- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
Benimde 18
Canım ben iğneden dolayı bilemedim hiç belirti mi iğnenine etkisi mi DiyeKızlar nasılsınız? Adetten önce belirti yaşayan var mı? İşte şu oldu da anladım dediğiniz bir durum??
ya benimde acayip midem bulanıyor yaa. Halimde olmuyor o yüzdenGunler gecmiyor dün cok agrim vardi. Oglumda hic böyle agrilarim olmamisti. Düsük yaptigim gebelikte bu tip agrilarim olmustu o yüzden tedirginim. Ayrica herkesin gögüsleri aciyor ama benim acıma gecti . Öfff şu günler bir gecseydi
Canım üzgünüm ama benim hep 1.20 çıkardı ve yükselmezdimerhaba, adete 5 gün kala 1.20 beta hcg değerleri yükselir mi?
İsteyince vücut oyun oynuyor galibaCanım ben iğneden dolayı bilemedim hiç belirti mi iğnenine etkisi mi Diye
ya benimde acayip midem bulanıyor yaa. Halimde olmuyor o yüzden
Canım üzgünüm ama benim hep 1.20 çıkardı ve yükselmezdi
Zaten dinleyince saçma şeyler bile belirti gibi geliyorİsteyince vücut oyun oynuyor galiba
3 gündür kirpiklerim batıyor şimdi baktım oda belirtiymiş. Sen hamilesin kirpiklerine bakabilir misin birbirine karışmışlar mı?Zaten dinleyince saçma şeyler bile belirti gibi geliyor
Canım ben iğneden dolayı bilemedim hiç belirti mi iğnenine etkisi mi Diye
ya benimde acayip midem bulanıyor yaa. Halimde olmuyor o yüzden
Canım üzgünüm ama benim hep 1.20 çıkardı ve yükselmezdi
Bakmıştım canım bende aklıma geldiği için ama hayır karışık değil3 gündür kirpiklerim batıyor şimdi baktım oda belirtiymiş. Sen hamilesin kirpiklerine bakabilir misin birbirine karışmışlar mı?kafayı yemek üzereyken ben
ay kuzum buda zormuş ya ben öyle diyordum da.Keşke benimde midem bulansa inanki sevinicem kuzum ya
Gözün aydın tatlımKeseyi gördükdr 4,5 haftalık dedi ama son adet tarihime göre 5+1im. Birdahaki randevum 3 hafta sonraya verdi kalp atısı icin
Bana ismini unuttum multivitamin içeren folik asit vermiş canım öyle dedi.Vitamin olarak viofolic verdi bana sizlere ne verdi doktorunuz?
Bakmıştım canım bende aklıma geldiği için ama hayır karışık değil
ay kuzum buda zormuş ya ben öyle diyordum da.
Gözün aydın tatlım
Bana ismini unuttum multivitamin içeren folik asit vermiş canım öyle dedi.
Aynı şekilde benim de ağrılarım varGunler gecmiyor dün cok agrim vardi. Oglumda hic böyle agrilarim olmamisti. Düsük yaptigim gebelikte bu tip agrilarim olmustu o yüzden tedirginim. Ayrica herkesin gögüsleri aciyor ama benim acıma gecti . Öfff şu günler bir gecseydi
Ayy çok sevindim canımKeseyi gördükdr 4,5 haftalık dedi ama son adet tarihime göre 5+1im. Birdahaki randevum 3 hafta sonraya verdi kalp atısı icin
Evet kuzum kraker galeta falan bakacam artık bi şekilde. Sabahları kötü oluyor öğleden sonra sorun yokta. Yiyene kadar aslında. Ama yemek hazırlamaya da mecalim olmuyor bulanırkenCanim galete ye sabahlari uyanir uyanmaz. Birde cogu gebe ilerki aylarda yumurta yiyemiyor bu haftalarda yiyebildigin kadar ye
3 gündür kirpiklerim batıyor şimdi baktım oda belirtiymiş. Sen hamilesin kirpiklerine bakabilir misin birbirine karışmışlar mı?kafayı yemek üzereyken ben
inşallah güzel haberlerleMerhabalar bu gün bat günüm kızlar hiç belirtim de yok pazartesi aranıza katılırım inşallah
hadi güzün aydııınnKeseyi gördükdr 4,5 haftalık dedi ama son adet tarihime göre 5+1im. Birdahaki randevum 3 hafta sonraya verdi kalp atısı icin
aynısı bende de var bel ve ara ara gelen kasık ağrısı.Aynı şekilde benim de ağrılarım varsürekli değil ama sancı girip 10 dk ağrıyıp geçiyor neden acaba