Kizlar bisi soylicem ve akil danisicam. Doktorum dedi ki artik kendini yavas yavas sirt ustu yatmamaya alistir, ya saga ya da sola donerek yat ki tavsiyem sola donerek yatman olur dedi. Soyle bir sorunumuz var ben hep sirt ustu yatarim diger zamanlarda da hep saga donerdim hic sevmem sola donerek yatmayi. Ama Sirt ustu yatmak da bebege zararliymis, rahat nefes alamiyormusDoktor dediginden beri dikkat edeyim diyorum, alistirayim kendimi diyorum ama kendimi hep sirt ustu yatar buluyorum bir cozumu, kolay alismak icin biz yontemi var midir yaa??
Kizlar bisi soylicem ve akil danisicam. Doktorum dedi ki artik kendini yavas yavas sirt ustu yatmamaya alistir, ya saga ya da sola donerek yat ki tavsiyem sola donerek yatman olur dedi. Soyle bir sorunumuz var ben hep sirt ustu yatarim diger zamanlarda da hep saga donerdim hic sevmem sola donerek yatmayi. Ama Sirt ustu yatmak da bebege zararliymis, rahat nefes alamiyormusDoktor dediginden beri dikkat edeyim diyorum, alistirayim kendimi diyorum ama kendimi hep sirt ustu yatar buluyorum bir cozumu, kolay alismak icin biz yontemi var midir yaa??
Ağrım olmadı ama kanama ve lekelenme oldu hatta lekelenme tamamen de kesmedi geçen yine oldu. Bakalım göreceğiz Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin hepimize. Doktorun dediği şu idi eğer düşecekse bebek tüm tedbirler boş ne yaparsak düşer bunun bir engeli yok. Oyüzden sıkmayın canınızı Allah sağlıklo bir hamilelik nasip etsinBenimde kontrolumde kuculmeye baslamisti, dun yine kanama olunca moralim o kadar bozuldu ki. Disariya kanamaniz oldu mu hic? Ne kadar surdu? Ve kasik, bel agrilariniz oluyor mu? Size de cok gecmis olsun. Insallah hepimizin ici biran once rahata erer.
Bende bulamiyorum her seferinde moralim bozulup cikiyorum hicbisiy yakismamayada basladi boğazımda cok kiloda aliyorum hamile pantolonlarida hic guzel olmuyo begenmedim hamile taytlarida incecik ic gosteriyo cesitde yok valla kışın nasil giyincez bende bilemedimKıyafet falan almaya başlayan oldu mu. Ben ne alacağımı bilmiyorum
Nasil verdiniz 2 ayda o kadsr kiloyu ?Ben kızımda 2012 doğumlu 27 kg aldim 2.ayın sonunda olduğum kilodaydım hatta 5 sene sonra ancak 5 kg aldim. Şimdi sabitledim bakalim
Lcw de içi kalın hamile taytı var ondan aldım ben öyle dandik taytlardan degilBende bulamiyorum her seferinde moralim bozulup cikiyorum hicbisiy yakismamayada basladi boğazımda cok kiloda aliyorum hamile pantolonlarida hic guzel olmuyo begenmedim hamile taytlarida incecik ic gosteriyo cesitde yok valla kışın nasil giyincez bende bilemedim
Bnde bulamadim orda denk gelmedi demkkiLcw de içi kalın hamile taytı var ondan aldım ben öyle dandik taytlardan degil
Trendyoldan aldım ben yorumlara bakıp cnm magazada pek bisey bulunmuyo niyeyseBnde bulamadim orda denk gelmedi demkki
İnşallah sonuclar da iyi cıkmıstır canım.Ben de endişeleniyordum ama geç olmuyormuş canım. Biz de 13+1 de yaptırdık ölçümde de 13+4 çıktı sıkıntı olmadı şükür.
Ay canım senin yazıyı okurken tam sırt üstü yatıyordum nasıl sola çevirdim kendimi anlatamam. Bende genelde sola yatmak iyi diye biliom ama genelde hep sağa yatarım. Senin sorun bende de var napcam bilmiom bende.Kizlar bisi soylicem ve akil danisicam. Doktorum dedi ki artik kendini yavas yavas sirt ustu yatmamaya alistir, ya saga ya da sola donerek yat ki tavsiyem sola donerek yatman olur dedi. Soyle bir sorunumuz var ben hep sirt ustu yatarim diger zamanlarda da hep saga donerdim hic sevmem sola donerek yatmayi. Ama Sirt ustu yatmak da bebege zararliymis, rahat nefes alamiyormusDoktor dediginden beri dikkat edeyim diyorum, alistirayim kendimi diyorum ama kendimi hep sirt ustu yatar buluyorum bir cozumu, kolay alismak icin biz yontemi var midir yaa??
50 kgla hamile kaldim boyum 170 ondan 77 çok durmadiNasil verdiniz 2 ayda o kadsr kiloyu ?
27 kiloyu nasil aldiniz cokmu zararli ve fazla miktarlar yediniz
Kolay gelsin canım çok yorma kendiniKızlar nasılsınız. 2 gündür giremiyorum. Ev sahibimiz evimizi sattığı için bizde başka ev bakıyoruz. Bugün biriyle anlaştık bakalım evin tadilat işleri bitince çıkacağız. Bu dönemde zor olacak ama iyice ağırlaşmadan olmasıda iyi olacak
Günaydın canım :)Günaydın kızlar
Tersi çıkar derler :)Yine cinsiyetle alakalı rüya gördüm ve yine her zamanki gibi cinsiyet aynı rüyada.Bana bi kutu hediye ediyolar açıyorum içinde dualı magnetler erkek bebek hastane çıkışı
Valla yöntem vs yok canım aslında bebeği düşünüp sol yatıyorum genelde tabi dönüyorum arada ama yoksa bende en çok yüzüstü yatmayı severimKizlar bisi soylicem ve akil danisicam. Doktorum dedi ki artik kendini yavas yavas sirt ustu yatmamaya alistir, ya saga ya da sola donerek yat ki tavsiyem sola donerek yatman olur dedi. Soyle bir sorunumuz var ben hep sirt ustu yatarim diger zamanlarda da hep saga donerdim hic sevmem sola donerek yatmayi. Ama Sirt ustu yatmak da bebege zararliymis, rahat nefes alamiyormusDoktor dediginden beri dikkat edeyim diyorum, alistirayim kendimi diyorum ama kendimi hep sirt ustu yatar buluyorum bir cozumu, kolay alismak icin biz yontemi var midir yaa??
Oğlumda da ben erkeğe işaret rüyalar görmüştüm keza kızımda da kıza işaretTersi çıkar derler :)
göbişler büyüdükçe biz de sırt üstü yatmakta zorlanacakmışız ağırlık beli zorladığı için. Muhtemelen 20. Haftalara doğru yastıklarla desteklicez alıştıracağız kendimizi canım
Gunaydin kizlarBüyüdükçe sen de zaten yatamayacaksın sırt üstü baskı hissedeceksin o zaman bir tarafa yatmaya alışırsın canım.
Ben son ayları şu yastıkla geçirmiştim, sırtıma da başka bir normal yastık koyuyordum
Mycey Hamile Destek Minderi - Leafblade Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Mycey Hamile Destek Minderi - Leafblade en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com