2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ANNE
ADAYI :anneadayı:
ÇOCUK:emir_bebek:
CİNSİYET 💖💙TAHMİNİ
D.T:anne:
BEBEK
İSMİ:KK200:
Uykusuz Koala Uykusuz Koala 24Kocaeli111 Mart
gokhaninmelegi gokhaninmelegi 26Ankara21 Mart
@sunflower7126Kırıkkale13 Mart
@Ozlem_42627Sivas17 Mart
@Kurabiyemusavir30Samsun19 Mart
@Minikbalarim28Çanakkale12 Mart
@neysol29Kütahya22 Mart
@Hndn tyln34İstanbul12 Mart
Umutumut82 Umutumut82 37Kastamonu21 Mart
@Ozlmysr27İstanbul17 Mart
@Askkadiniii25İstanbul16 Mart
@Mavisiguzel37Ankara211 Mart
K KurkmantoluS 2612 Mart
@Krglhh27Bursa111 Mart
@kuyrukluyildiz32Eskişehir21 Mart
@Muzmus34Yurtdışı28 Mart
@gampili3238 Mart
@mores29İstanbul116 Mart
@DilekBurcu23İstanbul118 Mart
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin
gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Canim benim 30 yas 2.cocuk istanbul tahmini 4 mart benide ekler misin

inşalah bi sorun çıkmaz. bi sonra ki randevuyu beklemeketen başka bişey yapamıyorum

Icini ferah tut bende polip vardi cocuk duser gelidmez dediler 3700 aslanlar gibi doğdu oğlum bu dunyada yiyecek ekmegi varsa rabbim onu oyle bir korur ki.icini ferah tut duani et canim .

Kızlar tsh sonucunuz kaç cikti dr bisey dedi mi? Benim 4,38 cıkmıs bu değerlerde ilaç veriyorlar galiba gebelikte

Kızlar tsh sonucunuz kaç cikti dr bisey dedi mi? Benim 4,38 cıkmıs bu değerlerde ilaç veriyorlar galiba gebelikte

Benim 1.2 falan cikmisti ama gebelikten 1 hafta öncesi yapilmisti hamilelikte yapmadilar test gerek yok dediler

Gecmis olsun canim. Bebegede baktimi belki kalbi duyardi. Benim ilk hamileligimdede enfeksiyon olmustu
Bakalımmı dedim de daha 6+3 ya şimdi duyamazsan endişelenirsin zamanında bakalım dedi
Gecmis olsun canım belki ondandır kusmaların
Canım doktor gebeliğin ilk 3 ayı normal ama enfeksiyon dan dolayıda çok oluyordur dedi.

X