2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bebek ıslak mendilleri var hiç olmadı suya tutup silersin ben kızımda ıslak mendil kullandım hiç enfk olmadı. ıslak mendil kullanılma amacı sertya güzel siliyor bir peçete yada pamuk gibi degil

Pandemi bitmezse dışarıya zeten zor gideriz misafirlikde hayal. O anlar içinde ıslak mendil kullanırız. O kadar boş vaktimiz var ki çockla evcilik oynuyoruz hepsi bunlar can sıkıntısından. Çocuk çockdur. Bir şekilde büyüyecek. Allah sağlık versinde bizde nasıl istiyorsak öyle yetiştirelim.

Görüntüye bakma derim travel sistemler görüntü açısından güzel fakat kullananların nerdeyse yarısından çoğu pişman
aslında çevremde bi baston alanlarda aksine keşke travel alsaydım diyorlar neden bilmiyorum
Öyle yapacağına pamuk suyla sil. Ben pamukları ıslatıp elimde sıkıyordum fazla suyunu öyle temizliyodm poposunu
pamuk bence mantıklı bi fikir değil. Kala falan olunca nasıl sileceksin ki pamukla bi sürü pamuk harcarız o zaman. Bilmiyorum gözümde canlandıramadım o işi
Bunla uğraşcağına sık sık yıka daha iyi.. sirkeli su bebği tahriş eder hiç gerek yok. Pamuk dediğimde yüz temizleme pamukları oluyor ya kare onları al. Islat sil. En temizi.
aslında pamuğu ıslatıp silmek yada popo yıkamak daha zor. Çünkü bahsettiğim şey sürekli vaktimi alacak bişey değil. Belki haftada bir yapacağım bi işlem suda bekletip kutusuna koymak. Ama bebeği tahriş edecekse yapmam tabiki. Ama sirkeli suda neden tahriş etsin ki. Bi kitre suya belki yarım fincan sirke yani etkiler mi o kadar
Canım bebek ıslak mendilleri var hiç olmadı suya tutup silersin ben kızımda ıslak mendil kullandım hiç enfk olmadı. ıslak mendil kullanılma amacı sertya güzel siliyor bir peçete yada pamuk gibi degil
Islak mendiller nedense bana hep kötü bişey gibi geliyor. Mesela normalde de elimi ona silmem hiç hoşlanmam belkide ondan böyle düşünüyorum bilmiyorum kiii

Kızlar , oğlum olacak bir kızım vardı 5 yaşında, şimdi oğlum olacak inşallah Allah hayırlı evlat eylesin ne kızındayım ne erkeğinde.

Aşıyı da yaptırmamı önerdi ve maskemi dikkatli kullanmamı, temizlik, mesafe olayına tekrar değindi. Kapalı alanlara girme, mümkün olduğunca evde kalarak geçirmemi söyledi. Kilo çok almışım hamur işlerini tadımlık yiyecekmişim

Aynen öyle evde büyür valla bizim bebisler devir böyle devam ederse ah bi doğsunlar da hayırlısı ile. Heyecanlanıyorum ama ya o pamuk tenine zarar veririm diye de aklım çıkıyor şimdiden

Makyaj temizleme pamuklarının büyüklerini kullanabilrisin canım ben evdeyken sürekli onu kullandım. Hiç tahriş olmuyor daha sağlıklı.

Zaten ektiklerini kusuyor ilk 6 7 ay ondan havada güzelde koyuyorsun lavaboya belden asgai yikiyorsun hemde güzle güzel buyuyor
Mart bebeği olmasa her kakada yıkamayı düşünüyordum evdeyken. Ama soğuk olur üşür ya belki ilerleyen aylarda olabilir.
Hoş sıcak su akıyor çeşmeden ama nebileyim. Bizim evde suyu sıcağa çevirince bir anda kaynayıveriyor resmen. Yakarım diye de korktum bir yönden
Halbuki en güzeli suyla yıka kurula oh mis

Ben de hep pamuk kullandım şu dikdörtgen olanları. Ben bir de su ısıtıyordum ılık suyla ıslatıp sıkıyordum suyunu totosu üşümesin diye.

Kuzu bu kadar hengameye ne gerek var pamukla temizle su ve pamuk.

En iyisi milli bez kullanmak yıka yıka kullaneskiden bizlere kullandıkları gibi. Milli naylon en son bundan 21 sene önce kardeşime kullanmıştık biz. Gidişat kötü eskilere döncez Allah korusun
Heheh çözümü onlarda bulucaz galiba canım ben bi de bez yıkamaya kalksam beni tımarhaneye yatırırlar heralde

Gözün aydın canım benim ne kdr güzel bir kiz bir erkek rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin . Kac kilo aldinki

Anladım canım ama pamuk kullamacağımı sanmıyorum teşekkür ederim
Kuzum sirkeyi bende bilemedim ama direk yıkayıp kullansan? Pamuk kullanmak istemiyorsan bence en temizi bu olur. Şöyle bi pamuk olayını deneyeceğim, olmadı ben de ıslak mendili yıkar kullanırım diyorum

Kuzu bu kadar hengameye ne gerek var pamukla temizle su ve pamuk.
ayy yaaa zor değil bu bahsettiğim haftada bir belki yarım saatimi almayacak bi iş
Kuzum sirkeyi bende bilemedim ama direk yıkayıp kullansan? Pamuk kullanmak istemiyorsan bence en temizi bu olur. Şöyle bi pamuk olayını deneyeceğim, olmadı ben de ıslak mendili yıkar kullanırım diyorum
Enfeksiyon için sirke kuzu. Ben bile şuan kendime sirkeli su kullanıyorum yoksa sürekli enfeksiyon tekrarlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…