- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
Annem cok agir gecirmis yataktan kalkamazmis hatta beni aldirmayi dusunmusler o derece kotu. 3.dogum yapmis cok zor. Bebegin buyudugunde o zorluklari gormuyorsun canim. Eminim sende unutursun.O değil de bundan sonraki bebeklere gücümüz kalacak mıhadi senin ikinci. Ben kendimde o gücü hiç görmüyorum. Sürekli diyorum ya bu 7-8 tane doğuranlar hiç mi kusmamış
Bak sen sakladi mi kendini Hayirlisi insallah Allah ne kadar buyuk iki.minnacik bebek ayni yeri paylasiyorlar.ilerleyen zamanlarda ikisi ayni anda tepismeye baslayacakBiri erkek ama biri göstermedi 2 hafta sonra kontrolümal al da bitmez her şeyden 2 tane
Ben sordum yaptırırsan iyi olur dediDoktorlariniza grip asisini yaptirip yaptirmayacaginizi sordunuz.mu anneler.
Herkes öyle diyorAnnem cok agir gecirmis yataktan kalkamazmis hatta beni aldirmayi dusunmusler o derece kotu. 3.dogum yapmis cok zor. Bebegin buyudugunde o zorluklari gormuyorsun canim. Eminim sende unutursun.
kizim şuan 8 yaşında 8 yıl unutamadım doğumu çektiklerini bunda Allahtan öyle çok bulantim felan olmadı kusmamAnnem cok agir gecirmis yataktan kalkamazmis hatta beni aldirmayi dusunmusler o derece kotu. 3.dogum yapmis cok zor. Bebegin buyudugunde o zorluklari gormuyorsun canim. Eminim sende unutursun.
Bu markanın baston arabasını kullanıyorum çok memnunumNiye bu kadar ucuz acaba
Şimdiden çok zorluyorlar sürekli bir kasık ağrısı sonu güzel olsun inşallah 3 yıl bekledikBak sen sakladi mi kendini Hayirlisi insallah Allah ne kadar buyuk iki.minnacik bebek ayni yeri paylasiyorlar.ilerleyen zamanlarda ikisi ayni anda tepismeye baslayacak
siz kaça almştnzBu markanın baston arabasını kullanıyorum çok memnunum
Bende canım 373 çıktığı için detaylıya girdim. Bi sorun çıkmadı ama içimiz rahat etti. 4lü yü de yaptırdım sonuç bekliyorumKızlar günaydın ben nisan annesi olucam ama sizin tecrübenize ihtiyacım var ikili test yaptırdım herşey iyi ama biyokimyasal risk 227 de bir cıktıgı için doktorum 3 lü önerdi sadece içimiz rahat etsin dedi sizde böyle bişey yaşayan varmı yardımcı olursanız sevinirim☺
Normalde kaç olması gerekmişki doktorum rahat biri bende içimiz rahat olsun diyince tamam dedim bişey sormadımsiz kaça almştnz
Bende canım 373 çıktığı için detaylıya girdim. Bi sorun çıkmadı ama içimiz rahat etti. 4lü yü de yaptırdım sonuç bekliyorum
Ablam almıştı 180 küsürlüydü bencesiz kaça almştnz
Bende canım 373 çıktığı için detaylıya girdim. Bi sorun çıkmadı ama içimiz rahat etti. 4lü yü de yaptırdım sonuç bekliyorum
250 ve altı riskli oluyor. Benimki 250 ye yakın olduğu için yapalım dedi doktorum.Normalde kaç olması gerekmişki doktorum rahat biri bende içimiz rahat olsun diyince tamam dedim bişey sormadım
Yaa demekki fiyatlar normalde uygunmuşAblam almıştı 180 küsürlüydü bence
Benimde aklımda şuan tek o var nedense.
Canım sağol benimkide 227 cokta riskli değilmişiz 3 lüyüde yaptıralım bakalım zaten kmtü bişey oldugunu düşünmüyorum minnoşumda250 ve altı riskli oluyor. Benimki 250 ye yakın olduğu için yapalım dedi doktorum.
Neyseki 10-15 paket almamışınBen bez aldım şimdiden desemne yapayım Trendyol da indirim vardı bez bu akmaz kokmaz bozulmaz nolucak dedim bir paket 0 numara 1 paket 1 numara Prima premium care aldım yorumlar çok iyiydi
İçini ferah tut canım. Bu kan testlerinde yanılma çok yüksek oluyormuş zatenCanım sağol benimkide 227 cokta riskli değilmişiz 3 lüyüde yaptıralım bakalım zaten kmtü bişey oldugunu düşünmüyorum minnoşumda☺ Teşekkürler bu arada
Baston arabalar genelde uygun pandemiden dolayı zamlandı geçen çarşıya indik ablamla çok güzel bi tane beğendim 300 tlydi peşin fiyatı.Yaa demekki fiyatlar normalde uygunmuş