2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. inşallah hepimizde sağlıcakla kucağımıza alırız. herkesin ilk bebeği olacak sanırım. benim ikinci :emir_bebek:doktora 7. haftamda gitmeyi düşünüyorum hem kese yi görürüm hem kalp atışını duyarım inşallah:KK36:sürekli hastaneye gitmek istemiyorum şu zamanda
Merhaba hosbulduk❤ yani 7. Haftaya kadar gitmeyecek misin sanki beta degeri takip edilmesi gerekiyor diye duymuştum ama ben daha tecrübesiz çaylak :KK48: sen daha iyi bilirsin tabi

Merhaba hosbulduk❤ yani 7. Haftaya kadar gitmeyecek misin sanki beta degeri takip edilmesi gerekiyor diye duymuştum ama ben daha tecrübesiz çaylak :KK48: sen daha iyi bilirsin tabi
hayır gitmeyeceğim galiba :KK49:ilk olunca başka oluyo tabi. ben pandemi den dolayı sürekli hastaneye gitmek istemmiyorum ondan sanırım.inşallah o zamana kadar bi sıkıntı çıkmaz

Cok tesekkur ederim kızlar :KK36: sağlık ocağına gittim son adet tarihim 2 haziran olduğunu söyleyince değere de bakınca çok yeni olduğunu 1 hafta sonra kadın doğuma gitmemi söylediler siz ne zaman gitmiştiniz

Canim ben regli gecikmesinin birinci günü gitmistim.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. inşallah hepimizde sağlıcakla kucağımıza alırız. herkesin ilk bebeği olacak sanırım. benim ikinci :emir_bebek:doktora 7. haftamda gitmeyi düşünüyorum hem kese yi görürüm hem kalp atışını duyarım inşallah:KK36:sürekli hastaneye gitmek istemiyorum şu zamanda

Selam canım, benimde 6 yaşında bir oğlum var nasipse 2.olucak. benim kimyasal gebelikler oldugundan salı günü kese için çağırdı.

hayır gitmeyeceğim galiba :KK49:ilk olunca başka oluyo tabi. ben pandemi den dolayı sürekli hastaneye gitmek istemmiyorum ondan sanırım.inşallah o zamana kadar bi sıkıntı çıkmaz
Haklisin hastaneye ne kadar az gidersek o kadar iyi ama dün kendimi acilde buldum gece falan uyuyamazdım ama napayım :KK48:
Canim ben regli gecikmesinin birinci günü gitmistim.
Beta kaç çıkmıştı canım

Kızlar benimde ayaklarım çok üşümeye basladı. Sol kasigimdada sanki heran regli olacakmis gibi ağrım var

Kızlar benimde ayaklarım çok üşümeye basladı. Sol kasigimdada sanki heran regli olacakmis gibi ağrım var

Dün acayip bel ağrım vardi. Bugünde sağ kasığım ağrıyor ve karnımın alt tarafı da sanki yanıyor. Kese oluşurken böyle sancılar çekmek normalmis ama insan yinede endişeleniyor.

Slm kızlar bende bugün hamile oldugumu ögrendi. Dün regli günümdü bugün beta hcg 177.50 cıktı.persembe tekrar kan vericem 4 kimyasalim var insallah bu sefer hevesim kursagimda kalmaz.
Merhaba ben yeni katıldım kadınlar kulubune ☺️ Benimde dış gebeliğim oldu bir sene önce şımdı gene hamile oldugumu öğrendim bir güN gecikti adetim beta 157 çıktı düşük mü değer diye endişeliyim hemen doktorada gitmek istemiyorum 😕 Kafam çok karışık

Merhaba ben yeni katıldım kadınlar kulubune ☺ Benimde dış gebeliğim oldu bir sene önce şımdı gene hamile oldugumu öğrendim bir güN gecikti adetim beta 157 çıktı düşük mü değer diye endişeliyim hemen doktorada gitmek istemiyorum 😕 Kafam çok karışık

Bende gayet iyi canim. 2 gün sonra tekrar baktirabilirsin. Hayirli ugurlu olsun. Insallah bu sefer sağlikla kucagina alirsin

X