2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa bu da cok degisik bir konu ve doktordan doktora fark var. benim arkadasimin kizi vardi, islak mendil kullanimindan dolayi vajinasinin dudaklarinda kapanma olmaya baslamisti:KK43: doktor onlara kesinlikle pamuk kullanacaksiniz icerigi ne kadar temiz olsa dahi islak mendil kullanmayacaksiniz demisti.. onlarda hatta yazin yikiyorlardi devamli belden asagi kisin da pamuk..
Aynisi ablamda oldu yegenimde yani o yüzden pamuk kullandirtti doktoru

Kizlar ben delilik yaptım yine . Ic hastaliklarina rutin tiroid sonucu gostermeye gelmistim . Doktor haftasonu 1.5 kullan diye srttirdi ilaci tiroidlerim.normal cıktı ilaci kullandigim için fakat biraz artmış yinedd ondan doktor çıkardi dozunu yuzeltti . Neyse ikinci muayene indirimliymis ayni gun . Ic hastalıkları 40 tl idi bende bebisi gormek istedim 25 tl ye düşüyormuş ikinci muayene 40 tl den syni gun olursa . Persembe zaten yeni dokyora gtcem ama dayanamdim cinsiyetini hala ogrenemedim de dayanamadim filan dedim cihazi pek iyi degil göremedi gez gel dedi 🤣 bi de kiz diomus ben şok
Hahahahha yaaa Cidden delisin 😂😂😂

Hahahahha yaaa Cidden delisin 😂😂😂
Valla surekli merak ediyorum acaba nasil diye yumrugunu sıkmış doktor o halini çekti verdi 🤣 IMG-20200928-WA0001.jpeg bu kolu ve elini yumruk yapmış hali 🤣

Temizleme pamuğu ıslak mendil falan demişken. Görenler bana dönüş yapın 😀
Şimdi ben şöyle düşünüyorum. Benim kendimi bildim bileli idrar yolu enfeksiyonuum var. Kız bebeklerinde de çok olur ya enfeksiyon. Daha doğrusu kadınlarda. Bende diyorum ki ben ıslak mendili yıkayıp tüm kutusu ile. Yani daha doğrusu suda bekletip bi kaç defa suyunu değişip. Sonra sirkeli suda bekletip, tupperware in ıslak mendil kutusunu koyup öyle kullansam diyorum. Sizce saçma ve yanlış mı olur bu kızlar. Bunu çocuk doktoruna mı sormam lazım kendi doktoruma mı
Benim ektin ıslak mendili yıkayıp öyle kullanıyordu. Kızında pişik çok olduğu için sürekli öyle kullandı biraz daha iyi oluyor dedi. Bide kuş bebek alt temizliği gerçekten çok önemli. Ben bile bilmiyormuşum doktor kontrolünde kızımın vajinası açık mı diye kontrol ederken doktor bana anlatmıştı. Özellikle malum bölgenin iç dudak aralarını iyice temizlemek gerekiyormuş Yoksa enfeksiyon oluyormuş. Ben Bide bişey olur diye korkumdan öylece silip bırakıyormuşum Sonra çok dikkat ettim.

Benim ektin ıslak mendili yıkayıp öyle kullanıyordu. Kızında pişik çok olduğu için sürekli öyle kullandı biraz daha iyi oluyor dedi. Bide kuş bebek alt temizliği gerçekten çok önemli. Ben bile bilmiyormuşum doktor kontrolünde kızımın vajinası açık mı diye kontrol ederken doktor bana anlatmıştı. Özellikle malum bölgenin iç dudak aralarını iyice temizlemek gerekiyormuş Yoksa enfeksiyon oluyormuş. Ben Bide bişey olur diye korkumdan öylece silip bırakıyormuşum Sonra çok dikkat ettim.
Kuş bebek nedir

X