2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya evet yoğun trafikte yorgunluk veya sapa bir yerde kramp vs olayları olsa stresli olabilir.

Rutin kontrol mü canım bu hafta başka giden yok sanırım
Evet evet rutin kontrol 16. Hafta gitmiştim en son. 23. Hafta kontrolü olcak yarınki. 30 aralıkta ayrıntılı usg için başka bi doktora gitmiştim yarın da kendi doktoruma gidicem. Bi tahlil fln yapsa bari en son 8. Haftada kan idrar vermiştim bi sıkıntı yok görünürde ama kontrol olsa iyi olucak. Bi de şeker yükleme olayını konuşuruz. 10 gün içinde kontrol randevumda yaptır derse yaptırırım.

Memeler kuculdu ama sanki eski haline geldi benim icleri doldu ve yumusaklasti sadece boyut ayni gibi, bir de damarlandi tabii
Benim küçüktü eskiden şimdi anane memesi gibi oldular gittikçe büyüyor, kararıyor, yeşil damarlı, uçlarında pütürlü bi şeyler çıkıyor duşta bu memeler benim mi diye hayret ediyorum.
Niye küçülsün ki bilemedim

Bebeğini görmüş olursun büyümüştür

Hadi ya isteğe bağlı sezaryen olamıyor muyum ben
Kuzu devlet genellikle sezeryana yönlendirmiyor, sağlık politikaları gereği, normal daha sağlıklı diye, ama sen zaten normal olursa özel diyorsun, yani diyelim ki bebek aşağı dönmedi kafası yukarıda kaldı ya da anne karnında Allah korusun gerilim yaşamaya başladı bunlar zaten mecburi sezeryan yani, doktor sana diyecek ki bugün alalım, yarın alalım, ya da haftaya da Bi bakalım olmadı sezeryan le alalım. Ama özel e gittin sancın var açılman var bebiş gelecek bu zaten Bi süreç, ha son dakika Allah korusun bebişi kalp atımı yavaşlar, Bi yeri sıkışır, sen sıkıntıya girersin o zaman özelde de sezeryan yapacaklar tabii herşey sürece bağlı ilerler zaten kuzum hahhında en iyisi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…