2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız erkek evlad yetiştirmek daha kolay emin ol erkek çocuklar Cok rahat kız anaları hep kızlarının peşlerinde 😅yeni nesil anneler için belki değişiyordur ama etrafımda erkek olup annelerin ilgilendiklerini gördüğüm 1 eli geçmez 😅
Neden? Çünkü anaları da oğullarından bıkıyo biraz da gelin ya da başkası ilgilensin diyo 😂

Uzun olsa niye uzun, kısa olsa niye kısa, hareket çok hareketli, etmese neden hareket etmedi. Gerçekten çok zormuş annelik. Herşeyi düşünüyor insan. Senin kaçtı canım boyu? Günlerimiz aynı seninle.
Ben onuda ogrenemedim malesef yarin doktor goruntu verirse ordan bakar soylerim cnm .
Evet annelik hep korkuymus endiseli olmak esim diyor yiyecek ekmegi varss olacak sakin ol olmazsa yine yaparız ama iste oyle olmuyorki o can düşmüş karnımiza illa dusunmemiz lazim endişelenmemis lazim iste tutamıyor insan kendini . Cok da abartmadan boylesi iyi bence.
Bende kahve lekelenmelerin oldugu ilk zamanlar yuzum cok düşüyordu acaba bisiymi oldu filan simdi biraz daha rahatim bu sferde acaba giydigim taytlar sıkıyormu gece yuzustu yada sirt ustu yatinca nefes aliyormu rahat edebiliyomu diye çok düşünüyorum

Kız erkek evlad yetiştirmek daha kolay emin ol erkek çocuklar Cok rahat kız anaları hep kızlarının peşlerinde 😅yeni nesil anneler için belki değişiyordur ama etrafımda erkek olup annelerin ilgilendiklerini gördüğüm 1 eli geçmez 😅
Hamilelikde cok rahat geciyor benim ondsn ddmdkki hadi ins yaramazda olmazsa rahatım 😄

Dün espri yaptim esime osmanli doneminde olsaydikk ohoo sultan olmustum bak sana erkek evlat veriyorum filan gibisinden puhahah espri olsun diye .
Aslinda biz kizda istiyorduk esim ilk basta ins erkek olmaz diyordu kiz evlatlar anasina babasina daha bagli oluyo dsha kibarlar diyordu sonra da iste benim pihti problemlerimden basimizs ilerde ne geleceginide bilmediğimizden tek cocukla kalirsak korkusuna erkek olsun bari diye vazgeçti. Yanimda gezdiririm araba alip satmayı ogretirim dükkanı ona emanet ederim işleri vs vs diye dusundu sonra ilerde buyuyunce . Aslinda gonlunde kiz vardı biliyorum ama erkegede cok sevindi buTun gun agzi acik gezdi dun . Ikiside fsrk etmez gercekten evlat .. gerçekten Rabbim saglikli versin ne olurss olsun hadi 2.olssa neyse terdi istenirde ilkinde ikisindende yok ikiside olur 🙂

Neden? Çünkü anaları da oğullarından bıkıyo biraz da gelin ya da başkası ilgilensin diyo 😂
Yüz verirlerse okadar kız yapamaz erkek yapar diye diye yetistirilerse gelinlerin başına yıkarlar sonrada oğlum oğlum ben kaynanyim diye gezinirler neden fazlalagi var diye gelin hizmet eri diye çok arkadaşımin ailesi bu yüzden huzursuz mutsuz ☹️kaynanadan çok nasipliyim 4 ogluda temizlikte yapar yemekte anneleri gerçekten hanım degeri bilecek şekilde yetiştirmiş elhamdülillah

dira90 dira90 canım benim çok çok üzüldüm. Boğazım düğümlendi. Allah sabır versin. Rabbim diğer yavruna ömür versin sağlıkla. En uygun zamanda yine olur inşallah bebeğin.Kalbimiz seninle 🙏😔

Kızlar benimde sabah altı gibi kanamam oldu açık pembe kırmızı gibiydi tuvaletteyken geldi pruloton Depot kullaniyodum haftada bir düşük önleyici diye hemen ondan yaptırdım sonra hemen apor topar hastaneye gittik doktor muayene etti hiç kan görülmedi bebekler büyüdüğü için olabilir dedi 16 haftalık çıktı biri 144 biri 147 grammis biri kız biri erkek dedi. Şakır şakır kanama olmadığı sürece korkulacak bişey yok dedi sizede fikir olsun
canım geçmiş olsun ikiz gebeliklerde malesef kanamalar yaşanabiliyo maşallah kızın oğlun olacak ne güzel.Daha önce 13.haftada vs tahminibişey söylenmemişmiydi?benimde haftaya bakılacak merak ediyorum doğrusu.:KK68:

