- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
Şaka yapmış goya doktorgıcık zaten şakasıda gıcıkSenin bu doktora ben gıcık oldum. Yüzde 50 ne ya. Dalga geçer gibi Hayırlı olsun canım. Sağlıkla al kucağına. Yinede cumaya kadar bekle. Diğer doktorda onaylasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka yapmış goya doktorgıcık zaten şakasıda gıcıkSenin bu doktora ben gıcık oldum. Yüzde 50 ne ya. Dalga geçer gibi Hayırlı olsun canım. Sağlıkla al kucağına. Yinede cumaya kadar bekle. Diğer doktorda onaylasın
Amin canım insallah biran once gecer saglıkla kavusuruz insallahMaşallah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de raporluyum şu an. Evde dinleniyorum kalkmamaya çalışıyorum. İnşalllah en kısa sürede geçer benimki de.
Gıcıklığına demiş onu belli ki alıştık gıcıklıklarınaIns ya yuzde elli elli dedi sonradan ona bi sinir olmadim degil
Canım ama etrafa demek için 15.haftayi bekle lütfenDedim sana yaa kendim ogrenmiśim gibi sevindim değerlerinde çok iyi
Hmm demek ki farklı canım seninki f-hcg, benim ki total hcg, ama ıkısinden de sonuç elde ediliyormuş, aynen bana da risk yok dedi, hadi hayırlı bakalım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallahFb-hcg yazıyor. Risk olasılığım yokdu benim.. yani kağıtda yazıyor ama doktor risksiz dedi. 1/10000 Yazıyor . Raporda. Ense kalınlığı da 1.1 yazıyordu.
Bakalım bende randevu alcam evet ya çok pahalı gercektenYahu kızlar bu ayrıntılı ultrason ne kadar pahalıymış bir ay sonraya gün aldık 450tl dediler bilginiz var mı bu konuda
Benimki yine iyiymiş canım buradaki rakamları duyunca şaşırdımBakalım bende randevu alcam evet ya çok pahalı gercekten
Hadi gözün aydın canımKizlar risk cok cok az cikti sukur . Doktora dayanamadum yine cinsiyeti pozisyon uygunsa soylermisiniz dedim yine 16 da ama tamam görürsem söylerim dedi . Sonrs sen cok merak ettin dimi annesi bebegin erkek dedi bende yuzde kac filan dedim elli elli dedi ys kadin ama onu laf olsun diye soledi anladim cunku ardindan sen sordun bende sana gördüğümü soyledim erkek dedi . Cumada yeni doktoruma sorarım. Esim de cok merak etti telde söylemedim aksm ehliyet dersim var 9 da bitecek esimle o saate kadarda goremeyecegz simdi esimin yanina gidiyorum dükkana
Hissettiğim ve sizin dedikleriniz dogruymus oglusum olacakmis
Çok şükür sıkıntı yokmuş canımKızlar bugün ikili testin sonuçları için doktoruma gittim. Riskli çıktı sonucum 1:159. çok kötü oldum.
Hemen Perinatoga gittik. Sağolsun prof doktordu kendileri baya uzun anlattı baktı tüm organlarını gösterdi. Kız dedi cinsiyeti için. bebekte sıkıntı yok bence başka teste de gerek yok çok istersen nifty testini öneririm. 22. Haftanda gel detaylı ultrasonunu yapalım. Muhtemelen kanama alanın olduğu için riskli çıktı dedi. çok şükür içim rahatladı. Allahın emaneti sonuçta ne olursa olsun kabulumuz ama sadece ense ve buruna baktırıp kan testi yaptırmasaydım daha huzurlu olacaktım gibime geldi.
O yurtdısında yaşıyor orda prosedür farklıdır. 150 tl gibi bisey vermis ücreti gayet makul. Burda o fiyatlara olsa bende yaptırırdım. Bebegi aldırmak yada aldırmamak kisiye kalmıs ama önceden bi sorun varsa bilip ona göre erken müdahale önemli anne karnındaNeden yaptırıyon ki!!! Allah göstermesin bi sorn çıksa aldırcak mısın? 3 lü tarama yaptırrsın. 4 lü yaptırrsın. 2 li taramayı yaptrdm ben . Bi aman aman birşy görmedim. Yaptrmama gelince, hastane paketine dahil diye. Ha bide hastanenin kendi sorumsuzluğu iken senden para talep etmesi başka test için. Uyguna mı yapıyor bari...
Bende oluyor bir süre sonra geçiyorKızlar hapşırınca kasıklarına birşey batıyor gibi oluyor çok acıtıyor bunu yaşayan var mı
Zaten iki seçenek var %50 olduğunu bilmek için doktor olmaya gerek yok deseydinIns ya yuzde elli elli dedi sonradan ona bi sinir olmadim degil
Gozun aydin annesiKizlar risk cok cok az cikti sukur . Doktora dayanamadum yine cinsiyeti pozisyon uygunsa soylermisiniz dedim yine 16 da ama tamam görürsem söylerim dedi . Sonrs sen cok merak ettin dimi annesi bebegin erkek dedi bende yuzde kac filan dedim elli elli dedi ys kadin ama onu laf olsun diye soledi anladim cunku ardindan sen sordun bende sana gördüğümü soyledim erkek dedi . Cumada yeni doktoruma sorarım. Esim de cok merak etti telde söylemedim aksm ehliyet dersim var 9 da bitecek esimle o saate kadarda goremeyecegz simdi esimin yanina gidiyorum dükkana
O günde yedim ama pek işe yaramadı yicem 15 45 de randevumTatli ye git cnm hala doktorda degilsen
Allah razı olsun mesajı yeni okudum ama dün sıcak suya şeker atıp içtim baya rahatladım bugünde süte atıp içicem annem iyi gelir dedi sağolasınSıcak suyun içine az bal at canım öyle iç
Hiç telaş yapma ne güzel işte bulantın durmuş zaten bu haftalarda kesiliyor bulantı hiç bir şey olmayacak bebeğin sağlıklı inşallahSağol canım inşallah tez vakitte düzelirsin, ya çok tuhaf ama benim bulantılar, mide yanması sanki saatini beklıyo muş gbi gecti, pazar günü 12.hafta dolmuştu o gün gece hala vardı, pazartesi şıp dıye kesildi sanki 13.haftaya girer girmez, dün de bügün de çok şükür iyiym, ama çok şaşırdım saatini bekler gbi oldu, bi yandan korktum merak ediyorum bebeği, ilkinde kalbi durmuştu 8 haftalıkken şimdi dıyırum yok bayagı ilerledi bişey olmaz ama evham birakmıyo
Gözünaydın canım ya.Sonunda öğrenmişsin.Yine gıcık etmiş dr.un.Eger sen devam etsen buna Allah korusun erken dogurtturur bu ne ya.Ne sinirmis.Kizlar risk cok cok az cikti sukur . Doktora dayanamadum yine cinsiyeti pozisyon uygunsa soylermisiniz dedim yine 16 da ama tamam görürsem söylerim dedi . Sonrs sen cok merak ettin dimi annesi bebegin erkek dedi bende yuzde kac filan dedim elli elli dedi ys kadin ama onu laf olsun diye soledi anladim cunku ardindan sen sordun bende sana gördüğümü soyledim erkek dedi . Cumada yeni doktoruma sorarım. Esim de cok merak etti telde söylemedim aksm ehliyet dersim var 9 da bitecek esimle o saate kadarda goremeyecegz simdi esimin yanina gidiyorum dükkana