- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Aa sende miiBende kullanmıyorum kuzu
Bende elime cam girince dikis atilinca 3 hafts once yaptirdim ekimin 8 inde cagirdi saglik ocagi valls dikisin acisini unutup kolumun agrisindsn mahvolmustum igrenc bi ignetüh ya keşke gerekmeseydi
Bende kullanmıyorum kuzu
Benim doktorda ilaçlar vitaminler konusunda biraz mesafeli sadece multivitamin devam ediyorum balık yağı için kendini içince rahat hissedeceksen iç sana bırakıyorum demiştiCanım demir hapı bnde kullanmıyorum. Vitamin olarak multivitamin kullanıyorum sadece. Benim doktor gerek görmüyor anladığım kadarıyla. Omega3 alicam ona başlıcam. Balığı ağzıma süremiyorum. Hocaya da sorsam mı bilemedim. Pek önemsemiyor. D3 kullaniyorum. Onu da kendim başladım transfer zamanı.
Insallah canim sagolİnşallah canım. Umarım gönlüne göre birini bulursun
Sonucunuz temizDa
Daha gitmedim msj geldi baktım öle.
Ayyy Allah korusunSadece hamileliğin basında bakılmıştı kan değerlerime belki de ondandir bilemiyorum ki. Ama korktum doğum sonrası yogunbakımda yatan bile olmuş bu sebepten
Belki de kan değerlerine göre veriyorlardır kuzumAa sende miiYa çok önemli diyorlar kesin kullanılması lazım falan diyorlar profilimdeki son duruma da girip bi bakabilirsin korktum baya.
Ben gidince soracağım bakalım belki de ilerleyen haftalarda verecektir
Sağol içime açtınBende elime cam girince dikis atilinca 3 hafts once yaptirdim ekimin 8 inde cagirdi saglik ocagi valls dikisin acisini unutup kolumun agrisindsn mahvolmustum igrenc bi igne
Olabiliyormuş demekki kuzum bende şaşırdım bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum kan yükletmek zorunda kalanlar falanda olmuş. Dediğin gibi bende vardır bildiği diyorum ama çok da merak ettim az kaldı kontrole gidince soracağım yazarim buraya da ne diyeceğiniAyyy Allah korusun, o kadar kan kaybi oluyor mi ya dogumda Benim haftya kontrolum var oncesinde yine kan istedi, haftasonu gidip verecegim.. her yigidin yogurt yiyisi farkli valla bilemedim.. en iyisini doktorun soylicek yine canim
Seni kenara yazıyorum çıkarsa harbiden tebrik edecm :))Senin de kizin olacagini iddia ediyorum
Bak arkadaşa doktoru 19. Haftada vereceğini öncesinde beyin gelişimi için iyi olmadğını yazmış belki bizde de durum öyledirBelki de kan değerlerine göre veriyorlardır kuzum
Kuzm ben 13+5 imm 12 de gttim söylemedi zatenDaha normal canim 12.haftandasin sanrm 2 hafta en az sabret
Bana benimki 20.haftada sana ilaç yazcam hatırlat demişti ama ne ilacı bilmiyorumBak arkadaşa doktoru 19. Haftada vereceğini öncesinde beyin gelişimi için iyi olmadğını yazmış belki bizde de durum öyledir
Hee bak gördün mü seninki de öyle düşünmüş benceBana benimki 20.haftada sana ilaç yazcam hatırlat demişti ama ne ilacı bilmiyorum
Aslında kan testi verip değerlerime baktırmak istiyorum. Aile hekimine gitmeye üşeniyorum. Doktor önemsemedi kan testinide. 20.haftada detaylı ultrason için başka doktora gideceğim. Kendi doktorumla 24.haftada görüşeceğim. Arasam yine önemsemeyecek. Omega 3 için eşim baya bir tedirgin çok araştırıyor. O yüzden başlayacağım. Aslında kafam rahat ama eşim çok sıkıştırıyor çok araştırıyorBenim doktorda ilaçlar vitaminler konusunda biraz mesafeli sadece multivitamin devam ediyorum balık yağı için kendini içince rahat hissedeceksen iç sana bırakıyorum demişti
Bende 12+4de gtmistim dememisti 13+4 de desoylemiyordu ki ben pozisyonu uygunsa gorursenniz soylermisinz dedim erkek dedi darisi sana bence bidahaki kontrolde solerler ne zmn kontrolKuzm ben 13+5 imm 12 de gttim söylemedi zaten
Senin igne dozunu kim ayarladi cnm kadin dogum doktorunmu yoksa baska bölüm muBiz bu kalan aylari nasil bitirecegiz acaba. Herkesin kendine gire telaslari var. ben cok ugrastim hamile kalayim diye ama hamile kalmakla hicbir sey olmuyormus.
AminHee bak gördün mü seninki de öyle düşünmüş benceinşallah benimki de öyledir amin
Şu an raporluyum o yüzden genelde yatıyorum bir tek yemek yapıyorum diğer şeyleri eşim yapıyor ama bir gün duruyor sonra tekrar başlıyor malesef