- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.501
Ben de öyle yapayım bari hiç yoktan iyidirEvde yürüyorum ben canım 10-15 dk. O bile iyi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyle yapayım bari hiç yoktan iyidirEvde yürüyorum ben canım 10-15 dk. O bile iyi geliyor
Rutin kontrol mü canım bu hafta başka giden yok sanırımKızlar yarın kontrole gidicem doktora. Sorusu olan varsa sorarım
+8.ben dana gibi oldum da bebek kac gram oldu fikrim yokyediklerim ayni ama kilo alimim artti nedense.Kilolar ne durumda kızlar artık bebekler yavaş yavaş 1 kiloya yaklaşıyor, suyu da artıyor galiba kilo alımımız hızlandı sanki
Özellikle son haftalar önermiyorlar denge sorunları baş dönmeleri gibi problemler olabilir diye anı hareketler doğumu tetikleyebilir diyeNeden tehlikeli? Ani kasılma vs gibi şeylerden dolayı mı? Başka bir şey mi? Çünkü ben önceki doğumuma araba sürerek gittim. Normal hayatın akışı içinde görüyorum bu gibi şeyleri yürüyüş, ev işi, yemek yapma gibi. Tehlikeli bir gebelik olmadıktan sonra bu akıştan kopmamak da fayda var.
Benim de öyle yediklerimde artış az olmuştur ama kilo alımı arttı geçen aya göre. bebekler de hızla gelişiyor artık+8.ben dana gibi oldum da bebek kac gram oldu fikrim yokyediklerim ayni ama kilo alimim artti nedense.
Anladım canım. Doktorum bu konuda hiç uyarmamıştı beni. Normalde de olabilecek şeyler ama bu saydıkların. Dün araba çarpıyordu mesela bana korktum kasılmam uzun sürdü dediğin şey bunun gibi bir şey olabilir.Özellikle son haftalar önermiyorlar denge sorunları baş dönmeleri gibi problemler olabilir diye anı hareketler doğumu tetikleyebilir diye
Ben en son +5 idim. Bu hafta inanılmaz yiyorum ve karnım aşırı büyüdü tartıya çıkmak biraz yürek istiyorKilolar ne durumda kızlar artık bebekler yavaş yavaş 1 kiloya yaklaşıyor, suyu da artıyor galiba kilo alımımız hızlandı sanki
Anladım canım. Doktorum bu konuda hiç uyarmamıştı beni. Normalde de olabilecek şeyler ama bu saydıkların. Dün araba çarpıyordu mesela bana korktum kasılmam uzun sürdü dediğin şey bunun gibi bir şey olabilir.
En son geçen hafta +6 ydım. 1 haftadır tartılmamıştım. Bugün aç karna 200 gram daha az çıktım. Ama tok karna farklı çıkarKilolar ne durumda kızlar artık bebekler yavaş yavaş 1 kiloya yaklaşıyor, suyu da artıyor galiba kilo alımımız hızlandı sanki
9 ocakta 66.25 cikmisim o gunden beri tartilmiyorumKilolar ne durumda kızlar artık bebekler yavaş yavaş 1 kiloya yaklaşıyor, suyu da artıyor galiba kilo alımımız hızlandı sanki
Sana da geçmiş olsun. İnternette de genelde uyarı niteliğinde bişey yok ama benim şuanki arabam manuel ve kasılmam olursa uzun süren trafikte sapa biyerde kenara çekemezsem stresten 2 kat artar diye korktum dün. Ama markete 10 dk mesafeye fln giderken çok dert değil. Doktorum da 5 dakika mesafede zaten sancılarım ilk başladığında ben de kendim gidebilirim diyorum yani sanırım inşallah .Anladım canım. Doktorum bu konuda hiç uyarmamıştı beni. Normalde de olabilecek şeyler ama bu saydıkların. Dün araba çarpıyordu mesela bana korktum kasılmam uzun sürdü dediğin şey bunun gibi bir şey olabilir.
Ben büyük bi şok yerine her sabah tartılarak emin adımlarla ilerliyorum.Ben en son +5 idim. Bu hafta inanılmaz yiyorum ve karnım aşırı büyüdü tartıya çıkmak biraz yürek istiyor
Nedeeen benim için sabah rutini gibi bişey oldu. en azından kg olarak değil gr olarak görüyorum artışı9 ocakta 66.25 cikmisim o gunden beri tartilmiyorum
Benim sabah ve gece yatmadan önce tartıldıgımda fark 1.5 kgEn son geçen hafta +6 ydım. 1 haftadır tartılmamıştım. Bugün aç karna 200 gram daha az çıktım. Ama tok karna farklı çıkar
Kız ben de yarın gidiyom tahliller yüklemelerRutin kontrol mü canım bu hafta başka giden yok sanırım
Nedeeen benim için sabah rutini gibi bişey oldu. en azından kg olarak değil gr olarak görüyorum artışı