2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar , oğlum olacak bir kızım vardı 5 yaşında, şimdi oğlum olacak inşallah :KK200: :nazar: Allah hayırlı evlat eylesin ne kızındayım ne erkeğinde.

Aşıyı da yaptırmamı önerdi ve maskemi dikkatli kullanmamı, temizlik, mesafe olayına tekrar değindi. Kapalı alanlara girme, mümkün olduğunca evde kalarak geçirmemi söyledi. Kilo çok almışım hamur işlerini tadımlık yiyecekmişim:KK48:
Ne güzel Allah bağışlasın. Benim de 5 yaşında bi kızım var. Buna da 13. Hafta da yüksek ihtimal erkek ama 16 dan sonra netleştirelim dedi cuma kontrolüm var heyecanla bekliyorum.

Canım benim yorulup yatarken birden kalkınca çok kötü bi ağrı giriyo onun dışında ağrımıyo belki yoruldugundandır
Ya kuzm bnmde böyle ama ben hiç bişeyde yapmasam uzanınca giriyor bu agrı 😪😪😪😔😔😔😔 bunun bim katı iş yaprdm bahar temzlği felan asla böyle olmazdm

Ay bende diyorum kuş bebek ne 😀😀😀
Evet kızların alt değişimi daha zor ve enfeksiyon riski yüksek. Ben çektim kızım çekmesin diyorum bende ama ne yapcam bilmiyorum 😏
Sık sık yıkarsın zaten bişey olmaz. İlk zamanlar çok çiş yapıyor sürekli yıkayamıyorsun ama sonra günde bir , iki günde biR yapmaya başlayınca yıkıyorsun. Bide kırkından sonra ele avuca gelmeye başlıyor popoşunu ılık suya tutuveriyorsun ter temiz oluyor.

Sık sık yıkarsın zaten bişey olmaz. İlk zamanlar çok çiş yapıyor sürekli yıkayamıyorsun ama sonra günde bir , iki günde biR yapmaya başlayınca yıkıyorsun. Bide kırkından sonra ele avuca gelmeye başlıyor popoşunu ılık suya tutuveriyorsun ter temiz oluyor.
Ay heyecanlandım kız😇

Benim de bu ara oyle karnim agriyor korkuyorum biraz
Aynı şeyi yaşadım bugun, gece 4de uyandırdı kasık ağrısı, arttı sonra sanki adet olacakmışım gbi ağrıdı ya çok korktum, su ısıttım ayaklarımın altına koydum falan sabah 8de anca daldım uykuya kalktığımda hala ağrıyordu ama şuan gecti çok şükür, bu neyin nesi anlamadım, kasık ağrısı hani ara ara girer dıye biliyodum birden, ama bu çok değişikti ya Allah korusun düşük mü yapıyırum dedım ama tabi dayanılmıcak şiddette de değildi, Allahım korusun hepimizin bebeklerini

Canım bnm de ağrıyor. Hatta kuyruk sokumu mu derler tam isimi çıkaramamış olabılırım 2 kalça arasında Bi kemik. geçen biraz yürüdüm wc bile kalkamadım acısından bide sırtüstü yatınca ağrı oluo. Yan yatmaya çalışıom
Kuzmmm tam beni anlatmşsn kalçama bile vuruyor ayagm beni maf etti suan uzanyorm bin defa düşünmek zorndaym nasl uzanymda agrmsn

Erkekde nasil oluyo acaba pamuk yada islak mendil fark edermi

Erkekde nasil oluyo acaba pamuk yada islak mendil fark edermi
Erkek çocuk içinde aynı ama onda enfeksiyon riski biraz daha az bildiğim kadarıyla. Sadece benim kuzenim banyodan sonra Bacak arasının ıslak ve nemli kalmamasına dikkat ediyordu. Bacak arasını ayrı Pamuklu temiz bir yazma ile kuruluyordu hatta havlu kullanmıyordu daha yumuşak Olsun tahriş olmasın diye. Erkekti onun bebeği.

Bende de kalca icindeki kemikten ayağa kadar uzanan bir bacak ağrısı var oglumdada cektim aynisini yürümek yatakta dönmek izdirap .

Aynısı bende de var ya kuyruk sokumumun yan tarafında kalçadan bacağı çeken bir ağrı.. Umarım çocuum kemiklerimden kalsiyumlarımı sömürmüyordur 😥

Ya kuzm bnmde böyle ama ben hiç bişeyde yapmasam uzanınca giriyor bu agrı 😪😪😪😔😔😔😔 bunun bim katı iş yaprdm bahar temzlği felan asla böyle olmazdm
Artık yavaş yavaş ağırlaşıyoruz kuzum normal böyle şeyler çok yorma kendini sağlığın daha önemli çok artarsa bi doktora sorarsın istersen

X