2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

göbişler büyüdükçe biz de sırt üstü yatmakta zorlanacakmışız ağırlık beli zorladığı için. Muhtemelen 20. Haftalara doğru yastıklarla desteklicez alıştıracağız kendimizi canım

Büyüdükçe sen de zaten yatamayacaksın sırt üstü baskı hissedeceksin o zaman bir tarafa yatmaya alışırsın canım.

Ben son ayları şu yastıkla geçirmiştim, sırtıma da başka bir normal yastık koyuyordum

Benimde kontrolumde kuculmeye baslamisti, dun yine kanama olunca moralim o kadar bozuldu ki. Disariya kanamaniz oldu mu hic? Ne kadar surdu? Ve kasik, bel agrilariniz oluyor mu? Size de cok gecmis olsun. Insallah hepimizin ici biran once rahata erer.
Ağrım olmadı ama kanama ve lekelenme oldu hatta lekelenme tamamen de kesmedi geçen yine oldu. Bakalım göreceğiz Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin hepimize. Doktorun dediği şu idi eğer düşecekse bebek tüm tedbirler boş ne yaparsak düşer bunun bir engeli yok. Oyüzden sıkmayın canınızı Allah sağlıklo bir hamilelik nasip etsin

Kizlar misafirlerim pat diye oglen 5 de geldielr hic bakamadim evde yuruyus yapiyordum yarida bırakıp giyinmeye kostum onlar gelince daha yeni gittiler cok yorulmusum napiyosnz

Kıyafet falan almaya başlayan oldu mu. Ben ne alacağımı bilmiyorum
Bende bulamiyorum her seferinde moralim bozulup cikiyorum hicbisiy yakismamayada basladi boğazımda cok kiloda aliyorum hamile pantolonlarida hic guzel olmuyo begenmedim hamile taytlarida incecik ic gosteriyo cesitde yok valla kışın nasil giyincez bende bilemedim

Lcw de içi kalın hamile taytı var ondan aldım ben öyle dandik taytlardan degil

Ay canım senin yazıyı okurken tam sırt üstü yatıyordum nasıl sola çevirdim kendimi anlatamam. Bende genelde sola yatmak iyi diye biliom ama genelde hep sağa yatarım. Senin sorun bende de var napcam bilmiom bende.

Yine cinsiyetle alakalı rüya gördüm ve yine her zamanki gibi cinsiyet aynı rüyada.Bana bi kutu hediye ediyolar açıyorum içinde dualı magnetler erkek bebek hastane çıkışı

Kolay gelsin canım çok yorma kendini

Valla yöntem vs yok canım aslında bebeği düşünüp sol yatıyorum genelde tabi dönüyorum arada ama yoksa bende en çok yüzüstü yatmayı severim

Gunaydin kizlar Ayyy lutfen yatamayayim sirt ustu, rahatsiz etsin mumkunse.. dun butun gece beynimi sartadigim icin sol tarafa donuk yatmaya, uyuyamadim hic;( surekli her dondugumde ya da donmeye calistigimda uyandim resmen bedenim kendiyle didisip durdu sabaha kadar ama su destek yastiklarina bakicam bi tane almak da fayda var sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…