2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeklerinin hareketini hisseden var mı ben 4 5 gündür hissediyorum minik yumruklarını sanki yoğuruyormuş gibi içeriden değişik ve güzel bir his ilk hissettiğimde o kadar hareket ettik sanki içimde dönüp duruyor gibiydi 2 3 dakika döndü durdu 😍😍😍😍
Ben de kasıklarımda minik hareketler hissediyorum karnımın değişik yerlerinde de oluyo bu ikinciler daha çabuk hisseder derler senin de mi ikinci canım

Kızlar detaylı ultrason icin kacıncı haftada cagirdi doktor sizi? Ben 17+3 te gitmis olucam acaba yanlıs mı hesapladı tarihi erken degil mi genelde 20. Haftada falan gidiyorlar
Cinsiyeti için çağırmıştır benim. Doktor da o haftada çağırdı kesin söylerim cinsiyetini diye bende 20. Hafta diye hatırlıyorum

İkra meyra kız dedi. Çin de kız dedi. Bilemiyorum hala yüzde 10 luk o kısım bile kafamı karıştırıyor. Yani ne biçim tahmin etti doktor yüzde doksan ne 😊😊
Canım Rus Çin alyans testi hepsi erkek dio bende erkek die hissettim ikra meyra önce erkek gibi dedi sonraki ultrason da kız gibi dedi bilmiom hayırlı saglıklı olsun inşallah 🤲. Bi kaç kişi kaldık sanırım öğrenmeyen 😊

Amin cnm cok sagol cok sevincliyim

B Baharyagmuru35 çok sevindim canım ❤️senin o net olmayan usg den oğluş demiştim sana hayırla gelsin. Bizim seninle aramızda bir gün var tahmini doğum olarak. Şimdi ben de heves ettim başka bir doktora kesin gidiyorum cuma sırf cinsiyet için. 14 haftalık olucam cuma günü tam ☺️ 17 haftaya kadar asla bekleyemem Önceden öğrenip kendi doktoruma teyit ettiririm artık. ☺️ Bi de geçen paylaştığın ekrandan çektiğin usg yi paylaşsana benimkiyle aşırı benziyordu her açıdan ben kendim tahmin yapıcam artık bıktım bu doktorlardan 😀

B Baharyagmuru35 çok sevindim canım ❤️senin o net olmayan usg den oğluş demiştim sana hayırla gelsin. Bizim seninle aramızda bir gün var tahmini doğum olarak. Şimdi ben de heves ettim başka bir doktora kesin gidiyorum cuma sırf cinsiyet için. 14 haftalık olucam cuma günü tam ☺️ 17 haftaya kadar asla bekleyemem Önceden öğrenip kendi doktoruma teyit ettiririm artık. ☺️ Bi de geçen paylaştığın ekrandan çektiğin usg yi paylaşsana benimkiyle aşırı benziyordu her açıdan ben kendim tahmin yapıcam artık bıktım bu doktorlardan 😀
Kız bana da tahmin yap 😅

X