2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorda ilaçlar vitaminler konusunda biraz mesafeli sadece multivitamin devam ediyorum balık yağı için kendini içince rahat hissedeceksen iç sana bırakıyorum demişti

Sadece hamileliğin basında bakılmıştı kan değerlerime belki de ondandir bilemiyorum ki. Ama korktum doğum sonrası yogunbakımda yatan bile olmuş bu sebepten
Ayyy Allah korusun, o kadar kan kaybi oluyor mi ya dogumda Benim haftya kontrolum var oncesinde yine kan istedi, haftasonu gidip verecegim.. her yigidin yogurt yiyisi farkli valla bilemedim.. en iyisini doktorun soylicek yine canim

Aa sende mii Ya çok önemli diyorlar kesin kullanılması lazım falan diyorlar profilimdeki son duruma da girip bi bakabilirsin korktum baya.
Ben gidince soracağım bakalım belki de ilerleyen haftalarda verecektir
Belki de kan değerlerine göre veriyorlardır kuzum

Selam kızlar nasılsınız?
Birşey sormak istiorum size ben hergun saat 3te ve 6da uyaniyorum yani gozlerim aciliyor uyumak mumkun mu bir daha erken yatsam da gec yatsam da uyaniyorum ama 1 aydır falan hep böyle saat şaşmıyor resmen böyle birşey yaşayan varmı gebelikten mı sizce?

Ayyy Allah korusun, o kadar kan kaybi oluyor mi ya dogumda Benim haftya kontrolum var oncesinde yine kan istedi, haftasonu gidip verecegim.. her yigidin yogurt yiyisi farkli valla bilemedim.. en iyisini doktorun soylicek yine canim
Olabiliyormuş demekki kuzum bende şaşırdım bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum kan yükletmek zorunda kalanlar falanda olmuş. Dediğin gibi bende vardır bildiği diyorum ama çok da merak ettim az kaldı kontrole gidince soracağım yazarim buraya da ne diyeceğini

Benim doktorda ilaçlar vitaminler konusunda biraz mesafeli sadece multivitamin devam ediyorum balık yağı için kendini içince rahat hissedeceksen iç sana bırakıyorum demişti
Aslında kan testi verip değerlerime baktırmak istiyorum. Aile hekimine gitmeye üşeniyorum. Doktor önemsemedi kan testinide. 20.haftada detaylı ultrason için başka doktora gideceğim. Kendi doktorumla 24.haftada görüşeceğim. Arasam yine önemsemeyecek. Omega 3 için eşim baya bir tedirgin çok araştırıyor. O yüzden başlayacağım. Aslında kafam rahat ama eşim çok sıkıştırıyor çok araştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…