canım hepimizin sağlıklı yılları olsun 😇

Çok teşekkür ederim 🥰😇

teşekkür ederim canım hepimizin bebekleriyle mutlu yılları olsun 🥰

Teşekkür ederim canım 😇

çok teşekkür ederim canım 🥰😇. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Kızlar çok incesiniz ♥️
Nice musmutlu yıllarınız olsun inşallah 🎊🎊

Mide yanmasinda egilip kalkarken ozellikle sizinde agziniza eksi aci bir tat mi geliyor🤔 iki gundur egilip kalkarken boyle oluyor biraz zorlasam kusucam. Mide bulantim mi var yanma mi anlayamadim
Canm bende de bir iki defa oldu, dr gaviscon şurup verdi, içtiğim anda rahatlattı, doktora sorup alabilirsin.

Bir de aciklamasi oyle yani, kis da yeni geldi o zamanlar hep cam acik duruyorduk ev havalansin virus gecmesin filan diye😁 200 iyiymis ya 270 oldu iste bizimde. Ama ben baya yoruyor olabilirim, camlar, banyo fayanslari, mutfak dolaplari, salon halisi ve koltugu silme gibi. Simdi duvar silme gibi bir icat cikaricam bebek odasi icin ama belki kendim silerim mobilya gelmeden bir😁 Gecen sene bana yarim gun her hafta gelen vardi utuyu bile yapardi 100 tl ydi o kadar rahattim ki nerdeyse hic bir sey yapmiyordum ve duzeni cok guzel otutturmustuk anahtari verip cikiyordum. Simdi onu mumla ariyorum tasininca cok uzak dedi toplu tasima kullanmiyor virusten dolayi😔
Bak o iyiymiş haftalık olunca bir düzenin olur en azından. Eve geldiğinde mis gibi olur evin 🥰 İyi bi yardımcı bulmak da zor. Ben de camları halıları koltukları sildiriyorum perdeleri yıkattırıyorum. dolapların da dışını siliyor. İçini temizlerse ekstra ücrete giriyor. İçini temizletmedim hiç 😅

Bak o iyiymiş haftalık olunca bir düzenin olur en azından. Eve geldiğinde mis gibi olur evin 🥰 İyi bi yardımcı bulmak da zor. Ben de camları halıları koltukları sildiriyorum perdeleri yıkattırıyorum. dolapların da dışını siliyor. İçini temizlerse ekstra ücrete giriyor. İçini temizletmedim hiç 😅
Icini silmiyorlar zaten orasi kendi duzenin diye mi yoksa bir seyin kaybolur benden bilirsin diye mi bilmiyorum 😁 kesinlikle su pandemi bitsin 15 gunde bir yarim almakta mantikli, haftada bir yarim almak daha da mantikli😁 perdeleri her geldiginde yikatirsan yirtilir ama yilda 3 kez filan yikiyoruz biz😁

Icini silmiyorlar zaten orasi kendi duzenin diye mi yoksa bir seyin kaybolur benden bilirsin diye mi bilmiyorum 😁 kesinlikle su pandemi bitsin 15 gunde bir yarim almakta mantikli, haftada bir yarim almak daha da mantikli😁 perdeleri her geldiginde yikatirsan yirtilir ama yilda 3 kez filan yikiyoruz biz😁
Mutfakla oturma odası bir benim oranın perdesini yıkatıyorum ya her geldiğinde. Yağ kokuyor gibi oluyor 😅 bilmiyorum pek dolap içi temizliğe karışmak istemiyorlar sanırım 😄

X