her yıl yapılması gerekli olduğu için yaptırmak istiyordu ama yaptırmadım. bu arada 5+2 günlük hamilwymişim. beni de kaydedebilir misin listeye? 34 yaşındayım 2. bebeğim yurtdışında yaşıyorumBana smear hamile değilken çok kez yapıldı hepsinde de kanamam oldu. Bence bi başka doktoro sorun. Neden yapmak istiyorki
nasıl ya hamileyken rahim filmi mi çektirmek istiyor doğru mu anladım.Aa mutlaka kaydını yaptır kuzum asi falan yapılacak. Ebe seni takip edecek. Ihmal etme aman onu
Bir sakıncası olur mu fikrim yok canım ama iyi araştır. Benimki rahim filmi istiyor buna ne dersiniz
anladım canım gideyimBekliyoruz haberlerini
Git tabi canım hem ebe hastanenin istediği tahlilleri de burada yaparız demişti bugün tahlil istedi doktor sağlık ocağına yaptirsan olur mu dedim olur dedi tekrar hastaneyle ugrasmayacam
Tabi kaydederim canım. Ama yaptırma smear falanher yıl yapılması gerekli olduğu için yaptırmak istiyordu ama yaptırmadım. bu arada 5+2 günlük hamilwymişim. beni de kaydedebilir misin listeye? 34 yaşındayım 2. bebeğim yurtdışında yaşıyorum
3 Haziran canımAdet tarihin ne zamandı canım
3 Temmuz beklenen3 Haziran canım
Kesemizi gördük bugün çok şükür
Anladım kuzum bende cuma günü bi gidiyim madem
evet yaptırmadım canımanladım canım gideyim
Tabi kaydederim canım. Ama yaptırma smear falan
Anladım canım. Aslında ben biliyordum sağlık ocağına gitmem gerektiğini ama neden bilmiyorum hiç gitmek gelmiyor içimden. Bi deda gitmiştim hiç haz etmemiştim doktordanCanım ben de ilk hamileliğimde gitmem gerektğini bilmiyodum beni aradılar şu hastaneye gidip kalp atışını duymuşsun hemen gelmen lazım kaydını yapmamız lazım diye bağlı bulunduğun sağlık ocağının sistemine düşüyo. Tüm hamilelik boyunca takip sağlıyolar geçen kızımın 4yaş kontrolüne gittiğimde tekrar hamile kalırsan kalp atışını duyduğun gibi gel demişti bana
Evet hamileyken rahim filmi istedi bugün bende şok oldum yapılıyormuş ama yaptırmayacağım çok riskli. Bende çikolata kisti var Ca125 değeri çok yükselmiş o yüzden istedinasıl ya hamileyken rahim filmi mi çektirmek istiyor doğru mu anladım.
Ama o zaman daha çok erken değil mı benim 2 haziran daha yeni kese gördük acele etme kötü de düşünme inşallah iyidir bebisin3 Temmuz beklenenkafa bir milyon
Teşekkür ederim canımGozun aydin cnm masallah❤
Kesemizi gördük bugün çok şükür
Merhaba kızlar, bizde kesemizi bugün gördük
Oyy maşallah yaKızlar şimdi geldimkese göründü 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi yine kan aldılar karından baktığı zamanda gördü netleştirelim diye alttan da baktı
Kuzum ben tüp bebek tedavisi görürken bir kedicik arabaya sıkışmıştı onu kurtarırken ellerimi ısırdı ve paramparça etti tedavi görüyorum diye korktum kuduz aşısı olayım dedim ama sakıncası olur mu diye sağlık ocağımı arayıp durumu anlattım o kadar güzel ilgilendi ki bende gitmek istemiyordum normalde ama o günden sonra fikrim değişti transfer tarihimi falanda biliyordu aradı sordu nasılsın diye, önerilerde bulundu falan. Dünde aradı sonucumu sormak için baktım kan tahlillerine ama göremedim dedi. Kalp atışını görünce arayacaktım sizi dedim tamam o zaman o gün muhakkak haber ver gel kayıt açalım dedi sonra yine uzun uzun önerilerde bulundu motive etti biraz uzun oldu niye bu kadar övdüm sağlık ocağını bilmiyorum ama öyle işteAnladım kuzum bende cuma günü bi gidiyim madem
Canım zaten doktorla işin olmayacak orda ebeler var hamileler ve bebeklerle ilgilenen onlar takibini sağlayacak bebek doğduktan sonra da aşıları var hep yine gideceksinAnladım canım. Aslında ben biliyordum sağlık ocağına gitmem gerektiğini ama neden bilmiyorum hiç gitmek gelmiyor içimden. Bi deda gitmiştim hiç haz etmemiştim doktordan
sağlık ocağına ortak falan mısın ahahaOyy maşallah yaNe kadar da güzel haberler geldi Hep böyle sağlıkla ilerlesinler inşallah sırada kalp var kıyamam ya. Kalp, resmen minik kalbinin sesi❤ ah içim eriyor resmen
Kuzum ben tüp bebek tedavisi görürken bir kedicik arabaya sıkışmıştı onu kurtarırken ellerimi ısırdı ve paramparça etti tedavi görüyorum diye korktum kuduz aşısı olayım dedim ama sakıncası olur mu diye sağlık ocağımı arayıp durumu anlattım o kadar güzel ilgilendi ki bende gitmek istemiyordum normalde ama o günden sonra fikrim değişti transfer tarihimi falanda biliyordu aradı sordu nasılsın diye, önerilerde bulundu falan. Dünde aradı sonucumu sormak için baktım kan tahlillerine ama göremedim dedi. Kalp atışını görünce arayacaktım sizi dedim tamam o zaman o gün muhakkak haber ver gel kayıt açalım dedi sonra yine uzun uzun önerilerde bulundu motive etti biraz uzun oldu niye bu kadar övdüm sağlık ocağını bilmiyorum ama öyle iştedoktorun içine sinmiyorsa kaydını başka sağlık ocağına da alabilirsin bu arada
Evet bende tam şimdi doktor değil ebe önemli diyecektimCanım zaten doktorla işin olmayacak orda ebeler var hamileler ve bebeklerle ilgilenen onlar takibini sağlayacak bebek doğduktan sonra da aşıları var hep yine gideceksin
ibrahim saracoglunun havuc suyu küru var onu arastir ve bol su ic lutfen kotu dusunmeyin..moralinizi bozmayin..Kızlar merhaba... 6+2 deyim.amniyo sıvısı azmış düşük tehlikem var sanırım moralim çok bozuk. Böyle durumda olan yoktur sanırım?
Kızlar merhaba... 6+2 deyim.amniyo sıvısı azmış düşük tehlikem var sanırım moralim çok bozuk. Böyle durumda olan yoktur sanırım?
canim
ibrahim saracoglunun havuc suyu küru var onu arastir ve bol su ic lutfen kotu dusunmeyin..moralinizi bozmayin..
Insallah saglikla kucagina almayi nasip eder Rabbim..
Son 3-4 gün su az içtim ama direkt etkilimi bilmiyorum şimdi kanamam oldu doktoru bekliyorumSu azmi iciyorsun canim. Neden azaliyormus doktorun birsey söyledimi. Rabbim acısını yaşatmasin
Çok teşekkür ederim inş sağlıkla devam ederGözünüz aydın