2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
gecmis olsuuun, iki cocukla ugrasiyorsun kolay degil. ben su an tahmin bile edemiyorum iki tane kucuk cocugumun da oldugunu :)
Sağol cnm çok şükür şimdi geçti geçer geçmez ayağı kalktım çünkü çocuklar birşeyler yedirmek gerek anne olmak böyle birşey napcan onlar iyi olsun yeter ki

Geçmiş olsuun. Bana da dün arabada oldu. Çok dik oturuyordum gaz sancısıyla karışık kasılmamsı şeyler oldu, birkaç tur tekrarladı. Koltuğumu yatırdım geçti çok şükür. Kendim kullanırken olsa sağa çekip yatıcam sanırım .

İkea antilop vb ürünler bence uslu ve çok iri olmayan bebekler için daha ideal. Ben pek güvenli bulmuyorum onları.

Kızzzlarr iyi geceler. Doğumdan sonra kendini böyle hayal eden var mı

Kız bana ondam verdiler işteee, demek ondan kötü geldi belki de, bi bardağa şeker gibi bir şey koymuşlardı, karıştırdım, içtim

Anladım kuzum, ay bunlar stresli işler ya, eşinin kuzeni de rahat atlatsın inşallah

gecmis olsuuun, iki cocukla ugrasiyorsun kolay degil. ben su an tahmin bile edemiyorum iki tane kucuk cocugumun da oldugunu :)

Bende tahmin edemiyorum valla az once cok yoruldum diye agladim insan yorulunca aglar mi bilmiyorum ama hamilelikte duygusallik buysa ben boyle sebepler bulup aglayabiliyorum

Kız bana ondam verdiler işteee, demek ondan kötü geldi belki de, bi bardağa şeker gibi bir şey koymuşlardı, karıştırdım, içtim
Benim de geçen sene içtiğim bildiğin balkava şerbeti, herkes çok şikayet etmişti ben fondip yapmıştım ordaki diğer gebelerde gazlı hatta aromalı olanları vardı. Çok akıllı eşim katkısız olsun diye bunu almış. Bu sene bakalım şansıma ne çıkacak

Bende soda şişesi gibi bi şişede limonlu bi su içmiştim. Ama aç karnına yapmamıştı bu sefer aç kanına dedi. Korkutuyor açıkçası aç karnına olması.

Mama sandalyesi konuşulmuş onun içinde bu sefer bende ikeanınkilerden almak istiyorum. Ötekiler hem çok yer kaplıyor hem de temizliği zor oluyor.

Sağol canım sanada geçmiş olsun araba sürmek tehlikeli oluyor ılerleyen haftalarda zaten canım mümkün oldukça surmemeye çalış

Evde yürüyorum ben canım 10-15 dk. O bile iyi geliyor

Sağol canım sanada geçmiş olsun araba sürmek tehlikeli oluyor ılerleyen haftalarda zaten canım mümkün oldukça surmemeye çalış
Neden tehlikeli? Ani kasılma vs gibi şeylerden dolayı mı? Başka bir şey mi? Çünkü ben önceki doğumuma araba sürerek gittim. Normal hayatın akışı içinde görüyorum bu gibi şeyleri yürüyüş, ev işi, yemek yapma gibi. Tehlikeli bir gebelik olmadıktan sonra bu akıştan kopmamak da fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…