2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yatmadım hiç.Hemen kalktim.Ama sevmedim sezeryani ya.Belki de çok normal istedim o yüzden.
Olabilir kuzu ben normal hayatıma hemen döndüm benim hamile kaldığım an sezaryen olacağı belliydi miyom var ben de o kapatıyor rahim ağzını o yüzden hazırdım

Demi ya.Hersey tamam.Bi bunu yapmadilar.Ya bi de 6aylikken bile hatta doğumda bile değişenler var.Onlari duyunca tüm korkuyorum.
Geçen sene haberlere çıkmıştı kız diyor doktor çocuk bir doguyor erkek 🤣 oyuZden ben değişecek diye bekliyorum mesela kızım sadece 1 sefer gösterdi 4.5 aylıktı başka göstermedi dua ediyordum ALLAHim sen değiştir me.cinsiyetini diye,😅 bakalım bunda ne olacak
[/QUOTE]
Travma gibi.Benim bi akrabamız da doğumda erkek gorunce sok olmus.Hep kiz bekleyince tabi.

Sezeryan iğrenç birşey hatta birde safram oluştu bebekten dolayı doktorlar anlamadi en son kızım doğdu 1 yıl ağrı çektim artık dayanamadım 1 senenin sonunda doktora gittim sarılık olmuşum safra kesesinden dolayı kanalları kapamış akciğer bir çok değerlerim yerlerde ölümden döndüm bana hiç iyi şeyleri hatirlatmiyor sezeryan sancısı 2 gün çektim
Senin zor olmus cnm Allah tekrsr yasatmasin
Ama ben mecbur sezaryen olucam hastsligimdzn dolayi .. ablamda sezaryen oldu hic agri cekmedi cok kolay oldu sonradanda hic agrisi olmafi hep cok rahattı. O ds kisiddn kisiye değişiyor demekki

Sezeryan iğrenç birşey hatta birde safram oluştu bebekten dolayı doktorlar anlamadi en son kızım doğdu 1 yıl ağrı çektim artık dayanamadım 1 senenin sonunda doktora gittim sarılık olmuşum safra kesesinden dolayı kanalları kapamış akciğer bir çok değerlerim yerlerde ölümden döndüm bana hiç iyi şeyleri hatirlatmiyor sezeryan sancısı 2 gün çektim
Oyyy cok kotu ya.Cok geçmiş olsun canım.benim bi sıkıntı olmadı çok şükür ama çok zor ya.Ozellikle ilk ayağa kalkmak resmen işkence.Yurumezsen bittin zaten.

Kan sonucu cikti ense vs o olctu o grafigi doktor sonuclara gore kendisi belirleyip yapmıyor mu ? Onundsmi sonucu var anlamadim.ne sorucam doktora tam olarak
Canım grafiği o yapmıyor bence sonuç o şekilde çıkıyor grafik ile ben mesela 2 li testi alır ona götürdüm o yapmış olsa grafiği istemez ki o yapmaz grafiği ya

Senin zor olmus cnm Allah tekrsr yasatmasin
Ama ben mecbur sezaryen olucam hastsligimdzn dolayi .. ablamda sezaryen oldu hic agri cekmedi cok kolay oldu sonradanda hic agrisi olmafi hep cok rahattı. O ds kisiddn kisiye değişiyor demekki
İnsALLAH canım ağrı çekmeden hemen kalkarsın inşALLAH ayağa ama.sendem ricam panik atak olma sakın güzelim ne kadar stres okadar bebegine zarar unutma 💞

Olabilir kuzu ben normal hayatıma hemen döndüm benim hamile kaldığım an sezaryen olacağı belliydi miyom var ben de o kapatıyor rahim ağzını o yüzden hazırdım
Benim kuzenim gibi o da miyomdan dolayı sezeryan olmuştu.Benim 36.haftada herşey normalken sancıya rağmen oğlum ters döndü.Tabi sancı da kesildi.Tekrar döner mi dedim ama olmadi işte.

Oyyy cok kotu ya.Cok geçmiş olsun canım.benim bi sıkıntı olmadı çok şükür ama çok zor ya.Ozellikle ilk ayağa kalkmak resmen işkence.Yurumezsen bittin zaten.
Çok şükür evet hiç hatırlamak istemiyorum bu bebeğimde böbreğimi dalagimi almadan doguruvereyim başka ALLAHtan ne isterim😂

Çok şükür evet hiç hatırlamak istemiyorum bu bebeğimde böbreğimi dalagimi almadan doguruvereyim başka ALLAHtan ne isterim😂
Demi resmen açıp çıkar yerleştir o ne ya öyle.Dusununce bile içim oynadı.

Kız evlad çok farklı rabbim gönlündekini nasip etsin kaptırıp sonradan üzülmemen için söyledim sonra insan sanki kızını kaybetmiş gibi oluyor 😅 umarım sağlıkla sakinlikle önce ALLAH a sonra anne babaya hayırlı evlâd olur haberdae etmeyi unutmayın 💞
Tesekur ederim amin insallah 🤲

Benim kuzenim gibi o da miyomdan dolayı sezeryan olmuştu.Benim 36.haftada herşey normalken sancıya rağmen oğlum ters döndü.Tabi sancı da kesildi.Tekrar döner mi dedim ama olmadi işte.
Anladım canım hayırlısı inşallah bu normal olur benim imkansız miyom hala benimle çünkü

X