Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün Aydın tatlımBen de aranıza katıldım, çok şükür
Benim başım dönüyor Nedense sadece yatarken sağa döndüğümde. Anlamadım başkasına oluyor mu ki?Günaydın hanımlar
Nasıl gidiyor gebelik bulantı başdönmesi gibi durumlar yaşayanlar var mı?
Günaydın kurabiyecim. Benim belimin ağrısı dışında bi şikayetim yok. Sanırım belimin ağrısıda mideme vuruyor oda ağrıyor çünküGünaydın hanımlar
Nasıl gidiyor gebelik bulantı başdönmesi gibi durumlar yaşayanlar var mı?
Bende de hicbirsey yoktu ama bugün çalışmak için masaya oturdum aşırı baş dönmesi yaşamaya başladımBenim başım dönüyor Nedense sadece yatarken sağa döndüğümde. Anlamadım başkasına oluyor mu ki?
Bel mideye mide bele karın mideye herşey herşeye vurur inşallah rahat geçerGünaydın kurabiyecim. Benim belimin ağrısı dışında bi şikayetim yok. Sanırım belimin ağrısıda mideme vuruyor oda ağrıyor çünkü
Kısor döngü inşallah canım. Bu arada folik asit aç karnına mo içilir tok karnına mıBende de hicbirsey yoktu ama bugün çalışmak için masaya oturdum aşırı baş dönmesi yaşamaya başladım
Bel mideye mide bele karın mideye herşey herşeye vurur inşallah rahat geçer
Ben genelde tok içmeye çalışıyorum canım ama aç bi zararı olur mu bilmiyorum doktorum sabah kahvaltıdan sonra iç demişti ama bazen unutuyorumKısor döngü inşallah canım. Bu arada folik asit aç karnına mo içilir tok karnına mı
Bende öyle yapayım o zaman. Doktor bana ne dedi HatırlamıyorumBen genelde tok içmeye çalışıyorum canım ama aç bi zararı olur mu bilmiyorum doktorum sabah kahvaltıdan sonra iç demişti ama bazen unutuyorum
Ne kadar kullanacağını söylememişti bana bebek olana kadar kullanırım olduktan sonra da bi daha sorarım diye düşündüm bende heralde galiba 3 aya kadar kullanılıyo ama emin değilim çarşamba günü gideceğim inşallah o zaman sorarım. Bide benim son adet tarihim 2 haziran doğacağı muhtemel tarih 9 mart ben nasıl 4. Haftada olurum nasıl hesaplanıyor anlamadımBende öyle yapayım o zaman. Doktor bana ne dedi Hatırlamıyorum
Bide ben bebek düşünmeye başladık yaklaşık 1 yıl içtim. Sonra bıraktım. Ama doktor devam et dedi. Yine de etmedim. Artık gerekli miktar vardır vücudumda gibi bi aptalca düşündüm. Ama doktor geçen gün bırakırsan etkisini göremezsin ama ben yine de yazıyorum sana dedi. Keşke bırakmasaydım. Bu arada ne kadar süre içeceğiz biz bunu. Doktor ya 8 hafta dedi ya 8 ay heyecandan dinleyemedim
Tamam canım Bende cuma gideceğimNe kadar kullanacağını söylememişti bana bebek olana kadar kullanırım olduktan sonra da bi daha sorarım diye düşündüm bende heralde galiba 3 aya kadar kullanılıyo ama emin değilim çarşamba günü gideceğim inşallah o zaman sorarım. Bide benim son adet tarihim 2 haziran doğacağı muhtemel tarih 9 mart ben nasıl 4. Haftada olurum nasıl hesaplanıyor anlamadım
En doğru cevabı doktor verecektir o zaman bende adetten hemen sonra kaldım onu biliyorumTamam canım☺ Bende cuma gideceğim
3+ bilmem bişeyse kuzu. Bende mesela 4+3 heralde ama 5.hafta diye gösteriyor bende pek anlamadım bu işten halbuki ben ne zaman hamile kaldığımı biliyorum
Ama her ne olursa olsun son adete göre hesaplanıyorEn doğru cevabı doktor verecektir o zaman bende adetten hemen sonra kaldım onu biliyorum
Günaydın kurabiyecim. Benim belimin ağrısı dışında bi şikayetim yok. Sanırım belimin ağrısıda mideme vuruyor oda ağrıyor çünkü
Evet demekki son adet tarihi önemli bizde ona bakalımAma her ne olursa olsun son adete göre hesaplanıyor
aspirin ne için. Pıhtılaşma falan mı var sende canım. İnşallah uzun sürmez bel ağrısı. Cidden bi iş yapamıyorsun
Ay o bel ağrısını kaç gündür çekiyorum. Ne zaman geçecek acaba. Folik asite dün başladım aynı zamanda coraspin de kullanıyorum bir de
Bence deEvet demekki son adet tarihi önemli bizde ona bakalım
aspirin ne için. Pıhtılaşma falan mı var sende canım. İnşallah uzun sürmez bel ağrısı. Cidden bi iş yapamıyorsun
Var maalesef doğuma kadar kullanıyorum. Aynen iş yaptım mi daha kötü ağrıyor. Oğlumda bu kadar ağrılarım yoktu ya