Günaydın güzel haberlerle gel inşallah . Ben de kendi rekorumu kırıyorum pazartesiye kadar sabredebilirsem 3 hafta görmemiş olucam . Max 13 gün dayanabildim şimdiye kadarGünaydın hanımlar.
Bugün uzuuun bir zaman sonra bebeğimi görmeye gideceğim nasipse.Randevum 09:30'da. Ben gece hiç uyuyamadım tam daldım derken sabah oldu uyandım şimdi de saatlerce uyuyup uykumu almış gibiyim. Öylece randevu saatimi bekliyorum.
Amiin kuzum inşallah güzel haberler veririmmGunaydin canimAhhh ne guzel❤❤ Hayirli ve guzel haberlerle gel insallah, cikar cikmaz yaz buraya
Ayy benim de 3 hafta oldu işte çok endişelendim hiç bu kadar uzun süre görmediğim olmamıştıGünaydın güzel haberlerle gel inşallah . Ben de kendi rekorumu kırıyorum pazartesiye kadar sabredebilirsem 3 hafta görmemiş olucam . Max 13 gün dayanabildim şimdiye kadar
Bana bu aralar üzüm çok iyi geldiKızlar kabızlık sorunu yaşayan varmı artık kuyruk sokumum bile ağrıyor tuvalette oturmaktan kabızlıktan armut iyi geliyordu ama şimdi pek işe yaramıyor.. birde demir ilacınında etkisi var ekstra sanırsam.. bende 7 ekimde görmeye gidicem daha var ve çok merak ediyorum bazen ağrılarım oluyor tedirgin oluyorum..
Hayırlı haberlerle gel canımAyy benim de 3 hafta oldu işte çok endişelendim hiç bu kadar uzun süre görmediğim olmamıştıBiraz panik halindeyim bir an önce gidip iyi olduğunu görmek istiyorum umarım güzel haberler veririm.
Amin kuzum inşallahhhHayırlı haberlerle gel canım
Bende korkuyorum özellikle kalbi dursa anlar mıyım ya bişey olduysa evham yapmadan duramıyorum
Her gidişimde kiz bebek reyonuna giriyorum hicbisey almadan cikiyorum cunku ben detayli da da kiz bebek denmesini bekliyorum
Ben kullanıyorum ama unutuyorum bazen damla olduğu için
Canim tam.mevsimi murdum erigi yesene
Gün kurusu nekiBen süt içemediğimi söylediğimde doktorum bana gün kurusu yememi söyledi. Kalsiyum deposu dedi.. Ona düzenli başlayınca kabızlıkta ister istemez kalmadı.. Hem faydalı hem bağırsaklar için iyi geliyo
Kayisi canim, gunes de kurutulmus olan, rengi koyu olan kuru kayisi :)Gün kurusu neki
Ben ekmege damlatiyorum uzerine de kocaman peynir, ne biliyim kahvaltida ne varsa onu koyarak yiyorum, sen de boyle yapabilirsin. Eger psikolojik olarak siseyi gorunce icemiyorsan esin yapsin bi lokma versin ya da aksam yemegine damlatsin 2-3 damla..Ya ben d vitaminini ilk çocuğumdada kullanamadım. Neye katsam ondan tiksindim normal içemedim. En son doktorumdan gizli bıraktım. Ve onunlamı alakalı bilmiyorum çocuğumda d vitamini eksikliğinden dediler bıngıldağı taaa 2 yaşında kapandı. Okadar d takviyesi yapıldıki yok kapanmadı. Ve bunda da akıllanmamışım demekki ki yine içemiyorum. Şişeyi elime aldığım an öğürmekten mahvoluyorum.. Vicdanım sızlıyor ama yapamıyorum..
Yaaa bilmiyordum vallaKayisi canim, gunes de kurutulmus olan, rengi koyu olan kuru kayisi :)
Ayy benim de 3 hafta oldu işte çok endişelendim hiç bu kadar uzun süre görmediğim olmamıştıBiraz panik halindeyim bir an önce gidip iyi olduğunu görmek istiyorum umarım güzel haberler veririm.
Normal kuru kayisidan daha faydali derler ama ben pek sevmemYaaa bilmiyordum valla
Bir ara isim konusunu baya yazmıştım buraya o konu bitti giti yeniden hortlatmak istiyorum
Yeni bir isim önerisi ile geldim
Mihra:İyilik sever, hoşgörülü, sevgi dolu, nazik.
Sizce nasıl? Ben bu defa epeyce ısındım. 1 haftadır evin içinde kızıma seslenip duruyorum yakıştırdım galiba bu ismi
Günaydın canım bende 1de 3lu tarama testine gitcem gorunce mutlu oluyo insan suan hiç bisey hissedemiyoruz içerde hareket ediyo mu bilmiyoruz anlamıyoruz insan merak ediyo :)Günaydın hanımlar.
Bugün uzuuun bir zaman sonra bebeğimi görmeye gideceğim nasipse.Randevum 09:30'da. Ben gece hiç uyuyamadım tam daldım derken sabah oldu uyandım şimdi de saatlerce uyuyup uykumu almış gibiyim. Öylece randevu saatimi bekliyorum.