- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Sorarsan haber verirsin sakıncası yoksa ben de yaparımDoktora sormalıyım
Tamam bebişimSorarsan haber verirsin sakıncası yoksa ben de yaparım
Canım bnm de ağrıyor. Hatta kuyruk sokumu mu derler tam isimi çıkaramamış olabılırım 2 kalça arasında Bi kemik. geçen biraz yürüdüm wc bile kalkamadım acısından bide sırtüstü yatınca ağrı oluo. Yan yatmaya çalışıomKızlar beni gören yokmu yaa ben buraya yazıyorm kmse dönüş yapmıyor banabelim çok agryor böyle olan var mı
Hayirlisi olsun Allah gonlunuzden geceni nasip etsinMerhaba Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bende 12 de gittim banada nokta bi birşey var ama cok erken emim değilim dedi görseydi söylicekti ama kendi dedi cinsiyete bakalım dye nokta derken erkeğe yorduk ama yorumunuzu görünce de kararsız kaldım bir oğlum var isterim birde kızım olsun nasip tabi Rabbim hayırlısıni versin inşallah 2 hafta sonra felan tekrar gidicem
3 kilo aldımGözün aydın canım benim ne kdr güzel bir kiz bir erkekrabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin . Kac kilo aldinki
Ama 16 hafta için çok da fazla değil ki.Gel sen tekrardan aralıklı oruç grubuna3 kilo aldımAyakkabılarla tartıldım 4kilogözüküyom
Bende 4 kilp almis gorundum banafs ole demisti ama 3.5 almisim3 kilo aldımAyakkabılarla tartıldım 4kilogözüküyom
Ben 13+4 de gittim erkek dedi 14+2 de tekrar erkek dedi . Suan 15+2 yim 15+5 de randevum var .Merhaba kızlar bugün doktora gittim 14+2 deyim iki gün önce gece bir evham sardı bir şey oldu mu diye, kontrol günüm yaklaştıkça acayip panikliyorumama çok şükür bir sıkıntı yokmuş cinsiyeti sordum kız gibi ama diğer kontrole netleşir dedi arkadaşlarıma anlattım çoğu değişmez dese de bazıları benim değişti çok bağlanma dedi sizde nasıl oldu
Ya sen manyaksın ciddenDoktor goremedi cinsiyeti bacaklarinin ikisiyle o genital bolgeyi kapatmis haftaya cagirdi daha iyi haftaya da gorurum bebisimi persembe zaten doktors gtcem erkek oldugunuda biliyorum zaten
Benim de bu ara oyle karnim agriyor korkuyorum birazKarnım çok ağrıyor bugün sebep ne olabilir ki ya
Hergün bi yerimiz ağrıyor kızlar. Acaba içten içe bize gülüyor mu bu bebişlerBenim de bu ara oyle karnim agriyor korkuyorum biraz
25 tl ye iki kere bakilcam ohh miss iyiki girmisim valla delirdim iyce ya sorma 116 gr olmus bebis doktora dedimki kilomdan 100 gr duseyimYa sen manyaksın cidden
Senin bebiş sana benzerse 7 aylık falan doğar heraldeDoktor goremedi cinsiyeti bacaklarinin ikisiyle o genital bolgeyi kapatmis haftaya cagirdi daha iyi haftaya da gorurum bebisimi persembe zaten doktors gtcem erkek oldugunuda biliyorum zaten
Yaaa bu da cok degisik bir konu ve doktordan doktora fark var. benim arkadasimin kizi vardi, islak mendil kullanimindan dolayi vajinasinin dudaklarinda kapanma olmaya baslamistiBir arkadaşa pamuk kullanmayı doktoru önermemiş ama benimde hep aklımda olan birşeydir pamuk ıslatıp silmek. Kullanımı nasıldı zor oluyor muydu? Zorluk çok önemli değil aslında popsuna kimyasal değdirmek istemiyorum. En azından bebiş azıcık büyüyene kadar. Sonra ıslak mendile geçerim diyordum
Ben 8 aylik dogmusum hahaha asiri sabirsz biriyim yaSenin bebiş sana benzerse 7 aylık falan doğar heralde
Asil pamuk oneriliyo islak mendil onerilmiyo garip bi doktormusBir arkadaşa pamuk kullanmayı doktoru önermemiş ama benimde hep aklımda olan birşeydir pamuk ıslatıp silmek. Kullanımı nasıldı zor oluyor muydu? Zorluk çok önemli değil aslında popsuna kimyasal değdirmek istemiyorum. En azından bebiş azıcık büyüyene kadar. Sonra ıslak mendile geçerim diyordum