2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar kimse birşey dememis ya bende hic olmazdi cok kotu selulit olusumu oldu igrenc görünüyor dizin ustunden basliyor on arka bacak heryer eşim de dun sende ilkkez görüyorum boyle.birsey hic olmazdı dedi araştırdım artan ostronen hormonundan oluyormus ya olan var mi bacaklarim cok kotu gorunmye basladi 😪😪😪
Aynen benimde oldu cok degil ama diz üstümde önde görüyorum yani önceden sadece arkada popoda olurdu kilo aldım diye sanıyodum ama araştırdım östrojendenmiş. Telaş yapma hamilelikten sonra geçer niye okdr üzüldün😄

Kizlar bu saatte uyandim yine icime de vesvese geldi bayadir bebegi gormuyodum kendimi hep teskin ediyorum ama su an edemedim icim icimi yiyor iyi mi acaba diye 😞😞

Yok cnm onu simdiden kullanmaya gerek yok doguma yakin 15 20 gun kala diyorlar suan cok cok erken onunda bi markasi vardi unuttum simdi o da biraz pahaliydi ama daha cok erken
Teşekkür ederim canım cevaplarin icin iyiki sormuşum buraya yoksa çatlak kremini flan sonra sonra başlardım 🤗

Az kaldı biraz daha sabredelim dün hissettiğim şey bebeğim miydi acaba diye de çok merak ediyorum 🙈

Arkadaş yazana kadar bende seninle duyduğumu paylaşayım. Vücudum için hindistan cevizi yağı kullanıyorum bir ebenin videosuna denk geldim şans eseri o da göğüs uçları içinde doğuma kadar hindistan cevizi yağının iyi geldiğini söylüyordu yani göğüsler içinde onu kullanıyorum 😊
Bir de tecrübeli anneler diyor ki lansinoh kremi doğumdan 1 ay önce kullanmaya başlayın diyorlar. Ben de doğuma 1 ay kala nasipse başlayacağım çok faydasını görmüşler bu kremin. Doğumdan sonra da devam etmişler tabii, bebek emince de sorun olmuyormuş temizlenmeden de kullanılan bi keremmiş.
Kacinci haftada basladin hem göbek hem göğüs icin yara olmasını istemiyorum yara olduğunda falan zor oluyormuş emzirme durumu ben ozmn simdiden hindistan cevizi yağına basliyim krem gelince onada başlarım teşekkür ederim bu arada cevaplarınız icin neler öğreniyorum 🤗😊

Kizlar bu saatte uyandim yine icime de vesvese geldi bayadir bebegi gormuyodum kendimi hep teskin ediyorum ama su an edemedim icim icimi yiyor iyi mi acaba diye 😞😞
Canım kötü düşünme lütfen.bak eşim geçen gün Dr şikayet etti beni işte çok kuruo kafasında die. Dr bana pozitif olun ki pozitif geçsin gebeliğin iz dedi. İlk bebeği kaybettiğim için daha da vesvese yapıom ama Allah bana bu bebeği nasip etmişse kucagıma alcam inşallah 🤲 ama nasip etmemişse ne gelir elimizden. Allah korusun bebeklerimizi bizleri. Rahat ol. Devamlı sev bebeğini. Dua et. Biliyorum elde değil düşünmek ama ne yapabılırız ki. Mesela dün şaşırdım kendime. Salı gün gittik ya Dr. Haftaya perşembe ye kadar tekrar kontrole gitme hakkımız var. Eşim ne zaman gidelim kontrole dedi, bende atlardım hemen şu gün gidelim die. Eşime tek dediğim Dr ekimin 13nde gelin dedi öncesinde çağırmadı ki dedim şaşırdım kendime 🤪🤣Dr çagırmaz zaten dedi eşim biz gidelim istersen dedi. Şuan ki düşüncem gitmem heralde ama tabi daha cok var perşembeye 🤣

X