- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.464
Bende fena kabızlık sorunu var demir ilacını sıvıya çevirdi doktor bir de duphalac şurup yazdı bakalım geçecek mi ..
Canim tam.mevsimi murdum erigi yesene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende fena kabızlık sorunu var demir ilacını sıvıya çevirdi doktor bir de duphalac şurup yazdı bakalım geçecek mi ..
Kızlar ben daha alışverişe dair bir şey yapmadım çok erken diye ama yavaş yavaş araştırmaya başladım☺ Anne yanı ve beşik konusunda ne düşünüyosunuz? Benim kafam çok karıştı valla
Haftalrdr var kuzmm öyle ama belim kalcama vuryor belli nefesm kesşlyoe otrdgm anndaYa geçen benimde oldu canim kalçada bir ağrı resmen otururken kalkarken ağrı yapiyo canım aciyo öyle birşey mi seninki de
Öyle yapacam kuzmm Allah razı olsun inanki agrlık ta degl bişey var ama bilmyormmArtık yavaş yavaş ağırlaşıyoruz kuzum normal böyle şeyler çok yorma kendini sağlığın daha önemli çok artarsa bi doktora sorarsın istersen
Bende anlamadm yaa acaba düşük belrtisi diye mi diyormBen söylemedim doktora. Ama neden progestan kullanıyor acaba. O düşük önlemek için deilmi
Kuzm inanki yemesende fayda etmyor artk alılmalyız şişmeye zor günler bizi beklyorBende bir de hazımsızlık problemi var sorma.yediklerimi sindiremiyorum o yüzden bi daha birşey yiyemiyorum.Bugün öğlen 12 de yediklerimle duruyorum midem almıyo zorla birşey yiyince de şişiyorum iyice bütün gün yüZdüm yine de sindiremedim
Valla birde kullansak bende varda kullanamyorm midem almıyorBende ilaç bol progestan fitil iğne vitamin Coraspin ama çoğu kişi magnezyum iyi geliyor demiş doktorum gerek yok dedi ama alsam mı diye düşünüyorum. Bi de benim kanamam olmuştu yeni yenş düzeldim ağrı olunca yine mi olacak diye korkuyorum
Rica ederiim Amiin canım benim inşallahh❤Oy sağol kuzum bana da çok naif kibar geliyo söylenişi de öyle senin prensesin de ismi ile yaşasın inşallah hayırlı ömrü olsun
Bence değişmez ama bakalım hayırlısı olsun senin için.10 gun once bacak arası da cok net göründü yani boş kiz olduğu belli ama detyliyi bekliyorum
Bir de onu deneyeyim teşekkürlerCanim tam.mevsimi murdum erigi yesene
Sonucu mutlu ve sağlıklı olsunda çekeriz söylene söyleneKuzm inanki yemesende fayda etmyor artk alılmalyız şişmeye zor günler bizi beklyor
Ağrılarımın geçeceğini bilsem kullanırım bazen dayanamıyorumValla birde kullansak bende varda kullanamyorm midem almıyor
yok be canım ben yüz üstüde yatıyorum arada. Yani bi rahatsızlık hissetmedikten sonra ne bileyimNe bileyim çok kafama taktım canım ya huzursuzum
bilemiyorum ki vallaaaBende anlamadm yaa acaba düşük belrtisi diye mi diyorm
Ay evet ya azcik öyle olyoruz ama işte annelik zor Zanaat Şimdiden belli oldu Allahım Analrmzn hakknı ödeyenlerdn etsn bziiSonucu mutlu ve sağlıklı olsunda çekeriz söylene söylene
Aynen kuzmm valla haklsn Rabbim yardmcmz olsnAğrılarımın geçeceğini bilsem kullanırım bazen dayanamıyorum
yok be canım ben yüz üstüde yatıyorum arada. Yani bi rahatsızlık hissetmedikten sonra ne bileyim
bilemiyorum ki vallaaa
Gunaydin canim Ahhh ne guzel Hayirli ve guzel haberlerle gel insallah, cikar cikmaz yaz burayaGünaydın hanımlar.
Bugün uzuuun bir zaman sonra bebeğimi görmeye gideceğim nasipse. Randevum 09:30'da. Ben gece hiç uyuyamadım tam daldım derken sabah oldu uyandım şimdi de saatlerce uyuyup uykumu almış gibiyim. Öylece randevu saatimi bekliyorum.