Canım kese oluşumu esnasında olurmuş Kadın doğum doktorum söylemişti ilkindeAynı şekilde benim de ağrılarım varsürekli değil ama sancı girip 10 dk ağrıyıp geçiyor neden acaba
4 ay önce kontrole gitmiştim folidoce vermişti bana sürekli kullanmadım fazlası da zararlı olur diye de şimdi kullanıyorum daha gitmedim doktora bakalım ne verecek ilave olarakVitamin olarak viofolic verdi bana sizlere ne verdi doktorunuz?
Ben acayip bel ağrısı yaşıyorum. Adetten önce de yaşıyordum.Kızlar nasılsınız? Adetten önce belirti yaşayan var mı? İşte şu oldu da anladım dediğiniz bir durum??
Canım ben iğneden dolayı bilemedim hiç belirti mi iğnenine etkisi mi Diye
ya benimde acayip midem bulanıyor yaa. Halimde olmuyor o yüzden
Canım senin tüp bebek mi
Hm anladım canım sağolCanım kese oluşumu esnasında olurmuş Kadın doğum doktorum söylemişti ilkinde
Benim de ilk, yaşım 30İlk gebeligi olan kimler var? Yaslarınız kaç? Benim ilk yaşım 28
Günlerimiz de aynı. Doktora gittin mi cnmBenim de ilk, yaşım 30
Kızlar nasılsınız? Adetten önce belirti yaşayan var mı? İşte şu oldu da anladım dediğiniz bir durum??
neysol yok kuzum normal benim tüp değil
İlk gebeligi olan kimler var? Yaslarınız kaç? Benim ilk yaşım 28
Adetten 4 gun once karnim acayip agridi bide ben diyetteydim doymuyodum ondan onceki aylar doyuyodum... adete 2gun kala gittim betahcg 137 cikti hamileymisim.biz şok
Bende de biraz iştah artışı oldu acilen toparlanmam lazım yürüyüş sağlıklı beslenmeye dönmem lazım
Evet ayni gunlerimizGünlerimiz de aynı. Doktora gittin mi cnm
Brn oglumda 10kilo almistim sadece insallah buda oyle olur ekmek yemiyirum saglikli besleniyorum :)
Kızlar bende keseyi gördüm cok şüküriki hafta sonrada kalp atışı için gideceğim