2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun aynı şeyi dün ben de yaşadım. kanda yüksek çıktı. Yıkıldım resmen Allahın emaneti kesinlikle bırakmam ama psikolojik olarak mahvoldum. Anlayabiliyorum seni. Perinataloga gittim her şeye bakıldı normal dendi hatta 1 haftada önden gidiyor. kanama alanından kaynaklı risk çıkmış olabilir dedi. Risk çıkmış ama sağlıklı olma ihtimali daha yüksek dendi. Çok isterseniz nifty testi yaptırırsınız dendi. Açıkcası ben rahatladım yetti bana. Başka test yaptırmayı düşünmüyorum 1 günde çok yıprandım

Banada dediler cfdna o test sanırım yurtdışına gönderiliyormuş kan. Yüzde 99a kadar kesin sonuç dedi. Bende aldırmayı düşünmüyorum elbet. Ama acaba içim rahat etsemi yaptırsammı demiyo değilim.. Karar veremiyorum

Canim benimde testimi kaybettiler 14 hafta gectgi icin fetal dna yaptirdim sonucunu bekliyorjm. Test amerikaya gonderiliyor .yas yuksekse risk cikabiliyomus. Ense kalinliigi Ve burun kemigi icin ne dedi doktorun? Bende endiseliym biraz

Yaş konusunu benim doktorda dedi. 33 yaşındayım muhtemelen ondan çıkmışda olabilir ama yinede böyle Bi riskin var diyo

İyi akşamlar hanımlar 14 haftalık hamileyim kese etrafında kanama alanları varmış hep yatıyorum bir hafta önce kontrole gitim eski kan dedi yeni kan yok dedi iyi birşeymi bu yaşayanlar bilgisi olanlar

Canım benimde iki kese farklı biri yuvarlak biri fasulye gibi haftaya cmtesi detaylı ultrason a girecegim bakalim belli olacak mı ☺buarada genetik test ne önerildi?ikili yanlış cikiyomus ikizlerde
Ozmn seninde büyük ihtimal biri kız biri erkektir.13. Haftada kontrole gittim doktor ikili test yapalım dedi sonra ultrasonla baktı bunlar haftasından büyük 14 olmuşlar oyuzden ikili test yapamayız dedi ense kalınlığına burun kemigine baktı iyi dedi 19/20. Haftada gel detaylı ultrason için konuşalım dedi

Kızlar hic icime sinmeyen bir sey oldu .m bu yarın gidecegim yeni doktorun ınstagram hesabını buldum takip icin ekledim neyse kabul edip o da ekledi bende sassirdim neyse dedim kabul ettim bu seferde hikayelerime bakti adam sapikmi acaba ya valla içime kurt düştü simdi

Ozmn seninde büyük ihtimal biri kız biri erkektir.13. Haftada kontrole gittim doktor ikili test yapalım dedi sonra ultrasonla baktı bunlar haftasından büyük 14 olmuşlar oyuzden ikili test yapamayız dedi ense kalınlığına burun kemigine baktı iyi dedi 19/20. Haftada gel detaylı ultrason için konuşalım dedi
Canım biraz ısrarla yurtdisinda yapılan verifi testi önerildi bakalım haftaya konuşacağız 600 dolara yapiliyo bahsedilen test.Bakalim bizim ölçüm stresi nasıl geçecek her aşaması stres ,😔Allah'ım acılarını göstermesin yavrularimizin

Arkadaşlar hepimiz sağlıcakla alalım kucagımıza bebeklerimizi.ben çok etkilendim doğrusu eşime de bahsettim oda üzüldü. yarın 2li için gidicem hayırlı haberler alırım inşallah 🤲. Benim her paylaşımımda bahsettiğim şey saglıklı olması. Her gidişte korkarak gidiyorum Allah korusun inşallah 🤲 daha önce de kalp atısını duyamadgımız için kürtajım var hep bahsettiğim. Cinsiyet hiiç önemli deil bizim için. Tek dileğimiz saglıklı olması ve sağlıcakla kucagımıza almak..henüz cinsiyet bilmiyorum merak ediorum ama dedim ya saglıklı olsun da doğunca öğrenmeye bile razıyız. Eskiden annelerimiz bizi öğrenerek doğurmadı sonucta.
Al benden de o kadar cnm her doktora gidişimde o sedyeye yatınca doktor kalp atışını dinletene kadar aklim çıkıyor ya ilkinde oldugu gibi bununda kalbi durduysa diye. Belki benimde bu yuzden hic cinsiyet sormak aklima gelmiyor. Ah bu yaşanmışlıklar hep bu yüzden panikleyisimiz.. yarin haber ver mutlaka cnm merak ederim seni inşallah hayırlı haberlerle döneceksin🤲

Canım benim de 378 di. Detaylıda bişey çıkmadı ama çok şüküt. Sende yaptır en azından için rahat etsin.
doktor kandan bakıldığı için yanılma payı yüksek oluyor dedi. Çokta güvenmemek lazım yani ikiliye

Kızlar hic icime sinmeyen bir sey oldu .m bu yarın gidecegim yeni doktorun ınstagram hesabını buldum takip icin ekledim neyse kabul edip o da ekledi bende sassirdim neyse dedim kabul ettim bu seferde hikayelerime bakti adam sapikmi acaba ya valla içime kurt düştü simdi
Nedir senin bu cektıgın 🤣🤣🤣

Ense 1,2 burun kemiği de göründü herşey normal dendi. Ama kanda risk fazla çıktı. Doktorum hemen perinataloga yönlendirdi detaylı bakıldı herşey yolunda kanama alanımdan dolayı riskli çıkmış olabilir dedi. kendi doktoruma geri gitmem lazım raporu göstermek için haftaya gitcem bakalım ne dicek. İnşallah 3lü 4lü istenmez. Başka test istemiyorum çok gerildim.detaylı ultrasona girsem yeterli
Insallah baska test istenmez ve hersey yolundadir canim yasin kac bu arada? Yas faktoru buyuk etkenmis

Al benden de o kadar cnm her doktora gidişimde o sedyeye yatınca doktor kalp atışını dinletene kadar aklim çıkıyor ya ilkinde oldugu gibi bununda kalbi durduysa diye. Belki benimde bu yuzden hic cinsiyet sormak aklima gelmiyor. Ah bu yaşanmışlıklar hep bu yüzden panikleyisimiz.. yarin haber ver mutlaka cnm merak ederim seni inşallah hayırlı haberlerle döneceksin🤲
İnşallah canım amin 🤲 🤲 🤲veririm tabi. valla bebeği görünce Dr ne dediğini dinleyemiyorum heyecandan kopuyorum dünyadan. eşimi de almıyorlar içeri özel olmasına rağmen. Cıkınca eşim Dr ne dedi diyor ben cok fazla dinleyemedim diyorum.eşim sitem ediyor biraz. O yüzden Dr değiştircem eşleri alan Bi hastane var oraya gidicez heralde.

Yaş konusunu benim doktorda dedi. 33 yaşındayım muhtemelen ondan çıkmışda olabilir ama yinede böyle Bi riskin var diyo
Bende 35 im oyuzden doktor yaptiralm diyince tmm dedim. Down sendromu olsa burun kemigi duz iniyo fln dedi doktor bilmiorm ya allah korusun bu stressler, korkular bitmiyor. Guzel haberler alalm insallah.

X