2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel haberlerle gel inşallah . Ben de kendi rekorumu kırıyorum pazartesiye kadar sabredebilirsem 3 hafta görmemiş olucam . Max 13 gün dayanabildim şimdiye kadar

Günaydın güzel haberlerle gel inşallah . Ben de kendi rekorumu kırıyorum pazartesiye kadar sabredebilirsem 3 hafta görmemiş olucam . Max 13 gün dayanabildim şimdiye kadar
Ayy benim de 3 hafta oldu işte çok endişelendim hiç bu kadar uzun süre görmediğim olmamıştı Biraz panik halindeyim bir an önce gidip iyi olduğunu görmek istiyorum umarım güzel haberler veririm.

Bana bu aralar üzüm çok iyi geldi

Her gidişimde kiz bebek reyonuna giriyorum hicbisey almadan cikiyorum cunku ben detayli da da kiz bebek denmesini bekliyorum

Bende ikili sonuçlarımdan sonra herşey den hevesim kaçtı.. İsim düşünüyodum kız olursa şu erkek olursa şu.. Kız olursa cici cici şeyler alıncak.. Erkek olursa abisininkilerden de faydalanır vs.. Şimdi dediğin gibi detaylı da herşey netleşsin yeniden bi hamile moduna gireyim istiyorum

Ben kullanıyorum ama unutuyorum bazen damla olduğu için

Ya ben d vitaminini ilk çocuğumdada kullanamadım. Neye katsam ondan tiksindim normal içemedim. En son doktorumdan gizli bıraktım. Ve onunlamı alakalı bilmiyorum çocuğumda d vitamini eksikliğinden dediler bıngıldağı taaa 2 yaşında kapandı. Okadar d takviyesi yapıldıki yok kapanmadı. Ve bunda da akıllanmamışım demekki ki yine içemiyorum. Şişeyi elime aldığım an öğürmekten mahvoluyorum.. Vicdanım sızlıyor ama yapamıyorum..

Ben süt içemediğimi söylediğimde doktorum bana gün kurusu yememi söyledi. Kalsiyum deposu dedi.. Ona düzenli başlayınca kabızlıkta ister istemez kalmadı.. Hem faydalı hem bağırsaklar için iyi geliyo
Gün kurusu neki

Ben ekmege damlatiyorum uzerine de kocaman peynir, ne biliyim kahvaltida ne varsa onu koyarak yiyorum, sen de boyle yapabilirsin. Eger psikolojik olarak siseyi gorunce icemiyorsan esin yapsin bi lokma versin ya da aksam yemegine damlatsin 2-3 damla..

Ayy benim de 3 hafta oldu işte çok endişelendim hiç bu kadar uzun süre görmediğim olmamıştı Biraz panik halindeyim bir an önce gidip iyi olduğunu görmek istiyorum umarım güzel haberler veririm.

Benim bir sonraki kontrolüm 20 kasım canım, 2 ay sonrası için randevu aldık ama detaylı ultrason var 25 ekim-5 kasım arasında bu ay kan testi, idrar testi istedi onları toparlamakla meşgulüm . Düşündüğünde doktor 2 ay sonrasına randevu veriyor ama hastaneden çıkmayacak gb görünüyorum

Ahh ah ne olacak bu kaygılarımız bilmiyorum
Benim kontrolüm 2 hafta önceydi. herşey yolundaydı şükür.kontrolden 3 gün sonra yine başlıyor kaygılarım.elimde değil.hatta geçen hafta kasık ağrım oldu doktoru aradım .bana 'sen yine neden evham yaptin?' dedi
Bu hafta aslında çok belirgin hareketlerini hissetmeye başladım coook şükür
Ama hareket etmediği her dakika yine korkuyorum.
Ultrasonda kalp atışı görmeden huzur yok. Sanırım dogurana kadar böyle olacak.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Annelik böyle birşeymiş..

Ben de soracaktım ya karar verdin mi diye, güzel geliyor kulağa bu isim:)))

Bizim de daha hiç belli değil ya isim konusu

Günaydın canım bende 1de 3lu tarama testine gitcem gorunce mutlu oluyo insan suan hiç bisey hissedemiyoruz içerde hareket ediyo mu bilmiyoruz anlamıyoruz insan merak ediyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…