2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fb-hcg yazıyor. Risk olasılığım yokdu benim.. yani kağıtda yazıyor ama doktor risksiz dedi. 1/10000 Yazıyor . Raporda. Ense kalınlığı da 1.1 yazıyordu.
Hmm demek ki farklı canım seninki f-hcg, benim ki total hcg, ama ıkısinden de sonuç elde ediliyormuş, aynen bana da risk yok dedi, hadi hayırlı bakalım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲

Kizlar risk cok cok az cikti sukur . Doktora dayanamadum yine cinsiyeti pozisyon uygunsa soylermisiniz dedim yine 16 da ama tamam görürsem söylerim dedi . Sonrs sen cok merak ettin dimi annesi bebegin erkek dedi bende yuzde kac filan dedim elli elli dedi ys kadin ama onu laf olsun diye soledi anladim cunku ardindan sen sordun bende sana gördüğümü soyledim erkek dedi . Cumada yeni doktoruma sorarım. Esim de cok merak etti telde söylemedim aksm ehliyet dersim var 9 da bitecek esimle o saate kadarda goremeyecegz simdi esimin yanina gidiyorum dükkana 😊
Hissettiğim ve sizin dedikleriniz dogruymus oglusum olacakmis
Hadi gözün aydın canım

Kızlar bugün ikili testin sonuçları için doktoruma gittim. Riskli çıktı sonucum 1:159. çok kötü oldum.
Hemen Perinatoga gittik. Sağolsun prof doktordu kendileri baya uzun anlattı baktı tüm organlarını gösterdi. Kız dedi cinsiyeti için. bebekte sıkıntı yok bence başka teste de gerek yok çok istersen nifty testini öneririm. 22. Haftanda gel detaylı ultrasonunu yapalım. Muhtemelen kanama alanın olduğu için riskli çıktı dedi. çok şükür içim rahatladı. Allahın emaneti sonuçta ne olursa olsun kabulumuz ama sadece ense ve buruna baktırıp kan testi yaptırmasaydım daha huzurlu olacaktım gibime geldi.
Çok şükür sıkıntı yokmuş canım

Neden yaptırıyon ki!!! Allah göstermesin bi sorn çıksa aldırcak mısın? 3 lü tarama yaptırrsın. 4 lü yaptırrsın. 2 li taramayı yaptrdm ben . Bi aman aman birşy görmedim. Yaptrmama gelince, hastane paketine dahil diye. Ha bide hastanenin kendi sorumsuzluğu iken senden para talep etmesi başka test için. Uyguna mı yapıyor bari...
O yurtdısında yaşıyor orda prosedür farklıdır. 150 tl gibi bisey vermis ücreti gayet makul. Burda o fiyatlara olsa bende yaptırırdım. Bebegi aldırmak yada aldırmamak kisiye kalmıs ama önceden bi sorun varsa bilip ona göre erken müdahale önemli anne karnında

Kizlar risk cok cok az cikti sukur . Doktora dayanamadum yine cinsiyeti pozisyon uygunsa soylermisiniz dedim yine 16 da ama tamam görürsem söylerim dedi . Sonrs sen cok merak ettin dimi annesi bebegin erkek dedi bende yuzde kac filan dedim elli elli dedi ys kadin ama onu laf olsun diye soledi anladim cunku ardindan sen sordun bende sana gördüğümü soyledim erkek dedi . Cumada yeni doktoruma sorarım. Esim de cok merak etti telde söylemedim aksm ehliyet dersim var 9 da bitecek esimle o saate kadarda goremeyecegz simdi esimin yanina gidiyorum dükkana 😊
Gozun aydin annesi ❤️❤️

Kızlar detaylı ultrason icin kacıncı haftada cagirdi doktor sizi? Ben 17+3 te gitmis olucam acaba yanlıs mı hesapladı tarihi erken degil mi genelde 20. Haftada falan gidiyorlar

Sağol canım inşallah tez vakitte düzelirsin, ya çok tuhaf ama benim bulantılar, mide yanması sanki saatini beklıyo muş gbi gecti, pazar günü 12.hafta dolmuştu o gün gece hala vardı, pazartesi şıp dıye kesildi sanki 13.haftaya girer girmez, dün de bügün de çok şükür iyiym, ama çok şaşırdım saatini bekler gbi oldu, bi yandan korktum merak ediyorum bebeği, ilkinde kalbi durmuştu 8 haftalıkken şimdi dıyırum yok bayagı ilerledi bişey olmaz ama evham birakmıyo 😔
Hiç telaş yapma ne güzel işte bulantın durmuş zaten bu haftalarda kesiliyor bulantı hiç bir şey olmayacak bebeğin sağlıklı inşallah 🤗 🤗 🤗

Gözünaydın canım ya.Sonunda öğrenmişsin.Yine gıcık etmiş dr.un.Eger sen devam etsen buna Allah korusun erken dogurtturur bu ne ya.Ne sinirmis.

Kızlar bebeklerinin hareketini hisseden var mı ben 4 5 gündür hissediyorum minik yumruklarını sanki yoğuruyormuş gibi içeriden değişik ve güzel bir his ilk hissettiğimde o kadar hareket ettik sanki içimde dönüp duruyor gibiydi 2 3 dakika döndü durdu 😍😍😍😍

X