- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.581
Benim bebeğin odası da bu renk evi aldığımızda boyatmıştık bebek yoktu o zamanlar değiştirmem artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlarda güzel markalar tabi.Bizim fawori ve dyo ile bağlantımız var o yüzden burdan seçmem gerekiyor farklı bir ton geldi çok pembe istemiyorum zaten. ne pembe ne lila gibi hoşuma gitti. Sadece koyu olur boğar mi diye aklıma takıldı.Erkek olsaydı gri tonları yaptırırdım kesin
Bence çok hoş bi ton benim boya baya eski ya her yer çizilmiş zaten yenilenme vakti gelmiştiBenim bebeğin odası da bu renk evi aldığımızda boyatmıştık bebek yoktu o zamanlar değiştirmem artık. Eki Görüntüle 2753798
ayy valla kendi ailemde görmediklerimi bunlarda görünce çıldırıyorum resmen en basidi kadın benim aradığımda da kendi aradığında da uyuyor gibi konuşuyor hergün aramamı bekler doğru düzgün davranmaz konuşmaktan aciz ya çok farklı anlatsam bitmez sayfa sayfa olur yaniOnları değiştiremezsin o yüzden önemsememeye çalış boşuna canını sıkma böyle demek kolay gerçi de yinede üzme yani kimse için kendini.
Bizde hiç kullanmadık onun odasını tertemiz duruyor.Bence çok hoş bi ton benim boya baya eski ya her yer çizilmiş zaten yenilenme vakti gelmişti
Kimse kendi ailen gibi olamaz herkeste kendine denk aileyi bulamıyor olmuyor hayat böyleayy valla kendi ailemde görmediklerimi bunlarda görünce çıldırıyorum resmen en basidi kadın benim aradığımda da kendi aradığında da uyuyor gibi konuşuyor hergün aramamı bekler doğru düzgün davranmaz konuşmaktan aciz ya çok farklı anlatsam bitmez sayfa sayfa olur yani
hımm analdım kuzum bana geçen doktorda 24 haftalıkken idari izin veririz dediler de ben ocağın sonu gibi ayrılacağım ama idari izin detayını da bilmiyorum ondan sana soruyum dedimCanım ben kendi işimde çalışıyorum özel sektörde
öyle tabi canım haklısın değişmeyecek zaten bu kadın sadece zamanla alışacağım sanırımKimse kendi ailen gibi olamaz herkeste kendine denk aileyi bulamıyor olmuyor hayat böyle
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın yapacak birşey yoksa idare et görmezden gel kendine dert etme bu insanları. Sağlığın ve bebeğin önemli
Benim bilgim yok canım maalesefhımm analdım kuzum bana geçen doktorda 24 haftalıkken idari izin veririz dediler de ben ocağın sonu gibi ayrılacağım ama idari izin detayını da bilmiyorum ondan sana soruyum dedim
Canım bi doktora git istersen?Kızlar çok kötüyüm ya hem belim hem kasığım agriyo akıntım var bide tansiyonum çok düşük sadece oturdum başka bisy yapmadım niye böyle oldm nasıl işe gidicem 2 aydır raporluym ztn
Ben çok beğendimKızlar fikir verin “polen 3077” olan renk nasıl sizce bebek odası için
canım 24. haftanda hastaneden idari izin al ayrıl iştenKızlar çok kötüyüm ya hem belim hem kasığım agriyo akıntım var bide tansiyonum çok düşük sadece oturdum başka bisy yapmadım niye böyle oldm nasıl işe gidicem 2 aydır raporluym ztn
Eve geldim canım uzanıyorm şuan nasıl zor geçiyo Allah'ım benim gibisi yok böyle giderse yine rapor alcam galibaCanım bi doktora git istersen?
Canım ztn 24 de izin alcam ama 5 haftam var daha nasıl dayancam bilmiyorum çok ağrım oldu normal değil dimicanım 24. haftanda hastaneden idari izin al ayrıl işten
TeşekkürlerBen çok beğendim
Çalışırken bende de aynen öyle oluyor canım, neyse ki masa başındaymışsın, ona şükür de, ama yine de bi doktorunla görüş istersen, ben çalıştığım için çok daha sık göründüm doktora, diken üstünde oluyor insanKizlarrrr bisy sorcam uzun zmn snra işe geldim masa başı çalışıyorm benim riskli gebelik biliyosnz çok fena belim agriyo kasığım agriyo akıntım arttı normal mi yaa çok korkuyorum
İlk günün mü işte bugün?Canım ztn 24 de izin alcam ama 5 haftam var daha nasıl dayancam bilmiyorum çok ağrım oldu normal değil dimi
Evet canım ilk günüm ztn riskli hamilelik geçiriyorum düşük riski olduğu için 2 ay işe gitmedim bugün gittm aşırı akıntı kasık bel ağrısı oldu tansiyonm düştü 9/3 olmuş napcm hiç bilmiyorumİlk günün mü işte bugün?