kanama derkenSon 3-4 gün su az içtim ama direkt etkilimi bilmiyorum şimdi kanamam oldu doktoru bekliyorum
Son 3-4 gün su az içtim ama direkt etkilimi bilmiyorum şimdi kanamam oldu doktoru bekliyorum
Bak yaa hemende anladınsağlık ocağına ortak falan mısın ahahaşaka yapıyorum. Zaten doktorluk bişey yok mantıken ben doktora gıcık olmuştum. Umarım bizim ebe de tatlı biridir
İnşallah inşallahBak yaa hemende anladın
Amiiin kuzum inşallah tatlı bir ebe denk gelir
Ahahhaİnşallah inşallahsöyleyeceğim burda tatlı mı tatsız mı diye
Doktoruna haber verseydin kuzum hemen.. söyledin mi ne yaptın? Genelde önemsiz falan diyorlar ama çok oldu diyorsun için rahat etsin muhakkak danış doktoraKızlar bnde gittim doktora benimki ikizmiş iki hafta sonraya kalp atışı için çağırdı. Doktordan çıktıktan hemen sonra tuvalete gittim kahverengi akıntı gelmiş baya bı pet boydan boya olmuş sizce önemli midir doktordan çıktım diye görmedim bidaha
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahBende bugün keseyi gördüm çok şükür sağlıklı görünüyor dedi haftaya salı günü kalp atışı için tekrar çağırdı sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıp gitmiştim sadece hastanede şu etten falan geçen mikroplar varya onun tahlilini yaptılar yarın çıkacak sonuçları folic asit ve coraspin başladı
Kızlar bnde gittim doktora benimki ikizmiş iki hafta sonraya kalp atışı için çağırdı. Doktordan çıktıktan hemen sonra tuvalete gittim kahverengi akıntı gelmiş baya bı pet boydan boya olmuş sizce önemli midir doktordan çıktım diye görmedim bidaha
Ben geldim
Çokkk teşekkür ederimGözün aydınnnsağlıkla gelsin minik
Tebrik ederim bence tekrardan doktora gidip iğne yapsınlar sizeKızlar bnde gittim doktora benimki ikizmiş iki hafta sonraya kalp atışı için çağırdı. Doktordan çıktıktan hemen sonra tuvalete gittim kahverengi akıntı gelmiş baya bı pet boydan boya olmuş sizce önemli midir doktordan çıktım diye görmedim bidaha
Bende bugün keseyi gördüm çok şükür sağlıklı görünüyor dedi haftaya salı günü kalp atışı için tekrar çağırdı sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıp gitmiştim sadece hastanede şu etten falan geçen mikroplar varya onun tahlilini yaptılar yarın çıkacak sonuçları folic asit ve coraspin başladı
Çokkk teşekkür ederim canım Allah razı olsunHayirlisi olsun insallah
Bende bugün keseyi gördüm çok şükür sağlıklı görünüyor dedi haftaya salı günü kalp atışı için tekrar çağırdı sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıp gitmiştim sadece hastanede şu etten falan geçen mikroplar varya onun tahlilini yaptılar yarın çıkacak sonuçları folic asit ve coraspin başladı
Hayırlı olsun canım benim ilk doğumumda da iki kese vardı birinde bebek oluşmadı kısmet diğeri 7 yaşında çok şükür sağlıkla gelsinlerKızlar bnde gittim doktora benimki ikizmiş iki hafta sonraya kalp atışı için çağırdı. Doktordan çıktıktan hemen sonra tuvalete gittim kahverengi akıntı gelmiş baya bı pet boydan boya olmuş sizce önemli midir doktordan çıktım diye görmedim bidaha
Dün iğne olmuştum bı dahki iğne cuma gunuTebrik ederim bence tekrardan doktora gidip iğne yapsınlar size