2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar risk cok cok az cikti sukur . Doktora dayanamadum yine cinsiyeti pozisyon uygunsa soylermisiniz dedim yine 16 da ama tamam görürsem söylerim dedi . Sonrs sen cok merak ettin dimi annesi bebegin erkek dedi bende yuzde kac filan dedim elli elli dedi ys kadin ama onu laf olsun diye soledi anladim cunku ardindan sen sordun bende sana gördüğümü soyledim erkek dedi . Cumada yeni doktoruma sorarım. Esim de cok merak etti telde söylemedim aksm ehliyet dersim var 9 da bitecek esimle o saate kadarda goremeyecegz simdi esimin yanina gidiyorum dükkana 😊
Hissettiğim ve sizin dedikleriniz dogruymus oglusum olacakmis
Yaaa çok sevindim canım 🤗 hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin :anneadayı::emir_bebek:

İkra meyra kız dedi. Çin de kız dedi. Bilemiyorum hala yüzde 10 luk o kısım bile kafamı karıştırıyor. Yani ne biçim tahmin etti doktor yüzde doksan ne 😊😊

Yarın kimlerin kontrolü var??? 22 -23 Eylülde gel dedi doktr ama yarın gideyim diyorum 🥳 özledim sıpamı. Buarada bu 1 ay hiç kilo almadım. Aldığım 10 kilo ile yola devam. Kusma ilaçlarını bıraktm oda etkilimolmş olabilir.

Yarın kimlerin kontrolü var??? 22 -23 Eylülde gel dedi doktr ama yarın gideyim diyorum 🥳 özledim sıpamı. Buarada bu 1 ay hiç kilo almadım. Aldığım 10 kilo ile yola devam. Kusma ilaçlarını bıraktm oda etkilimolmş olabilir.
Şuana kadar 10 kilo mu aldın canım

X