Yüz verirlerse okadar kız yapamaz erkek yapar diye diye yetistirilerse gelinlerin başına yıkarlar sonrada oğlum oğlum ben kaynanyim diye gezinirler neden fazlalagi var diye gelin hizmet eri diye çok arkadaşımin ailesi bu yüzden huzursuz mutsuz ☹kaynanadan çok nasipliyim 4 ogluda temizlikte yapar yemekte anneleri gerçekten hanım degeri bilecek şekilde yetiştirmiş elhamdülillah
Ben de genel konuştum zaten ya benim eşim de Allah razı olsun elinden geldiğince yardımcı olur iş bilir ama bakıyorum da benim kendi annemle oluşturduğum bağ kayınvalidemle oğulları arasında yok, eşim 3erkek kardeş kayinvalideme bazen üzülüyorum kızı yok diye erkek evlat ne kadar iyi de olsa bi kız kadar yakın olamıyo ailesine

Bana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Ah canım kıyamam biz bu kadar üzüldük senin üzüntünü hayal bile edemiyorum allah yardımcın olsun biz burda ne söylesek boş. Söyleyecek kelime bulamıyorum sabırlar diliyorum 😢😢

Kızlar.. Moralim çok bozuk.. İkili test değerlerim yüksek çıkmış.. Cf dna önerdi doktorum. Yüzde yüze yakın sonuç veriyormuş. Yurtdışına gönderiliyormış test.. Yaptırmak istemiyorum.. Şuanki olasılık bile beni mahvetti. Ben geriye kalan 6ayımda kafayı yerim sanırım. Nası doğacak diye..

"Ya bizim bi yakınımızada down sendromu demişlerdi sağlıklı doğdu " tesellileri bekliyorum.. Çok üzgünüm

Kızlar.. Moralim çok bozuk.. İkili test değerlerim yüksek çıkmış.. Cf dna önerdi doktorum. Yüzde yüze yakın sonuç veriyormuş. Yurtdışına gönderiliyormış test.. Yaptırmak istemiyorum.. Şuanki olasılık bile beni mahvetti. Ben geriye kalan 6ayımda kafayı yerim sanırım. Nası doğacak diye..
Testi neden yaptırmak istemiyorsunuz? Yurtdışına giden örnekten yapılan testin güvenilirliği çok daha yüksek

Herhangi bir rahatsizlik veya yanma hissin varmi?
Banada oldu doktor mantar icin fitil verdi
yanma hissi yok. sadece miktar olarak çok fazla oluyor. daha önce sarı akıntı olayını sormuştum doktoruma, kokusuzsa olabilir normal dedi ama sarı akıntıdan ziyade şuan su gibi oluyor bence. kalkınca filan aktığını hissediyorum bazen. bu hafta doktora gidecektim ama başka bir meseleden dolayı ertelemek zorunda kaldım. gidebilirsem sorarım artık yine.

canım yüzde kaç çıktı

Canım yaştan dolayı yüksek cıkmıs olabılır. Ense kalınlığı ve burun kemiği normalse korkma demişti bnm arkadasım. Bende yarın gidicem inşallah hayırlı sonuclar alırız hepimiz

yanma hissi yok. sadece miktar olarak çok fazla oluyor. daha önce sarı akıntı olayını sormuştum doktoruma, kokusuzsa olabilir normal dedi ama sarı akıntıdan ziyade şuan su gibi oluyor bence. kalkınca filan aktığını hissediyorum bazen. bu hafta doktora gidecektim ama başka bir meseleden dolayı ertelemek zorunda kaldım. gidebilirsem sorarım artık yine.
Hamile kalmadan Dr mantar için ilaç vermişti fitil yani. 1 hafta kullandım 10 gün sonra hamile oldgumu öğrendim. Sarı akıntı bende de oluo. Doğum yapan Arkadslarım normal demişti hormonlar yükseldiği için. Hatta devletteki Dr söledim durumu oda 2 gün arayla kullanmam için fitil yazdı özeldeki Dr bebk küçük daha şuan kullanmanı önermem dedi. Kullanmadım bende.

X