• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Emzirmeyi mi bırak dedi ilk kontrolün müydü canım bu senin hakikatten ya söyleseydi bari orda dur dur o da gıcık neyse olsun sağlık olsun bi daha ne zaman gel dedi
11 gün sonra gel dedi neredeyse 9 haftalık olunca yani ben bidaha Allah korusun acil bişey olmazsa asla gitmem bu doktora

11 gün sonra gel dedi neredeyse 9 haftalık olunca yani ben bidaha Allah korusun acil bişey olmazsa asla gitmem bu doktora
Canım benim ya insallah olmaz gitme kendi bildiğine git doktor güven vermemesi ayrı dert böyle ultrasonda bastırması ayrı bişe olur diye 2 kg bişe kaldırmıyoruz Allah korusun sıkma canını sen 🤲🏻

Ben eşimi iyice tembihledim henüz kimseyw bişey söylemedi ben nazardan korkuyorum isteyen var istemeyen var canım ama eşinde heyecandan söylemiştir babalık sevincinden
Öyle canım. Eşim çok istiyordu ne zamandır. O yüzden dayanamadı. Onlara da hak veriyorum ama insan yine de korkuyor işte.

sen o doktoru dinleme canım. önce kendi doktpeuna git. elektriğinin tuttugu iyi bir doktor buldun mu herşey cok guzel ilerliyor.
Yok ya kesinlikle benim annem de hamileyken emzirmiş 6 ay kadar hiç sorun olmamış 6 aydan sonra azalıyormuş ben yine doktor kontrolünde emzirmeye devam etmek istiyorum zaten

Ben iki hafta 5 gunlukken ogrendim cook erken o gunden beri cok paniktim kimyasal mi su mu bu mu diye ama yavas yavas sakinlesiyorum 😊 cok sukur iyiyim hic bulantim olmadi aksine istahim acildi, hala enerjik hissediyorum kendimi yerimde duramiyorum, hic bir yerim agrimiyor gecen haftalarda adet olucakmisim gibi agrim vardi onlarda bitti😊 bazen unutuyorum artik hamile oldugumu 😄
Şu an 4+3üm bende hala var o ağrı. Sizin ne zaman kesildi acaba? Merakla bekliyorum ağrımın bitmesini

Kizlar merhaba,
Testte pozitifi gördükten sonra ha bugün ha yarın derken nihayet ilk kontrolume gittim. Doktor ultrasona aldı hemen, 5 haftalıkla uyumlu kesemizi gördük. İki hafta sonra kalp atışları için çağırdı. Folik asit, progestan ve aspirin başladı
Kizlar daha önce veya şimdi hamileliğinde kan sulandırıcı iğne kullanan var mı acaba? Bir şeyler sormak istiyorum da

Kizlar merhaba,
Testte pozitifi gördükten sonra ha bugün ha yarın derken nihayet ilk kontrolume gittim. Doktor ultrasona aldı hemen, 5 haftalıkla uyumlu kesemizi gördük. İki hafta sonra kalp atışları için çağırdı. Folik asit, progestan ve aspirin başladı
Kizlar daha önce veya şimdi hamileliğinde kan sulandırıcı iğne kullanan var mı acaba? Bir şeyler sormak istiyorum da
Size neden verdi acaba progestan ve coraspini. Benim doktorum da ne kanama ne lekelenme olmamasına rağmen verdi bir hafta kullandım ama progestanı kullanmıyorum artık bıraktım coraspin içiyorum. Önlem amaçlı da veriyorlarmış ama çok gerekli bir şey mi?

Size neden verdi acaba progestan ve coraspini. Benim doktorum da ne kanama ne lekelenme olmamasına rağmen verdi bir hafta kullandım ama progestanı kullanmıyorum artık bıraktım coraspin içiyorum. Önlem amaçlı da veriyorlarmış ama çok gerekli bir şey mi?
Bana da progestan ve corasprin verdi ama ben daha önce düşük yaptığım için verdi

Back