2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbulduk çiçeğimmmm
Bugün banlı olduğum için çok üzgünüm. Dün gece hiç uyuyamadım o kadar kasığım ağrıdıki. Sabaha kadar içim içimi yedi bişey mi oldu acaba diye. Sabaha doğru geçti. Öğlen tekrar başladı. Heralde üşüttüm ve enfeksiyon tekrar başladı. Şuan yok Allahtan. Artık hissetsem de rahatlasam yaa

Bravo. Ben senin kadar sabırlı değilim maalesef. Benim kontrollerim haftada 1 di. Şimdi 2 haftada 1 oldu. Ayda 1 için daha çok yolum var benim bebeklerimiz iyidir allahın izniyle
Kuzum sabretmekten başka çarem yok bu aya kadar sık sık gidiyordum ama artık başladık ayda bir kontrol olayına. Arada devlet hastanesine kaçarım falan diyordum poliklinikler kapandı pandemi hastanesi oldu yeniden, babam mart ayında covid-19 a yakalandı çok ağır geçirdi yani virüse yakalanma korkumdan dolayı evde dururum daha iyi diyorum

Kuzum sen gündüz banlı görünmüyordun bu sabah geldin galiba ama yeni girdin daha galiba foruma.

Al benden de o kadar dün değil evvelsi gün aynısı oldu valla acile gitmeyi bile düşündüm bu ara ne oluyor kasık ağrıları çoğalmaya başladı birkaç arkadaşta daha olmuş. Dikkat et kendine kontrol ne zaman bi idrar testi mi versen acaba

Az kaldı az, hissedeceğiz nasipse insallah.

Haklısın kuzum. Dışarısı çok kötü. Baban içinde çok üzüldüm.unarım artık iyidir Bende mecbutiyetten gidiyorum. Yoksa hiçbir yere çıktığım yok başka. Tam anlamıyla bir hissetsek minnoşlarımızı, o zaman içimiz daha da rahat olacak

Bebek buyudugu icin normal kasik agrilari . Az.kalmis hissetmene cnm az.dahA sabret

İyi kuzum iyi 21 gün yoğun bakımda yattı uyutulup entübe edildi bu süreçte. Ölümün eşiğinden döndü. Mahvolmuştu ciğerleri. Allah kimseye vermesin bitsin gitsin artık şu illet inşallah.
Hastaneye çıkınca ya da mecburi bir isim olup çıktığım da falan bebek mağazalarına bakıyorum ama azıcık. Bir de biz de esnafiz dükkana inmem gerekiyor. Vakalar yükselmeye başladığından beri bensiz idare edin gelmek istemiyorum diyorum artık

Çok merak ediyorum tam olarak ne zaman hissedeceğiz, inşallah yakındır.

3 lü test gereksizmiş. 2 lide 10000 lerde çıkan risk.. 423 lerde çıktı 3 lüde.Nifty testini önerdi doktor. Yapmayacağımı bildirdim.

evet hatta doktor dedi ki sonra Amerika'ya kan göndermek zorunda kalıyoruz ailelerin cebinden boşu boşuna 3 bin tl para çıkıyor dedi.

Entübe falan zor bir süreç geçirmiş baban ama atlatmış şükürler olsunki.. kendi işinizse gitme bencede eşin idare etsin artık
20 olmadan kesin tekmelerini hissederiz

Entübe falan zor bir süreç geçirmiş baban ama atlatmış şükürler olsunki.. kendi işinizse gitme bencede eşin idare etsin artık
20 olmadan kesin tekmelerini hissederiz
Valla kuzum inanılmaz zordu yogunbakımdayken doktor hiç umutlu konuşmuyordu anlatmakla bitmez o günler yaşadığımız şeyleri, 21 gün 21 yıl gibi geldi bize. Yogunbakimdan çıktıktan sonraki gün komaya girdi gözümün önünden gitmiyor ya felç vurdu ya da ölüyor dedim.. Şeker komasına girmiş meğer. Dibe vurmuş şekeri. Zaten 16 kg vermiş yattığı yerde, kolay olmadı toparlanma süreci ama artık baya baya iyi şükür.

Aynen valla kendi işimiz diye gitmiyorum ama iş yeri benim ailemin eşim başka işte çalışıyor. Ağzın bal yesin 20 olmadan hissedelim inşallah tosbikleri

Havalar soğuyor ondan mı acaba. Kuzum cumartesi verdm idrar. Lökosit 30 olmuş
20.hafta da gel dedi doktor. Aslında hiç gitmekte istemiyorum çok sık gittim bu corona korkutmaya başladı artık. Bilmiyorum yaa nasıl gececek önümüzdeki haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…