- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.481
Sağol cnm çok şükür şimdi geçti geçer geçmez ayağı kalktım çünkü çocuklar birşeyler yedirmek gerek anne olmak böyle birşey napcan onlar iyi olsun yeter kigecmis olsuuun, iki cocukla ugrasiyorsun kolay degil. ben su an tahmin bile edemiyorum iki tane kucuk cocugumun da oldugunu :)
Geçmiş olsuun. Bana da dün arabada oldu. Çok dik oturuyordum gaz sancısıyla karışık kasılmamsı şeyler oldu, birkaç tur tekrarladı. Koltuğumu yatırdım geçti çok şükür. Kendim kullanırken olsa sağa çekip yatıcam sanırımKızlar çok fena oldum az önce karnımın her yeri kasildi nefes alamadım remen hem kasılma oldu hemde şancı vurdu değişik birşey oldu anlamadım neden oldu 15 dk oldu hala hareket edemiyorum inş geçer acile gitmek zorunda kalmam
Kız bana ondam verdiler işteee, demek ondan kötü geldi belki de, bi bardağa şeker gibi bir şey koymuşlardı, karıştırdım, içtimAmin canım hepsi sağlıkla büyüsün gelsin inşallah
Bu şeker yüklemesi eskiden daha fenaydı ya, hala öyle yapan var mı bilmiyorum. Ben üniversitedeyken bir toz veriyorlardı onu küçük su şişesine koyup içiyordum. O tam şekerli su gibi tadı iğrençti, içtikçe midem bulanmıştı.
Ama kızıma hamileyken şekerli gazoz gibi bir şeydi, içimi daha kolay olmuştu ve çok baymamıştı.
Sağol canım, inşallah sağlıkla geçirelim hepimiz şu günleri, sıkıntısız, stressiz.25 altı kritiktir. Bu haftalarda kısalık uzayabileceği gibi kısalabilir de. Aksi de olabilir tabi.
Anladım kuzum, ay bunlar stresli işler ya, eşinin kuzeni de rahat atlatsın inşallahBenim 20+0 da 3.3 cikmisti doktor 3 un ustu iyi demisti her gittigimizde olcecek artik sanirimesimin kuzeni hamile ikizlere benden 3 hafta kadar ileride, onun 1 cm cikmisti mesela dun kontrolu vardi sordum bugun nasil gecti filan diye. Rahim agzim yukari cikmis sorun yok dedi doktor. Kac cm oldu diye de sormadim demek ki haftaya gore uzayip kisaliyor. Ama bence bizim ki iyi simdilik hele senin ki cok daha iyi
gecmis olsuuun, iki cocukla ugrasiyorsun kolay degil. ben su an tahmin bile edemiyorum iki tane kucuk cocugumun da oldugunu :)
Benim de geçen sene içtiğim bildiğin balkava şerbeti, herkes çok şikayet etmişti ben fondip yapmıştımKız bana ondam verdiler işteee, demek ondan kötü geldi belki de, bi bardağa şeker gibi bir şey koymuşlardı, karıştırdım, içtim
Insallah insallahAnladım kuzum, ay bunlar stresli işler ya, eşinin kuzeni de rahat atlatsın inşallah
Sağol canım sanada geçmiş olsun araba sürmek tehlikeli oluyor ılerleyen haftalarda zaten canım mümkün oldukça surmemeye çalışGeçmiş olsuun. Bana da dün arabada oldu. Çok dik oturuyordum gaz sancısıyla karışık kasılmamsı şeyler oldu, birkaç tur tekrarladı. Koltuğumu yatırdım geçti çok şükür. Kendim kullanırken olsa sağa çekip yatıcam sanırım.
Evde yürüyorum ben canım 10-15 dk. O bile iyi geliyorBir haftadır akşam yemekten sonra patlayacak gibi oluyorum hazımsızlık çekiyorum az yememe rağmen. Yürüyüş yapmazsam düzelmiyor. Soda da içiyorum ama fayda etmiyor. Tam yürüyeceğim vakit de sokağa çıkma yasağı başlıyor. Valla ne yapacağımı şaşırdım
Neden tehlikeli? Ani kasılma vs gibi şeylerden dolayı mı? Başka bir şey mi? Çünkü ben önceki doğumuma araba sürerek gittim. Normal hayatın akışı içinde görüyorum bu gibi şeyleri yürüyüş, ev işi, yemek yapma gibi. Tehlikeli bir gebelik olmadıktan sonra bu akıştan kopmamak da fayda var.Sağol canım sanada geçmiş olsun araba sürmek tehlikeli oluyor ılerleyen haftalarda zaten canım mümkün oldukça surmemeye çalış
Canımmm çok teşekkür ederim