- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
Aaa kaçıncı haftada değişti eltinin kiEltime ayrintiliya kadar erkek dediler.Ayrintilida kiz.Ya hiç belli olmuyorki.Ama erkek daha erken gösteriyor kendini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa kaçıncı haftada değişti eltinin kiEltime ayrintiliya kadar erkek dediler.Ayrintilida kiz.Ya hiç belli olmuyorki.Ama erkek daha erken gösteriyor kendini.
Bende 15 haftalıkken yeniden gidicem doktor bir ay sonraya çağırdı ama bekleyemem ozman kesin sonuç alırım sana %90 oran verdilerse demek 14 ten sonra emin oluyorlarBenim 14 hafta 4 günlük.
LHangi çin takvimini kullaniyorsunuz?benim bir sitede erkek bir sitede kiz ciktida
Ben de kasıklarımda minik hareketler hissediyorum karnımın değişik yerlerinde de oluyo bu ikinciler daha çabuk hisseder derler senin de mi ikinci canımKızlar bebeklerinin hareketini hisseden var mı ben 4 5 gündür hissediyorum minik yumruklarını sanki yoğuruyormuş gibi içeriden değişik ve güzel bir his ilk hissettiğimde o kadar hareket ettik sanki içimde dönüp duruyor gibiydi 2 3 dakika döndü durdu
Cinsiyeti için çağırmıştır benim. Doktor da o haftada çağırdı kesin söylerim cinsiyetini diye bende 20. Hafta diye hatırlıyorumKızlar detaylı ultrason icin kacıncı haftada cagirdi doktor sizi? Ben 17+3 te gitmis olucam acaba yanlıs mı hesapladı tarihi erken degil mi genelde 20. Haftada falan gidiyorlar
Tesekkur ederimm cnmm❤Gozun aydin annesi ❤❤
Hahah ben de ayni sey icin supheleniyorum kendimden surekli eksi seyler yiyorum cunkuEltime ayrintiliya kadar erkek dediler.Ayrintilida kiz.Ya hiç belli olmuyorki.Ama erkek daha erken gösteriyor kendini.
Zeliham kim?Kaçıncı hafta canım senin
kesede İkra zeliham kız dedi en son attım İkra kız gibi dedi zeliham erkek doktorda erkeğe benzetti 13+1 di
Yine gıcıklığına demiş belli.Inşallah yeni dr.undan memnun kalırsın ya.Valla hem gordum diyo hemde yuzde elli elli dedi ona bende gicik oldum cuma gunku doktora da hicbisiy bilmiyormuş gibi sorucam
12 ve 14 de erkek demiş.20.haftada kiz.Ama şöyle bisey var bana 12.haftada erkek dedi dr.um ilkinde ve değişmedi.Aaa kaçıncı haftada değişti eltinin ki
Ben oğlumda deli gibi ekşi yedim.Bunda tatlı yiyorum.Iyice karıştı kafam.Hahah ben de ayni sey icin supheleniyorum kendimden surekli eksi seyler yiyorum cunku
Canım Rus Çin alyans testi hepsi erkek dio bende erkek die hissettim ikra meyra önce erkek gibi dedi sonraki ultrason da kız gibi dedi bilmiom hayırlı saglıklı olsun inşallah . Bi kaç kişi kaldık sanırım öğrenmeyenİkra meyra kız dedi. Çin de kız dedi. Bilemiyorum hala yüzde 10 luk o kısım bile kafamı karıştırıyor. Yani ne biçim tahmin etti doktor yüzde doksan ne
Doktor önemli sanırım burda da ana kafayı yemeden su çelişkiler kalksın artık12 ve 14 de erkek demiş.20.haftada kiz.Ama şöyle bisey var bana 12.haftada erkek dedi dr.um ilkinde ve değişmedi.
Amin cnm cok sagol cok sevincliyim
Zelihamm diye kullanıcı adını girersen çıkar canım şimdilik zelihamm tahmini doğru çıktı bendeZeliham kim?
Kız bana da tahmin yapB Baharyagmuru35 çok sevindim canım senin o net olmayan usg den oğluş demiştim sana hayırla gelsin. Bizim seninle aramızda bir gün var tahmini doğum olarak. Şimdi ben de heves ettim başka bir doktora kesin gidiyorum cuma sırf cinsiyet için. 14 haftalık olucam cuma günü tam 17 haftaya kadar asla bekleyemem Önceden öğrenip kendi doktoruma teyit ettiririm artık. Bi de geçen paylaştığın ekrandan çektiğin usg yi paylaşsana benimkiyle aşırı benziyordu her açıdan ben kendim tahmin yapıcam artık bıktım bu doktorlardan
Kese ve nuba göre ama bende doğru çıkmadıIkra kim kizlar banada bir baksa ya neye göre nasıl tahmin ediyor?
Evet.Oglumdaki dr.um harikaydı ultrasonda.Bakalim bu ne yapicak?Doktor önemli sanırım burda da ana kafayı yemeden su çelişkiler kalksın artık