2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Neden tehlikeli? Ani kasılma vs gibi şeylerden dolayı mı? Başka bir şey mi? Çünkü ben önceki doğumuma araba sürerek gittim. Normal hayatın akışı içinde görüyorum bu gibi şeyleri yürüyüş, ev işi, yemek yapma gibi. Tehlikeli bir gebelik olmadıktan sonra bu akıştan kopmamak da fayda var.
Özellikle son haftalar önermiyorlar denge sorunları baş dönmeleri gibi problemler olabilir diye anı hareketler doğumu tetikleyebilir diye

Özellikle son haftalar önermiyorlar denge sorunları baş dönmeleri gibi problemler olabilir diye anı hareketler doğumu tetikleyebilir diye
Anladım canım. Doktorum bu konuda hiç uyarmamıştı beni. Normalde de olabilecek şeyler ama bu saydıkların. Dün araba çarpıyordu mesela bana korktum kasılmam uzun sürdü dediğin şey bunun gibi bir şey olabilir.

Anladım canım. Doktorum bu konuda hiç uyarmamıştı beni. Normalde de olabilecek şeyler ama bu saydıkların. Dün araba çarpıyordu mesela bana korktum kasılmam uzun sürdü dediğin şey bunun gibi bir şey olabilir.

Cok gecmis olsun canim cok dikkat et 😔

Sana da geçmiş olsun. İnternette de genelde uyarı niteliğinde bişey yok ama benim şuanki arabam manuel ve kasılmam olursa uzun süren trafikte sapa biyerde kenara çekemezsem stresten 2 kat artar diye korktum dün. Ama markete 10 dk mesafeye fln giderken çok dert değil. Doktorum da 5 dakika mesafede zaten sancılarım ilk başladığında ben de kendim gidebilirim diyorum yani sanırım inşallah 🤣.

Nedeeen 😄 benim için sabah rutini gibi bişey oldu. en azından kg olarak değil gr olarak görüyorum artışı 🤣

Doktor akilli tarti kullanmanin zarari yok dedi ama yinede az tartilmaya calisiyorum ya nolur nolmaz😁 sabah tartilcam bakalim kac olmusum, bir de sabahlari hic aklima gelmiyor tartilmak 😁

X