2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O değil de bundan sonraki bebeklere gücümüz kalacak mı hadi senin ikinci. Ben kendimde o gücü hiç görmüyorum. Sürekli diyorum ya bu 7-8 tane doğuranlar hiç mi kusmamış
Annem cok agir gecirmis yataktan kalkamazmis hatta beni aldirmayi dusunmusler o derece kotu. 3.dogum yapmis cok zor. Bebegin buyudugunde o zorluklari gormuyorsun canim. Eminim sende unutursun.

Biri erkek ama biri göstermedi 2 hafta sonra kontrolüm al al da bitmez her şeyden 2 tane
Bak sen sakladi mi kendini Hayirlisi insallah Allah ne kadar buyuk iki.minnacik bebek ayni yeri paylasiyorlar.ilerleyen zamanlarda ikisi ayni anda tepismeye baslayacak

Annem cok agir gecirmis yataktan kalkamazmis hatta beni aldirmayi dusunmusler o derece kotu. 3.dogum yapmis cok zor. Bebegin buyudugunde o zorluklari gormuyorsun canim. Eminim sende unutursun.
Herkes öyle diyor mutlaka öyledir ama

kizim şuan 8 yaşında 8 yıl unutamadım doğumu çektiklerini bunda Allahtan öyle çok bulantim felan olmadı kusmam

Bak sen sakladi mi kendini Hayirlisi insallah Allah ne kadar buyuk iki.minnacik bebek ayni yeri paylasiyorlar.ilerleyen zamanlarda ikisi ayni anda tepismeye baslayacak
Şimdiden çok zorluyorlar sürekli bir kasık ağrısı sonu güzel olsun inşallah 3 yıl bekledik

Kızlar günaydın ben nisan annesi olucam ama sizin tecrübenize ihtiyacım var ikili test yaptırdım herşey iyi ama biyokimyasal risk 227 de bir cıktıgı için doktorum 3 lü önerdi sadece içimiz rahat etsin dedi sizde böyle bişey yaşayan varmı yardımcı olursanız sevinirim

Bu markanın baston arabasını kullanıyorum çok memnunum
siz kaça almştnz
Bende canım 373 çıktığı için detaylıya girdim. Bi sorun çıkmadı ama içimiz rahat etti. 4lü yü de yaptırdım sonuç bekliyorum

siz kaça almştnz

Bende canım 373 çıktığı için detaylıya girdim. Bi sorun çıkmadı ama içimiz rahat etti. 4lü yü de yaptırdım sonuç bekliyorum
Normalde kaç olması gerekmişki doktorum rahat biri bende içimiz rahat olsun diyince tamam dedim bişey sormadım

Normalde kaç olması gerekmişki doktorum rahat biri bende içimiz rahat olsun diyince tamam dedim bişey sormadım
250 ve altı riskli oluyor. Benimki 250 ye yakın olduğu için yapalım dedi doktorum.

250 ve altı riskli oluyor. Benimki 250 ye yakın olduğu için yapalım dedi doktorum.
Canım sağol benimkide 227 cokta riskli değilmişiz 3 lüyüde yaptıralım bakalım zaten kmtü bişey oldugunu düşünmüyorum minnoşumda Teşekkürler bu arada

Ben bez aldım şimdiden desem ne yapayım Trendyol da indirim vardı bez bu akmaz kokmaz bozulmaz nolucak dedim bir paket 0 numara 1 paket 1 numara Prima premium care aldım yorumlar çok iyiydi
Neyseki 10-15 paket almamışın zaten primayı kullanıp olumsuz yorum yapan yok çevremde ama bana oldukça pahalı geliyor

Canım sağol benimkide 227 cokta riskli değilmişiz 3 lüyüde yaptıralım bakalım zaten kmtü bişey oldugunu düşünmüyorum minnoşumda☺ Teşekkürler bu arada
İçini ferah tut canım. Bu kan testlerinde yanılma çok yüksek oluyormuş zaten sağlıkla gelsinler

Yarın cinsiyeti öğrenicem tabi önce sağlıklı olması temennim 1 aydır görmüyorum
11+6 haftalıkken erkek tahmini gelmişti bakalım değişti mi yoksa aynı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…