2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ilk araba aldığımda bekardım . Ehliyetim vardı ama kullanmayı bilmiyordum yani hiç pratiğim yoktu .Bir hırsla ve sinirle cebimde beş kuruş yokken bütün parayı kredi çekip almıştım . Sonra 1-2 gün bi arkadaşım iş çıkışında 2-3 saat gösterdi . Sonra akşamları işten eve gelince çıkıyordum yalnız başıma boş ara sokaklarda dolanıp pratik yapıyordum . Çok ağlaya ağlaya döndüm eve, ama hırs yapmıştım resmen kendi kendime öğrendim diyebilirim . Cesaret ve dikkat işi biraz araba kullanmak . O cesareti toplayınca oluyor sende yaparsın merak etme . Hepimizin eşi aynı karşısında mükemmel insan beklerler, ama hiç kendilerini tartmazlar üzülme boşver .

Benimde akşamları daha büyük oluyor, sabah küçücük kalıyor. Demekki benim daha 1-2 haftam var tam büyümesi için kilo alalım hiç problem değil, yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun canım onlar güzel beslensin ❤❤

Hahah aynen o hâlâ devam sabah daha minik akşam yemekten sonra göbüşlüyüm resmen ben de baya kafama taktım hem kilo alamadım hemde bayadır bebeği görmedim sağlığı nasıldır diye. Son zamanlarda karnım büyüdüğü için herşey yolundaymış gibi düşünmek istiyorum. Ne kadar zormuş böyle beklemek inşallah sağlıkla gelir hepimizin yavruları

Tesekkurler cnm yorum için insallah bakalim ugrssicam

İnşallah canım sen ne zaman gideceksin yavrunu görmeye? Benim yarın birde kalp sesi dinleme cihazı aldım ya, o beni çok rahatlattı. Evde onun varlığını bilmek bile rahatlatıyor. Birde öğrendim bebeğimin tam durduğu yeri. 5sn dinleyip kapatıyorum rahatsız olmasın diye

B Baharyagmuru35 eşinin dediklerine hiç takılma, erkekler çok sabırsız oluyor maalesef, onlarla bir şey öğrenilmez.
Ben ehliyet alalı yaklaşık 5 sene oldu, çok fazla araba kullanmıyorum ama kullandığımda da eşimi yanıma almıyorum, bi eliyle el frenini tutuyor bana çaktırmadan, geriyor beni

Oyy can feda o kalp seslerine ❤
Yarın güzel haberler bekliyorum canım inşallah Ben salı günü gideceğim nasipse. Neredeyse 1 ay olacak görmeyeli

Oyy can feda o kalp seslerine ❤
Yarın güzel haberler bekliyorum canım inşallah Ben salı günü gideceğim nasipse. Neredeyse 1 ay olacak görmeyeli
İnşallah Evet sen iyi dayanmışsın maşallah. Benim 2 hafta oldu neredeyse. Seninde birşey kalmamış ama salıya. Hayırlı haberler inşallah canım

İnşallah Evet sen iyi dayanmışsın maşallah. Benim 2 hafta oldu neredeyse. Seninde birşey kalmamış ama salıya. Hayırlı haberler inşallah canım
Hastaneye gitmesem bebek için korkuyorum gidince virüs yüzünden korkuyorum geçen hafta baya kendimle savaştım gidecektim ama zor tuttum kendimi buna alışmam lazım dedim çünkü artık ayda 1 olacak kontroller

Ekliyorum tatlım

Hahahh bencede doğru diyosun cnm

Hastaneye gitmesem bebek için korkuyorum gidince virüs yüzünden korkuyorum geçen hafta baya kendimle savaştım gidecektim ama zor tuttum kendimi buna alışmam lazım dedim çünkü artık ayda 1 olacak kontroller
Bravo. Ben senin kadar sabırlı değilim maalesef. Benim kontrollerim haftada 1 di. Şimdi 2 haftada 1 oldu. Ayda 1 için daha çok yolum var benim bebeklerimiz iyidir allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…