- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
Canım hayırlı haberle gel inşALLAH benimde 6 da randevum hop oturup hop kalkıyorumGünaydın hanımlar.
Bugün uzuuun bir zaman sonra bebeğimi görmeye gideceğim nasipse.Randevum 09:30'da. Ben gece hiç uyuyamadım tam daldım derken sabah oldu uyandım şimdi de saatlerce uyuyup uykumu almış gibiyim. Öylece randevu saatimi bekliyorum.
benimde akşam 8de. zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Hepimiz hayırlı haberler alalım inşAllahCanım hayırlı haberle gel inşALLAH benimde 6 da randevum hop oturup hop kalkıyorum
Nasıl geçti canımAmin kuzum inşallahhh
Kaç haftaliksiniz? Hareketleri hisstemissimizya ondan sordum. Güzel düşünün güzel olsun her seyAhh ah ne olacak bu kaygılarımız bilmiyorum
Benim kontrolüm 2 hafta önceydi. herşey yolundaydı şükür.kontrolden 3 gün sonra yine başlıyor kaygılarım.elimde değil.hatta geçen hafta kasık ağrım oldu doktoru aradım .bana 'sen yine neden evham yaptin?' dedi☺
Bu hafta aslında çok belirgin hareketlerini hissetmeye başladım coook şükür
Ama hareket etmediği her dakika yine korkuyorum.
Ultrasonda kalp atışı görmeden huzur yok. Sanırım dogurana kadar böyle olacak.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Annelik böyle birşeymiş..
17+2 yim. Ben biraz erken hissettim.iki haftadır titreşim kanat çırpma gibiydi. Ama 3- 4 gündür çok net hareketleri oluyor.Kaç haftaliksiniz? Hareketleri hisstemissimizya ondan sordum. Güzel düşünün güzel olsun her sey
Bende bir sonraki randevuma detaylı için gideceğim doktorum detaylı çekileceğin için önümüzdeki ay seni görmeme gerek yok boşuna para verme birdahaki ay gel dedi yani kendi doktoruma 2 ay sonra gideceğimBenim bir sonraki kontrolüm 20 kasım canım, 2 ay sonrası için randevu aldık ama detaylı ultrason var 25 ekim-5 kasım arasında bu ay kan testi, idrar testi istedi onları toparlamakla meşgulüm . Düşündüğünde doktor 2 ay sonrasına randevu veriyor ama hastaneden çıkmayacak gb görünüyorum
Bende kulaniyorum ama olmadi bende cnm doktoruns bi danış benceBu kan İlacı ve decavit acayip kabız yaptı ya
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzumGünaydın canım bende 1de 3lu tarama testine gitcem gorunce mutlu oluyo insan suan hiç bisey hissedemiyoruz içerde hareket ediyo mu bilmiyoruz anlamıyoruz insan merak ediyo :)
Kızlar kabızlık sorunu yaşayan varmı artık kuyruk sokumum bile ağrıyor tuvalette oturmaktan kabızlıktan armut iyi geliyordu ama şimdi pek işe yaramıyor.. birde demir ilacınında etkisi var ekstra sanırsam.. bende 7 ekimde görmeye gidicem daha var ve çok merak ediyorum bazen ağrılarım oluyor tedirgin oluyorum..
Gözün aydın canım. Ben geçen hafta salı gitmiştim perşembe 10.gün Bi gideyim diom. Normalde 13 ekime verdi randevu. Demir ilacını biz başladık maltofer die şurup şeklinde. Hap olarak aşırı bulantı kusma yaptı bende. Şurup olarak çok iyi.Anca eve gelebildim.
Çok şükür bebeğim gayet iyiymiş kalbini duyunca deriin bir oh çektim.❤ Uzun uzun izledik herşeyi iyiymiş kilosu boyu falan.Doktorum bu aralar zayıf olduğun için bebeğini hissedebilirsin dedi. Zayıf dedi bana. hamile kaldığım kilonun üzerine bu ay itibari ile çıkmışım. 67 ile kalmıştım 68,4 çıktım tartıda.
Cinsiyetinin kız olduğu da kesinleşti tabii.
Bu defa uyukluyordu ama bacaklar gayet açıktı.
15 Ekim 10 Kasım arası detaylı randevusu alacağım. Doktorum da perintalog bakarsa daha uygun olur dedi.Demir ilacını soracaktım ben sormadan söyledi 6. Ayda başlayacakmış.
Tüp bebek olduğu için bazı doktorlar direk sezaryen diyor doktoruma bunu da sordum düşüncesi ne diye. Hiçbir sakıncası yok herşey yolundaysa normal doğum tabiki yapabilirsin ama bir sıkıntı olursa sezaryen için 1 dk düşünmem dedi.Bizde durumlar böyle hanımlar. Çok özlemişim kuzumu.
Ohhh ne guzel haberler bunlar, gozun aydin canimAnca eve gelebildim.
Çok şükür bebeğim gayet iyiymiş kalbini duyunca deriin bir oh çektim.❤ Uzun uzun izledik herşeyi iyiymiş kilosu boyu falan.Doktorum bu aralar zayıf olduğun için bebeğini hissedebilirsin dedi. Zayıf dedi bana. hamile kaldığım kilonun üzerine bu ay itibari ile çıkmışım. 67 ile kalmıştım 68,4 çıktım tartıda.
15 Ekim 10 Kasım arası detaylı randevusu alacağım. Doktorum da perintalog bakarsa daha uygun olur dedi.Demir ilacını soracaktım ben sormadan söyledi 6. Ayda başlayacakmış.
Tüp bebek olduğu için bazı doktorlar direk sezaryen diyor doktoruma bunu da sordum düşüncesi ne diye. Hiçbir sakıncası yok herşey yolundaysa normal doğum tabiki yapabilirsin ama bir sıkıntı olursa sezaryen için 1 dk düşünmem dedi.Bizde durumlar böyle hanımlar. Çok özlemişim kuzumu.
Hayırlı olsun ismi gibi yaşasın prenses bana da dua edin sağlıklı şekilde göreyim son 6 saatAnca eve gelebildim.
Bünye ile ilgili canım bende neler sürdüm karnım bacağım harita gibi oldu ileride kendimi toplayıp karın germe ameliyatı İSTİYORUM rahatsız hissediyorum bacaklar içinde tedaviler var ona gidicem takma kafana herşeyin tedavisi çıktı artıkGunaydin kizlar
Bacaklarım sslulit olusumu oldugu yetmezmis gibi simdide damar catlamalari basliyo gibi ust bacakta mor renkli 3 tsnr incecik cizgi var damar icinde varis mi acaba bacaklarimin yuzune bakilcak hali klmayacak hamilelik sonundanlboyle olan varmi
Etkilerinde var kuzum kabızlıkBende kulaniyorum ama olmadi bende cnm doktoruns bi danış bence
Kuzu foto atma şansın var mı kan akışına bakılıyor bu durumdaGunaydin kizlar
Bacaklarım sslulit olusumu oldugu yetmezmis gibi simdide damar catlamalari basliyo gibi ust bacakta mor renkli 3 tsnr incecik cizgi var damar icinde varis mi acaba bacaklarimin yuzune bakilcak hali klmayacak hamilelik sonundanlboyle olan varmi
Maşallah canım tüp bebek ile doğum şeklini sakın belirleme hiç ilgisi yok kuzuAnca eve gelebildim.