2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok geçmiş olsun canım ya dikkat et Allah beterinden saklasın yine de doktoruna bilgi ver istersen

25 altı kritiktir. Bu haftalarda kısalık uzayabileceği gibi kısalabilir de. Aksi de olabilir tabi.

Geçtiğimiz iki gün benimde oldu ama uzun sürmedi, önemli bir şey yoktur muhtemelen, yalancı kasılmalar mı acaba, internette böyle olunca pozisyon değiştirin yazıyor,

Ben ne olduğunu bilmiyorum ama geçmiş olsun

Geçtiğimiz iki gün benimde oldu ama uzun sürmedi, önemli bir şey yoktur muhtemelen, yalancı kasılmalar mı acaba, internette böyle olunca pozisyon değiştirin yazıyor,
Yalancı kasılma olabilir aklıma gelen o oldu oyuzden sakin olmaya çalışıyorum biraz da yoruldum yorgunluk ve stresten de olmuş olabilir

Kızlar şu alt açma bezi çok kullanışlı geldi bana. Böyle bir şey alacağım sanırım. Fiyatı da 70 tl gibi bir şey. Size de fikir olsun.
Bir de mama sandalyesi için ikeanın sandalyesi konuşulmuştu. Birebir aynısından 95 liraya satılıyor. Kalitesi aynı mıdır bilemedim ama yorumları güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…