2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım benim kayınvalidem genç 20 yaş var aramızda yok yinede olmaz yani.
Annem gibi diyenler var birde bence oda imkansız. 🤔
Bizimde aramızda hiç problem yok ama ne annemle konuştuğum şeyleri onunla konuşabilirim nede arkadaşım gibi diyebilirim.
Kayınvalideme anne derken bile içten diyemiyorum ki kendisi çok iyidir gerçekten ve annemin yanında da anne diyemiyorum ne bileyim ya anne bir tane bence 🤣

Kayınvalideme anne derken bile içten diyemiyorum ki kendisi çok iyidir gerçekten ve annemin yanında da anne diyemiyorum ne bileyim ya anne bir tane bence 🤣
Ben anne diyemiyorum bile onunda benden öyle bir talebi olmadı 😅
Eş ailesine de niye anne baba denir bilmem sonuçta evleniyoruz kardeş olmuyoruz bu adeti kim çıkarttıysa saçma buluyorum 🤔

Benim KV gercekten inanılmaz merhametli biridir. Bir de çok empat. Hep der ki kendi gelinliğini unutan geliniyle geçinemez. Yani bilmem ben memnunum. Arada sırada aşırı anne olması dışında bir şikayetim yok 😆 bugün gelecek kalmaya bı kaç gün kalır sevincliyim yani 😆

Haha evet kesinlikle zorlanirim, ben sehiri birak evlenene kadar hep ailemle yasadim lisansta yuksekte 😁 aslinda kotu bir sey evlendigimde yemek vs isleri o kadar zor gelmisti ki yatagimi bile toplatmiyordu annem sen okula git kizim ben yaparim ders calis kizim ben yaparim diyerek buyudum. Babam okulun shuttle i evin onunden gecmiyor diye sabahlari beni shuttle kadar birakirdi universitede bile tam bir prensestim simdi kulkedisi😁
ahaa iste benim örneğimden kendi aileme 1 bardak su getirmezken şimdi eşimin ailesine 4 nala kalkıyorum resmen :KK70: sonra da kendi aileme yapamadım bunlara yapıyorum diye de üzülüyorum

Benim KV gercekten inanılmaz merhametli biridir. Bir de çok empat. Hep der ki kendi gelinliğini unutan geliniyle geçinemez. Yani bilmem ben memnunum. Arada sırada aşırı anne olması dışında bir şikayetim yok 😆 bugün gelecek kalmaya bı kaç gün kalır sevincliyim yani 😆
Kayınvalidem benim de çok iyidir eşimle her telefonla konuşmasında şahit olurum kızımı üzme der babası da aynı şekilde benim tek derdim görümce onu da eş hatrına görmezden geliyorum bazen 🤣

Bı de arkadaşlarım da KV mi çok beğeniyorlar bize de öylesi nasip olsun diyorlar 😆 fıkır fıkır neşeli böyle bol kahkahalı biri 😆 bana insta da gördüğü değişik videoları atar komik olanları burcumun özelliği çıktığında bak aynı sen diye atar 😆 bi de en çok kiloları hiç takma sen Ajda Pekkansin unutma der 😆😆😆😆 ben hep öyle derdim Ajda gibi meydan okuycam yıllara diye 😆 hoşuma gidiyor böyle yanları 😆

Ay yapma kız ben yapmıyorum valla 😂😂
Ben de :KK70: Daha doğrusu herkes ne kadar yapıyorsa o kadar. Eşim de mutlaka kalkıyor 2 defa ben çay doldurduysam 2 defa o dolduruyor. İlk servisi kayınvalidem yapıyor. Sonrasında meyve çerez falan hep o getiriyor. Bi kayınpederimi kaldıramadım ama artık ondan geçti sanırım :KK70:

Bı de arkadaşlarım da KV mi çok beğeniyorlar bize de öylesi nasip olsun diyorlar 😆 fıkır fıkır neşeli böyle bol kahkahalı biri 😆 bana insta da gördüğü değişik videoları atar komik olanları burcumun özelliği çıktığında bak aynı sen diye atar 😆 bi de en çok kiloları hiç takma sen Ajda Pekkansin unutma der 😆😆😆😆 ben hep öyle derdim Ajda gibi meydan okuycam yıllara diye 😆 hoşuma gidiyor böyle yanları 😆
Yaaa ne güzel. Benim annem de böyledir ama kayınvalidemle çok jenerasyon farkımız var. Kadın çok iyi ama dönemlerimiz farklı işte.

Yani söz konusu anne olunca eşim benim tarafımı tutar mıydı bilmiyorum ama kesinlikle eş tutulmalı bence saygısızlık etmiyoruz bir şey demiyoruz belalarını mı arıyorlar 😅
benimki kesinlikle haklı da haksızda olsam direk annesini tutar bu çok zorluyor ve çok üzüyor insanı ya

Ben de :KK70: Daha doğrusu herkes ne kadar yapıyorsa o kadar. Eşim de mutlaka kalkıyor 2 defa ben çay doldurduysam 2 defa o dolduruyor. İlk servisi kayınvalidem yapıyor. Sonrasında meyve çerez falan hep o getiriyor. Bi kayınpederimi kaldıramadım ama artık ondan geçti sanırım :KK70:
Kız kardeşi varken ben mi yapıcam 😂 ama mesela ablası bize gelince eşim beni bile kaldırmaz kendisi yapar ya da ablasına söyler hamile olduğum için mi bilmiyorum 🤣🤣

Kız kardeşi varken ben mi yapıcam 😂 ama mesela ablası bize gelince eşim beni bile kaldırmaz kendisi yapar ya da ablasına söyler hamile olduğum için mi bilmiyorum 🤣🤣
Bizde olmadığı için o🤣 1 görümcem var o da uzakta evli. O olduğu zaman oturmuyor zaten sağ olsun. Ama senede 2 kez falan ancak denk geliyoruz.

Ne güzel maaşallah, ben de misafir ağırlamaktan inanılmaz zevk alan biriyim normalde ama içimi kuruttular 🤣

Baya gençmiş seninki. Benimkiyle aramızda yaklaşık 40 yaş var 😅
Eşimin babanesiyle aramızda 37 yaş var. Onla hiç arkadaş gibi olamam. Eşim ilk torun onuda kendi çocuğu gibi sahipleniyor.
Meraklıdır, bizim eve gelip gitmek için aşırı bir istek var kadında sanki hazine saklıyorum evde 😂
Onu da eşim uyarır çat kapı gelmeyin müsait değilse ısrarcı olmayın diyip mesafeyi ayarlar.
Kaynanam zaten nefret eder kendisinden kadında travma yaratmış😂

Bu arada kızlar ağda işini nasıl yapıyorsunuz?Ben daha önce lazere sonra ağdaya devam etmiştim kuaföre gidiyordum malum pandemi şimdi gitmeye korkuyorum traş bıçağıyla da almak istemiyorum artık çünkü arttırdı göbeğimden de göremiyorum ki kuaföre mi gitsem yine ya 🤷🏼‍♀️

Kayınvalidem benim de çok iyidir eşimle her telefonla konuşmasında şahit olurum kızımı üzme der babası da aynı şekilde benim tek derdim görümce onu da eş hatrına görmezden geliyorum bazen 🤣
Eşinin ailesi sana değer verdiği için görümcen kıskanıyor olabilir.

X