- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
Atmadim canım peki seninde ilk başta hiçbir şey çıkmadı mı hayali çizgi bile yokMerhaba benim adetime 4 5 gün kala idrar testimde 6 7 saat sonra silik çizgi çıkmıştı bence kesinlikle atma geceye kadar beklet bi bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atmadim canım peki seninde ilk başta hiçbir şey çıkmadı mı hayali çizgi bile yokMerhaba benim adetime 4 5 gün kala idrar testimde 6 7 saat sonra silik çizgi çıkmıştı bence kesinlikle atma geceye kadar beklet bi bakalım
Atmadim canım peki seninde ilk başta hiçbir şey çıkmadı mı hayali çizgi bile yok
Anladım umarım çıkar hayırlısı diyelim canım zaten adet gelene kadar umut vardırAynen öyle oldu canım hatta atmayı unutmuşum çook sonra baktığımda ikinci çizgi silikti iki gün sonra yine yaptım yine aynı oldu ama adetime 2 gün kala yarım saat içinde çıktı ikinci silik çizgi
Keseyi gördünüz mü?
Anladım umarım çıkar hayırlısı diyelim canım zaten adet gelene kadar umut vardır
5000-6000ler de gözükmez mi kese acaba?Yok bugün doktor randevumuz var kan değerlerine bakıcaz daha kese ve kalp atışı için çok erken iki hafta sonra gidip hem keseyi hem kalp atışını görürüz muhtemelen kızımda da öyle olmuştu
5000-6000ler de gözükmez mi kese acaba?
5000-6000ler de gözükmez mi kese acaba?
Gözün aydın amin canimherkese günaydın hanımlar. nasip olursa bende mart annesi olacağım. hamileliğimi oğlumun doğum gününde ögrendim. çok heyecanlıyım. rabbim isteyen herkese nasip etsin.
ben daha kullanmaya başlamadım. doktora gitmedim henüz. doktor hangisini verirse onu kullanırım.Kızlar folikasit olarak hangisini kullaniyorsunuz
Kızlar folikasit olarak hangisini kullaniyorsunuz
FolicUS kullanıyorum.Kızlar folikasit olarak hangisini kullaniyorsunuz
Çok güzel. Ne zamana çağırdı doktor kese için? Ben de yarın dr a gidicem.Beta hcg 1200 çıktııı çok şükür
Çok güzel. Ne zamana çağırdı doktor kese için? Ben de yarın dr a gidicem.
Ne kadar sabırlısın ben sabredemiyorum.Haftaya çağırdı ama ben 2hafta sonra gitmeyi düşünüyorum hem kalp atışı için de bi daha bi daha gitmeme gerek kalmaz