• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar sizler hamileliğinizi duyurdunuz mu kimlere söylediniz?
Hiç sorma canım ben birkaç arkadaşıma söylemiştim eşim dayanamadı annesine babasına arkadaşlarına söyledi onlara söyleyince benim anne babama da söyledik. Yani şuan yakın çevre biliyor

Kızlar Bi haftadır ağzımın tadı hiç yok iştahım kapalı... Normalde çikolatayı çok severim çikolata denince bile içim kalkıyor anca ekşi tuzlu yiyorum kız mı olacak bu bebiş yoksa 😊 bu arada çubuk kraker yemekten içim soldu
Bu hormonların anneyi korumasıymış, ben normalde günde 15 bardak rahat çay içerdim, şimdi çay düşünmeye dayanamıyorum, çünkü genelde kötü, zararlı şeylere karşı hulantı olurmuş, çikolata benim için de öyle mesela şuan, ama bulantı da çok şansa bir şey belli ki, benim ailemde kimsede olmamış, bende şimdiden bariz bulantı var, ama doktor gğnde 2 kusmaya kadar normal daha fazlası olursa haberleşelim dedi

Kızlar süt yoğurt vs tüketiyormusunuz düzenli olarak ben bugün kahvaltıda yumurtadan tiksindim sanırım bi daha yiyemicem 🤢

Kızlar süt yoğurt vs tüketiyormusunuz düzenli olarak ben bugün kahvaltıda yumurtadan tiksindim sanırım bi daha yiyemicem 🤢
Canım ben Sabahları yarım bardak ballı süt içmeye alışmaya çalışıyorum peynir yiyemediğim için mecbur süt yoğurt tüketmem gerekiyor

Kızlar çatlatma iğnesinin 14.günü iğne etkisi yoktur inşallah

Eklentiler

• C449C631-DA1E-40C3-ADE1-0AA130DD2008.webp
    C449C631-DA1E-40C3-ADE1-0AA130DD2008.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 31
  • 84EE26B0-370D-4D54-ACB7-56B0F9045A0E.webp
    84EE26B0-370D-4D54-ACB7-56B0F9045A0E.webp
    78,3 KB · Görüntüleme: 33
Yaaa aynıyız son adetim benimde 12 Ağustos nasıl gidiyor 🙈
yuppi aynımdan buldum😍 İlk zamanlar çok aşırı karnım kazınıyordu, birazdan gaz var sanırım , içim çok hareketli .o biraz geçmişti ama dünden beri gribim. Halsiz yatıyorum

merhaba ben de 4+3 de gitmiştim göremedi bhcg 1500 dü. hatta bakmadan önce göremeyeceğiz şimdiden söyleyeyim panik yapma dedi baktık ve göremedik. Tam 5 te gittim keseyi çok net görmüştük. Doktor niye böyle korkutmuş anlamadım değer tam anlamıyla 5. Haftada yükselmeye başlıyor zaten..
Ben regl geciktikten 10 gün sonra gittim, 5+5ti kese görüntü, daha miniciktir, görünmemesi çok normal ya, ama doktor neden umutlu konuşmadı onu anlamadım, 4+4 te kese görülmeyince umudu kıracak bir şey yok ki
Çok teşekkürler kızlar ama hcg yükselmem de iç açıcı değil umutlu değilim hiç

Kızlar Bi haftadır ağzımın tadı hiç yok iştahım kapalı... Normalde çikolatayı çok severim çikolata denince bile içim kalkıyor anca ekşi tuzlu yiyorum kız mı olacak bu bebiş yoksa 😊 bu arada çubuk kraker yemekten içim soldu
kız,olabilir,ben kızımda ilk 4 ay sadece ekşi yeşil elma ve yoğurt yemiştim. normalde de ekşi elmayı asla yemezdim. hamileyken yiyebilsiğim ili şeyden biriydi. ve bulantılarıma çok iyi geliyordu

Back