- 10 Eylül 2017
- 3.820
- 7.099
- 34
Evet ya.Bi de bu durum var.En iyisi gitmişken bunu da konuşmak.Doktorunu bulman lazım canım her doktor kabul etmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya.Bi de bu durum var.En iyisi gitmişken bunu da konuşmak.Doktorunu bulman lazım canım her doktor kabul etmiyor
Olabilir kuzu ben normal hayatıma hemen döndüm benim hamile kaldığım an sezaryen olacağı belliydi miyom var ben de o kapatıyor rahim ağzını o yüzden hazırdımBende yatmadım hiç.Hemen kalktim.Ama sevmedim sezeryani ya.Belki de çok normal istedim o yüzden.
Kan sonucu cikti ense vs o olctu o grafigi doktor sonuclara gore kendisi belirleyip yapmıyor mu ? Onundsmi sonucu var anlamadim.ne sorucam doktora tam olarakAra doktora sor çıkmış mı canım bir doğrula ondan sonra erken git
Geçen sene haberlere çıkmıştı kız diyor doktor çocuk bir doguyor erkek oyuZden ben değişecek diye bekliyorum mesela kızım sadece 1 sefer gösterdi 4.5 aylıktı başka göstermedi dua ediyordum ALLAHim sen değiştir me.cinsiyetini diye, bakalım bunda ne olacakDemi ya.Hersey tamam.Bi bunu yapmadilar.Ya bi de 6aylikken bile hatta doğumda bile değişenler var.Onlari duyunca tüm korkuyorum.
Çarkıfelekte çıkardı lüleburgazın L siLüleburgaz nere
Senin zor olmus cnm Allah tekrsr yasatmasinSezeryan iğrenç birşey hatta birde safram oluştu bebekten dolayı doktorlar anlamadi en son kızım doğdu 1 yıl ağrı çektim artık dayanamadım 1 senenin sonunda doktora gittim sarılık olmuşum safra kesesinden dolayı kanalları kapamış akciğer bir çok değerlerim yerlerde ölümden döndüm bana hiç iyi şeyleri hatirlatmiyor sezeryan sancısı 2 gün çektim
Oyyy cok kotu ya.Cok geçmiş olsun canım.benim bi sıkıntı olmadı çok şükür ama çok zor ya.Ozellikle ilk ayağa kalkmak resmen işkence.Yurumezsen bittin zaten.Sezeryan iğrenç birşey hatta birde safram oluştu bebekten dolayı doktorlar anlamadi en son kızım doğdu 1 yıl ağrı çektim artık dayanamadım 1 senenin sonunda doktora gittim sarılık olmuşum safra kesesinden dolayı kanalları kapamış akciğer bir çok değerlerim yerlerde ölümden döndüm bana hiç iyi şeyleri hatirlatmiyor sezeryan sancısı 2 gün çektim
Canım grafiği o yapmıyor bence sonuç o şekilde çıkıyor grafik ile ben mesela 2 li testi alır ona götürdüm o yapmış olsa grafiği istemez ki o yapmaz grafiği yaKan sonucu cikti ense vs o olctu o grafigi doktor sonuclara gore kendisi belirleyip yapmıyor mu ? Onundsmi sonucu var anlamadim.ne sorucam doktora tam olarak
İnsALLAH canım ağrı çekmeden hemen kalkarsın inşALLAH ayağa ama.sendem ricam panik atak olma sakın güzelim ne kadar stres okadar bebegine zarar unutmaSenin zor olmus cnm Allah tekrsr yasatmasin
Ama ben mecbur sezaryen olucam hastsligimdzn dolayi .. ablamda sezaryen oldu hic agri cekmedi cok kolay oldu sonradanda hic agrisi olmafi hep cok rahattı. O ds kisiddn kisiye değişiyor demekki
Hmm hastaneyi arayarak mi ogreniyoruz onu bi sorayim hastaneye yarın ulaşabilsem yarında pazarCanım grafiği o yapmıyor bence sonuç o şekilde çıkıyor grafik ile ben mesela 2 li testi alır ona götürdüm o yapmış olsa grafiği istemez ki o yapmaz grafiği ya
Benim kuzenim gibi o da miyomdan dolayı sezeryan olmuştu.Benim 36.haftada herşey normalken sancıya rağmen oğlum ters döndü.Tabi sancı da kesildi.Tekrar döner mi dedim ama olmadi işte.Olabilir kuzu ben normal hayatıma hemen döndüm benim hamile kaldığım an sezaryen olacağı belliydi miyom var ben de o kapatıyor rahim ağzını o yüzden hazırdım
Çok şükür evet hiç hatırlamak istemiyorum bu bebeğimde böbreğimi dalagimi almadan doguruvereyim başka ALLAHtan ne isterimOyyy cok kotu ya.Cok geçmiş olsun canım.benim bi sıkıntı olmadı çok şükür ama çok zor ya.Ozellikle ilk ayağa kalkmak resmen işkence.Yurumezsen bittin zaten.
Demi resmen açıp çıkar yerleştir o ne ya öyle.Dusununce bile içim oynadı.Çok şükür evet hiç hatırlamak istemiyorum bu bebeğimde böbreğimi dalagimi almadan doguruvereyim başka ALLAHtan ne isterim
Hakkımızda hayırlısı olsun canımDemi resmen açıp çıkar yerleştir o ne ya öyle.Dusununce bile içim oynadı.
Amin.Canim inşallah.Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Aynen rengarenk suslu pusluYa kız bebiş şeyleride nasıl albeni diyor ya nasıl güzel renkler cıvıl cıvıl
Ilgın isminde konyanın bir ilçesi var
Yaaa 16 haftalik doktoe hic mi anlamadi acababen nerdeyse 16 oldum göstermiyor
aklıma geldi site sonra kuzum baktım şimdi
Gözün aydın tatlım
Tesekur ederim amin insallahKız evlad çok farklı rabbim gönlündekini nasip etsin kaptırıp sonradan üzülmemen için söyledim sonra insan sanki kızını kaybetmiş gibi oluyor umarım sağlıkla sakinlikle önce ALLAH a sonra anne babaya hayırlı evlâd olur haberdae etmeyi unutmayın
Anladım canım hayırlısı inşallah bu normal olur benim imkansız miyom hala benimle çünküBenim kuzenim gibi o da miyomdan dolayı sezeryan olmuştu.Benim 36.haftada herşey normalken sancıya rağmen oğlum ters döndü.Tabi sancı da kesildi.Tekrar döner mi dedim ama olmadi işte.