2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tamamdırr ben de öyle yaparım teşekkür ederim öneriler için

Attıklarına bakayım kuzum. Hesabım olmadığı için 30 sn sonra insta beni def ediyor

Temizleme pamuğu ıslak mendil falan demişken. Görenler bana dönüş yapın
Şimdi ben şöyle düşünüyorum. Benim kendimi bildim bileli idrar yolu enfeksiyonuum var. Kız bebeklerinde de çok olur ya enfeksiyon. Daha doğrusu kadınlarda. Bende diyorum ki ben ıslak mendili yıkayıp tüm kutusu ile. Yani daha doğrusu suda bekletip bi kaç defa suyunu değişip. Sonra sirkeli suda bekletip, tupperware in ıslak mendil kutusunu koyup öyle kullansam diyorum. Sizce saçma ve yanlış mı olur bu kızlar. Bunu çocuk doktoruna mı sormam lazım kendi doktoruma mı

Sürekli mi ağrıyor? Yoksa uzun süre yürüyünce mi canım? Normalde ağrıması normal mi onu bilmiyorum da uzun süre yürüyünce benimde ağrıyor hatta kalçam bile batıyor
Sürekli degil bi süpürge yapsam gece boyunca çekiyorum biraz ayakta dolansamm ben sanki nefesm kesiliyor kalçamn üzüerne otrurken eğilip kalkamyormm

Belki kullanım olarak çok bilmedğim için bilmiyorum ama görüntüye daha çok önem veriyorum şuan. Bebek arabasını da pek kullanacağımı sanmıyorum ama yine de alcam
Görüntüye bakma derim travel sistemler görüntü açısından güzel fakat kullananların nerdeyse yarısından çoğu pişman

Öyle yapacağına pamuk suyla sil. Ben pamukları ıslatıp elimde sıkıyordum fazla suyunu öyle temizliyodm poposunu

Bunla uğraşcağına sık sık yıka daha iyi.. sirkeli su bebği tahriş eder hiç gerek yok. Pamuk dediğimde yüz temizleme pamukları oluyor ya kare onları al. Islat sil. En temizi.

Öyle yapacağına pamuk suyla sil. Ben pamukları ıslatıp elimde sıkıyordum fazla suyunu öyle temizliyodm poposunu
Bir arkadaşa pamuk kullanmayı doktoru önermemiş ama benimde hep aklımda olan birşeydir pamuk ıslatıp silmek. Kullanımı nasıldı zor oluyor muydu? Zorluk çok önemli değil aslında popsuna kimyasal değdirmek istemiyorum. En azından bebiş azıcık büyüyene kadar. Sonra ıslak mendile geçerim diyordum

Hangi açıdan pişmanlar meraktan soruyorum ben bebek arabasını falan alalı çok oldu da travel aldım epey kullanışlı duruyor halbuki
Çok hantal diyolar bebek büyüdükçe indir kaldır sıkıntı oluyomuş birde port bebesi oturma pozisyonunda rahat değilmiş bebek aşağı kayıyomuş vs vs bende yorumları dinledikten sonra baston tipi aldım

Hangi açıdan pişmanlar meraktan soruyorum ben bebek arabasını falan alalı çok oldu da travel aldım epey kullanışlı duruyor halbuki
O kadar çok markanın var ki.. memnuniyetsizler ya açılıp takmada sorun yaşayanlar, veya bazılarındanda çok küçük oldukları kullanşsz olduklarını bende duydum. Burda önemli olan markaların içeriğine bakmak. Casuallar daha geniş ve kullanşlı dediler mesela..

Benimki kafasına kadar yaptığı halde 1 yaşına kadar kullandım pamuğu hazır alıyodum bazen e bebekten onlar daha pratik oluyordu bazen de normal alıyordum parça parça koparıp ıslatıyodum ama dışarıda zor oluyordu niye yalan söyleyim.

Bakalım kullanıp göreceğim bende ailede olan kişilerden görüp aldım memnunlardı gayet, tek eksi yanının diğer bebek arabalarına göre biraz daha ağır oluşu onu baştan bilerek almıştım. Port bebede oturma pozisyonunda bebeğin kayma kısmı da arabadan arabaya belki değişir bilemedim ki çünkü bebek oturunca hiç kayacak gibi durmuyor görüntüsü. Umarım memnun kalan gruptan olurum

Ya dediğin gibi seçenek çok fazla ve her ürün herkesi memnun etmeyebiliyor benim memnun kaldığımdan sen kalmayabilirsin alınan arabadan tam olarak ne beklediğimize bağlı benim beklentimi karşılayan senin karşılamaz belki de. O yüzden sen memnun kaldın ben kalmadım diye konusulabiliyor çok normal inşallah herkes memnun kalacağı ürünleri bulur

Ne çok memnun kelimesini kullandım

İnşallah sağlıklı büyüt içinde

1 yaşına kadar kullandınız demek iyiymiş Ben ek gıdaya geçene kadar diye düşünüyordum o aşamadan sonra temizliği zor olabilir belki diye. Dışarıyı hiç düşünmemiştim aynen doğru asıl dışarıda zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…