Yok canım ikiz değildi aslında yani doktor öyle bişey demedi cumartesi gittiğimde süpriz olmazsa tabiBende öyle bir durum yok canim. Senin ikizdi galiba.2 kat büyüyordur. Masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ikiz değildi aslında yani doktor öyle bişey demedi cumartesi gittiğimde süpriz olmazsa tabiBende öyle bir durum yok canim. Senin ikizdi galiba.2 kat büyüyordur. Masallah
Aslında bende çok zayıf değilim amiinn sağlıklı bitirelim inşallah hep beraber topluca doğuma gidelimMaalesef ben tombik olduğum için anlayamıyorum zaten o şişlik hep var bende zayıf ve hiç göbeği olmayanlar bu haftalarda farkedebilirler sanırım .ama internette paylaşımlarda 7. Haftadan sonra çıkmaya başladığını gördüm sağlıkla devam etsin inşallah gebeliklerimiz sağlıkla kucağımıza alalım minnoşlarımızı
Yok canım ikiz değildi aslında yani doktor öyle bişey demedi cumartesi gittiğimde süpriz olmazsa tabi ☺
Oluyor canım . Zaten uzanınca geçen ağrılardan korkmaya gerek yokmuşKızlar birsey sorucam ben evde iş yapinca alt karın orta kısımda regli agrisi oluyor uzaninca geciyor .sanki etim çürümüş gibi .sizdede öyle oluyormu.
Oluyor canım . Zaten uzanınca geçen ağrılardan korkmaya gerek yokmuş
Olmamıı hele ayakta fazla kalınca belime de vuruyor bazen ağrı sıcaklarda etki ediyor galiba telaşlanma sakınKızlar birsey sorucam ben evde iş yapinca alt karın orta kısımda regli agrisi oluyor uzaninca geciyor .sanki etim çürümüş gibi .sizdede öyle oluyormu.
Benim de aşırı bulantılarım var.doktor prilam dr verdi.etkisini baya geç gösteriyor ver hep uyutuyorBen kilo vermeye başladım bile. O kadar açımki ama Yesemde durmuyor Umarım bu durum uzun sürmez
Olmamıı hele ayakta fazla kalınca belime de vuruyor bazen ağrı sıcaklarda etki ediyor galiba telaşlanma sakın ☺
Ay icim rahatladi valla.
Cumartesi günü ben gidicem okuduğum kadarıyla da bu hafta bi çok hamişimiz gidicek doktor 2 hafta sonra duyarız dedi ama umarım duyarızBebislerimizi ne zmn gorucez acaba ultrasonda kalp atisina gittiğimizde gorurmuyuzki yine keseyim gorucez ozmnda
Benim salı günü ilk kontrol bakalım neler bekliyor biziKızlar yarın kontrolü olan varmi. Benim çarşamba günü
Merhaba canım ...sağlıklı hamileliğin olsun inşallah:) sat nedir ve ne zaman öğrendin ?hanımlar adet olacakmıs gıbı kasık bel agrınız oluyor mu sizinde uzanınca dinlenince gecıyor ama
Kızlar yarın kontrolü olan varmi. Benim çarşamba günü
Ah ya ne zaman seni iyi göreceğiz inşallah ilaç etkisini çabuk gösterir kuzum çok geçmiş olsunNasılsın hanımlar. Ben yine fenalarda
Habersiz bırakma bizi benim tee cumartesi çok var daha çabuk geçse zamanBenim yarın sabah randevum var ins kalp atışını duyarız ❤
Minoset parol falan alabilirsinKızlar migrenim var baş ağrısından duramıyorum ne yapsam rahatlar cok kötüyüm