- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
inşallah kuzummmmGule gule giysin kuzucukkk ❤❤
canım benimde baş ağrım çooook oluyor. Özellikle akşamları. Doktor susuzluktan demiştiKızlar bişey sorcam baş ağrısı yaşıyorum akşamları Çok fena, bi de şunu farketttim bu aralar üzümü Çok tükettim yani günde 2 tabak falan, acaba diyorum şekerim mi yükseliyo baş ağrısı yağıyo, bugun yemekten 1,5 saat sonra baktırdım 128 çıktı, 14 haftalıkken şeker olur mu ki? Tecrübeli olanlar var mı şeker konusunda?
Amannn boşver kuzu milleti yaaa. Benim gösterdiğim kişişerden kv hariç kimse erken bilmem ne demiyor. Onu da pek takmıyorum açıkcası.Aynı şey bende de var canım önce hevesim geçsin diye bir iki parça kıyafet aldık şimdi durduramıyorum kendimi biberon, beşik, emzik, kıyafet, şampuan lazım olacak herşeye bakıyorum alıyorum da ama bir yandan da korkuyorum bişey olursa çok üzülürüm diyehatta kimseye söylemiyorum aldıklarımı herkes daha erken ne olur ne olmaz kaptırma kendini diyor ne bileyim karışık ama aldiklarima bakıp hayal kurmak paha biçilmez bir mutluluk
Afiyet şeker olsun. Ben balığın her şeklini severek yerim özellikle fırında olursa kizartma işi her balığa olmuyor zatenKızlar balık sezonunu yeni açtık.balık yiyemediğimi söylemiştim. Uskumru aldık ve onu sarımsaklı soslu sebzeli fırında yaptık yiyemeyen ben kaçtane yedim bilmiom kokusu yok. Balık yiyemeyenlere tavsiye ederim. Biz hep kızartma yapardık ama kızartımca vitamini ölüyormuş.
Amin canimAllah kavustursun.bu halde ev isleriyle de ilgilenmek cok zor gercekten artik oldugu kadar napalim
Saol canım. Bundan önceki gebeliğim de balıktan tiksindim 1 senedir balık yemiyordum. İlk bugün yedim balık kokusu olmadanAfiyet şeker olsun. Ben balığın her şeklini severek yerim özellikle fırında olursa kizartma işi her balığa olmuyor zaten
Canım Allah kavuştursun şurda 2 ay sonra tekrar gelirler. 2 ay idare et artık. Benim kimsem gelmedi eşimden Allah razı olsun o baktı hala daha o bakıo. Annem köyde gelemedi. Kaynanam da eltimi secti ona bakmak için gelmedi.Amin canimAynen oyle valla, hala koku hassasiyetim var bakalim nasil olacak, artik biraz ben biraz esim idare edicez..
Al canım istediğini öyle de güzel giydiriliyor ki sonra. Ben kızım da bayramlık bile almıştım doğmadan çok önce. On beş günlüktü giydirebildim çok şükür.Ben yine bugün bi sürü kıyafet aldım. Aslında almayacam artık biraz zaman geçsin demiştim ama duramadım. Çok korkuyorum bunları giydiremeyecem diye
Sağlıcakla doğarlar da giydiririz inşallahAl canım istediğini öyle de güzel giydiriliyor ki sonra. Ben kızım da bayramlık bile almıştım doğmadan çok önce. On beş günlüktü giydirebildim çok şükür.
Gebelik takibi yaptıran hastası az mı kuzum ben mesela benim tüp bebek doktorumun doğumlara gittiğini de neredeyse hiç görmedim. Tüp bebekte uzman sonuçta adam profesör olmuş ama belli bir alanda yükseltmiş kendini, doğumda ne kadar başarılı bunu da düşünmüştüm. Doktorum Cem Çelik di bu arada bilirsin muhakkak
2 aydir annem yanimdaydi, bugun ankaraya donduler.. benim de prensesligim bugun itibari ile tahmin edersiniz ki son buldu2 aydir hic bisiye dokunmadim. Cok huzunlendim, cok agladim gittiler diye sonra dedim ki uzme bebisini de yeter.. ama yine de icim bu buruk.. oyle yazmak istedim..
Bnde perinotologa gttim zaten bi mete bi özgür bey perinotologmus ama ortamida hic sevmedim. Hemşireler herkes gorevliler herkes biyerden bisey soruyo araya giriyo doktorun odasi bile yok heryer eski püskü doktorun bebege baktigi oda bile heryer heryerdeydi karanlikti . 30 dk bakiliyoruz diye parayi yarim saat sonra odettiler ama 10 dk da ciktim ben.. memnunsan tabi ne gzl bi soğudum keske bastan ona bi gorunseydim mete beye yani simdi dokuz eylül 'de buldum persembe oraya gdecegim bkalim
Oyle canim ama ayriliklar zor oluyor isteCanım Allah kavuştursun şurda 2 ay sonra tekrar gelirler. 2 ay idare et artık. Benim kimsem gelmedi eşimden Allah razı olsun o baktı hala daha o bakıo. Annem köyde gelemedi. Kaynanam da eltimi secti ona bakmak için gelmedi.
Benim 8.hafta basladi bulanti hala devam ediyorArkadaşlar benim bulantım falan yok hiç de olmadı ama acayip iştahsızım sizlerde durum nasıl
İyiymiş ya ben tedaviye başlarken Cem hoca 650 tl idi hamile kalıp kontrole gidene kadar 750 tl oldu ücreti. Allah kolaylık versin tedaviye başlayacaklara falanAynen canım 21 gün geçerli, 500 tl muayene ucreti 3 haftada bir kontrole gidiyorum bi kontrolde ucret ödüyoruz digerinde ödemiyoruz 40 günde 500 tl gibi oluyor, çok iyi anlıyorum seni kurumsal olarak bahçeci gercekten iyi Istanbul daha da iyidir
Kuzum kendisi istanbulda özel bir klinikte tüp bebek doktoru, aynı zamanda benim de tedavimi gerçekleştiren doktor. Başı çok kalabalık gerçekten o yüzden gebe kalan hastalarının ilk kontrollerini yapıp daha fazla devam edemiyorcanım hastası baya var diye biliyorum ama takip edemeyecek olursa zaten almaz. Cem Çelik i tanımıyorum Ege üniversitesinde mi
Bende geçirmiştim, gece başladı sabaha kadar evde bekledik 3 tane ped dolmuştu. Ertesi gün iğne vurdu doktorum ve 2 hafta boyunca sadece tuvalete kalktım. 5 gün daha sürdü ama az az sonra şükür tekrarlamadı. Bol bol dinlenin korkmayınKizlar merhaba bugun 7+4 haftalik hamileyim kırmızı renkli 1 ped dolduracak kadar kanamam oldu acile gittim bulunduğum yerdeki progestan ve dupot igne verdi progestani vajinal kullanicam ama hala kanamam devam ediyor aranızda böyle birsey yaşamış olan ve bebegini kucagina alan yada hamileliği devam eden var mı acaba diye merak ettim
Daha iyi olursun inşallah kuzummK KurkmantoluS canım doğru diyosun su ile de alakası var, dikkat edeyım bakayım bugun hiç üzüm yemedim bol su içtim şuan iyiym bakalım