2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben daha alışverişe dair bir şey yapmadım çok erken diye ama yavaş yavaş araştırmaya başladım☺ Anne yanı ve beşik konusunda ne düşünüyosunuz? Benim kafam çok karıştı valla 🙈

Ben 1 besik tekerlekli mobilya besik aldim oglumda 1 de ana kucagi oturma odasina cok rahat ettik ..mobilya besik yatak odasında duruyordu gunduz anakucaginda uyuyordu

Artık yavaş yavaş ağırlaşıyoruz kuzum normal böyle şeyler çok yorma kendini sağlığın daha önemli çok artarsa bi doktora sorarsın istersen
Öyle yapacam kuzmm Allah razı olsun ❤️❤️ inanki agrlık ta degl bişey var ama bilmyormm

Bende bir de hazımsızlık problemi var sorma.yediklerimi sindiremiyorum o yüzden bi daha birşey yiyemiyorum.Bugün öğlen 12 de yediklerimle duruyorum midem almıyo zorla birşey yiyince de şişiyorum iyice😢 bütün gün yüZdüm yine de sindiremedim
Kuzm inanki yemesende fayda etmyor artk alılmalyız şişmeye zor günler bizi beklyor

Bende ilaç bol 😊 progestan fitil iğne vitamin Coraspin ama çoğu kişi magnezyum iyi geliyor demiş doktorum gerek yok dedi ama alsam mı diye düşünüyorum. Bi de benim kanamam olmuştu yeni yenş düzeldim ağrı olunca yine mi olacak diye korkuyorum
Valla birde kullansak bende varda kullanamyorm midem almıyor 😪😪

Bana doktorum hep sola yat derdi ;

Araştırmacılara göre, sırt üstü ya da sağ tarafa yatmak, bacaklardaki ana damarlardan kalbe olan kan akışını azaltıyor ve bu da anne karnındaki bebeği etkiliyor. Hamilelik döneminde en ideal uyku pozisyonu, sol tarafa yatmak!

Günaydın hanımlar. :KK68:
Bugün uzuuun bir zaman sonra bebeğimi görmeye gideceğim nasipse.:anne: Randevum 09:30'da. Ben gece hiç uyuyamadım tam daldım derken sabah oldu uyandım şimdi de saatlerce uyuyup uykumu almış gibiyim. Öylece randevu saatimi bekliyorum.:KK6:
Gunaydin canim 🤗🤗Ahhh ne guzel❤️❤️ Hayirli ve guzel haberlerle gel insallah, cikar cikmaz yaz buraya 🥰🙏🏻

X