2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar beni gören yokmu yaa ben buraya yazıyorm kmse dönüş yapmıyor bana belim çok agryor böyle olan var mı
Canım bnm de ağrıyor. Hatta kuyruk sokumu mu derler tam isimi çıkaramamış olabılırım 2 kalça arasında Bi kemik. geçen biraz yürüdüm wc bile kalkamadım acısından bide sırtüstü yatınca ağrı oluo. Yan yatmaya çalışıom

Hayirlisi olsun Allah gonlunuzden geceni nasip etsin

Merhaba kızlar bugün doktora gittim 14+2 deyim iki gün önce gece bir evham sardı bir şey oldu mu diye, kontrol günüm yaklaştıkça acayip panikliyorum ama çok şükür bir sıkıntı yokmuş cinsiyeti sordum kız gibi ama diğer kontrole netleşir dedi arkadaşlarıma anlattım çoğu değişmez dese de bazıları benim değişti çok bağlanma dedi sizde nasıl oldu

Ben 13+4 de gittim erkek dedi 14+2 de tekrar erkek dedi . Suan 15+2 yim 15+5 de randevum var .

Kizlar ben delilik yaptım yine . Ic hastaliklarina rutin tiroid sonucu gostermeye gelmistim . Doktor haftasonu 1.5 kullan diye srttirdi ilaci tiroidlerim.normal cıktı ilaci kullandigim için fakat biraz artmış yinedd ondan doktor çıkardi dozunu yuzeltti . Neyse ikinci muayene indirimliymis ayni gun . Ic hastalıkları 40 tl idi bende bebisi gormek istedim 25 tl ye düşüyormuş ikinci muayene 40 tl den syni gun olursa . Persembe zaten yeni dokyora gtcem ama dayanamdim cinsiyetini hala ogrenemedim de dayanamadim filan dedim cihazi pek iyi degil göremedi gez gel dedi bi de kiz diomus ben şok

Yaaa bu da cok degisik bir konu ve doktordan doktora fark var. benim arkadasimin kizi vardi, islak mendil kullanimindan dolayi vajinasinin dudaklarinda kapanma olmaya baslamisti doktor onlara kesinlikle pamuk kullanacaksiniz icerigi ne kadar temiz olsa dahi islak mendil kullanmayacaksiniz demisti.. onlarda hatta yazin yikiyorlardi devamli belden asagi kisin da pamuk..

Kızlar ıslak mendil konusunda önerim kesinlikle unibaby yenidoğan ben bezi bırakana kadar hep onu kullandım niveanın da mavi pişik kremi var bu ikisini kullandım hep hiç pişik olmadı çok şükür

Asil pamuk oneriliyo islak mendil onerilmiyo garip bi doktormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…