2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim başım dönüyor Nedense sadece yatarken sağa döndüğümde. Anlamadım başkasına oluyor mu ki?
Bende de hicbirsey yoktu ama bugün çalışmak için masaya oturdum aşırı baş dönmesi yaşamaya başladım
Günaydın kurabiyecim. Benim belimin ağrısı dışında bi şikayetim yok. Sanırım belimin ağrısıda mideme vuruyor oda ağrıyor çünkü 😁
Bel mideye mide bele karın mideye herşey herşeye vurur 😂 inşallah rahat geçer :KK36:

Bende de hicbirsey yoktu ama bugün çalışmak için masaya oturdum aşırı baş dönmesi yaşamaya başladım

Bel mideye mide bele karın mideye herşey herşeye vurur 😂 inşallah rahat geçer :KK36:
Kısor döngü 😀 inşallah canım. Bu arada folik asit aç karnına mo içilir tok karnına mı

Ben genelde tok içmeye çalışıyorum canım ama aç bi zararı olur mu bilmiyorum doktorum sabah kahvaltıdan sonra iç demişti ama bazen unutuyorum o_O
Bende öyle yapayım o zaman. Doktor bana ne dedi Hatırlamıyorum 😌
Bide ben bebek düşünmeye başladık yaklaşık 1 yıl içtim. Sonra bıraktım. Ama doktor devam et dedi. Yine de etmedim. Artık gerekli miktar vardır vücudumda gibi bi aptalca düşündüm. Ama doktor geçen gün bırakırsan etkisini göremezsin ama ben yine de yazıyorum sana dedi. Keşke bırakmasaydım. Bu arada ne kadar süre içeceğiz biz bunu. Doktor ya 8 hafta dedi ya 8 ay 😀 heyecandan dinleyemedim 😃

Bende öyle yapayım o zaman. Doktor bana ne dedi Hatırlamıyorum 😌
Bide ben bebek düşünmeye başladık yaklaşık 1 yıl içtim. Sonra bıraktım. Ama doktor devam et dedi. Yine de etmedim. Artık gerekli miktar vardır vücudumda gibi bi aptalca düşündüm. Ama doktor geçen gün bırakırsan etkisini göremezsin ama ben yine de yazıyorum sana dedi. Keşke bırakmasaydım. Bu arada ne kadar süre içeceğiz biz bunu. Doktor ya 8 hafta dedi ya 8 ay 😀 heyecandan dinleyemedim 😃
Ne kadar kullanacağını söylememişti bana bebek olana kadar kullanırım olduktan sonra da bi daha sorarım diye düşündüm bende heralde 😃 galiba 3 aya kadar kullanılıyo ama emin değilim çarşamba günü gideceğim inşallah o zaman sorarım. Bide benim son adet tarihim 2 haziran doğacağı muhtemel tarih 9 mart ben nasıl 4. Haftada olurum nasıl hesaplanıyor anlamadım 😂

Ne kadar kullanacağını söylememişti bana bebek olana kadar kullanırım olduktan sonra da bi daha sorarım diye düşündüm bende heralde 😃 galiba 3 aya kadar kullanılıyo ama emin değilim çarşamba günü gideceğim inşallah o zaman sorarım. Bide benim son adet tarihim 2 haziran doğacağı muhtemel tarih 9 mart ben nasıl 4. Haftada olurum nasıl hesaplanıyor anlamadım 😂
Tamam canım☺️ Bende cuma gideceğim 👯‍♂️👯‍♂️
3+ bilmem bişeyse kuzu. Bende mesela 4+3 heralde ama 5.hafta diye gösteriyor😀 bende pek anlamadım bu işten halbuki ben ne zaman hamile kaldığımı biliyorum 😀😀😀😀😀

:KK57:
Günaydın kurabiyecim. Benim belimin ağrısı dışında bi şikayetim yok. Sanırım belimin ağrısıda mideme vuruyor oda ağrıyor çünkü 😁

Ay o bel ağrısını kaç gündür çekiyorum. Ne zaman geçecek acaba. Folik asite dün başladım aynı zamanda coraspin de kullanıyorum bir de

Ignede kullaniyormusun canim. Bendede pırtilasmaya yatkinlik var hem coraspin hemde kansulandirici iğne yapiyorum hergün

Selam kızlar benisler nasil bakalim. Bende tık yok. Sadece sol kasıgında hapsirirken öksürürken bir kramp giriyor birde gögüs uclarima dokundukca aciyor. Salı günü bir gelsede :dua:

X