2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bilemiorum artik cinsiyeti ogrenirim ins en yakin zamanda ins sonuçlarda iyidir iyice meraklandim
Bta hcg nin karşısında düzeltilmiş mom yazar.. orada 65 in karşılığında 0. *** bir değer var. O kısım ne? Olmadı sen raporu tam çek at

Ne zaman kontrol benim hicbi fikrim yok ama tahmin dahi ufacik ipucu hicbirsey bilmiyorum🤣

aynı ben😊 benimki 16 yı da geçti artık ama ay sonuna gideceğim doktora artık o zamana gösterirse öğreneceğiz. Baya var benim öğrenmeme yani

Cinsiyetimiz belli oldu kızlar 😍
Bu kadar bulantıya bi kız bebeği hak etmişim 😀😀😀😀
@balbebekk kuzum soruyordun ya daha yeni belli oldu 🥰

yaa hayırlı olsun😊 ayrıntılı ultrason nasıldı peki? herşey yolunda mı?

Senin zor olmus cnm Allah tekrsr yasatmasin
Ama ben mecbur sezaryen olucam hastsligimdzn dolayi .. ablamda sezaryen oldu hic agri cekmedi cok kolay oldu sonradanda hic agrisi olmafi hep cok rahattı. O ds kisiddn kisiye değişiyor demekki
Bende hamilleliktn doguma kdr hep sezeryan dedm normal dogurmam ben aferderanz yirttm bi taraflarimi 😀 acilmayla gttm doguma 42 haftada acil sezeryan dediler agliya agliya girdim birde sok gecrdim kendime geldm ayaga kalktm bayildm dustum 2 gn snra apse oldu dikislerimde ah ah ne zor gecti devlette yaptm mecburiii acil olunca ozel uzakta bize 2 sene sonrada birden bire apandistim patldi acil ameliyata alindm smdi yine sezeryan olcam ama hic korkmuyorm neler geldi basima be 😀😀allh saglik versin geciyor acisi izide kalmadi bende hic yapiatrma oldum kalsada sorn deglmis gercwktn

Bence çin takvimi falan nub, maya hepsi faso fiso.. geçen yıl ocakdan nisan a kadar erkekdi. Etrafımda kimi duysam erkek doğurdu. Bu yılda bence kız yılı. Çok nadir aralarda erkek var. Eskiler hep der.. tesadüf gibi olsa da erkek yılı kız yılı.. var. Çin takviminde mayısda hamile kalanlar hep mi kız... ordan bile yalan olduğu belli. Hepimizin yaşı çift , yılı çift
Ben ilk hamile kaldığımda ablam kız senesi bu yıl kızın olacak bence dedi. Doktor 12+5 te şüpheli kız gibi dedi. Hayırlısı artık bakalım. :21:

Bende hamilleliktn doguma kdr hep sezeryan dedm normal dogurmam ben aferderanz yirttm bi taraflarimi 😀 acilmayla gttm doguma 42 haftada acil sezeryan dediler agliya agliya girdim birde sok gecrdim kendime geldm ayaga kalktm bayildm dustum 2 gn snra apse oldu dikislerimde ah ah ne zor gecti devlette yaptm mecburiii acil olunca ozel uzakta bize 2 sene sonrada birden bire apandistim patldi acil ameliyata alindm smdi yine sezeryan olcam ama hic korkmuyorm neler geldi basima be 😀😀allh saglik versin geciyor acisi izide kalmadi bende hic yapiatrma oldum kalsada sorn deglmis gercwktn
Cok geçmiş olsn cnm ins kolay gecer bu sefer

Bta hcg nin karşısında düzeltilmiş mom yazar.. orada 65 in karşılığında 0. *** bir değer var. O kısım ne? Olmadı sen raporu tam çek at
Yok onlar degerde demekki onlari hastane düzenleyecek bende anlamadim sadece hcg ve papp vsr hicbisey yazmıyo mom diye cnm grafik yok zaten daha ortada doktor sonuc icin cumaya gel dedi

aynı ben😊 benimki 16 yı da geçti artık ama ay sonuna gideceğim doktora artık o zamana gösterirse öğreneceğiz. Baya var benim öğrenmeme yani

yaa hayırlı olsun😊 ayrıntılı ultrason nasıldı peki? herşey yolunda mı?
Evet kuzum çok şükür yolunda 😍

O daha cikmsdi onu doktor belirliycek sanrm ben netten baktimda doktor nedsnse 10 gun sonrs gel dedi ee kan sonucu cikmis cumayi değiştirsem daha erkenemi alsam randevuyu acaba ense vs yi kendi olctu ama ben bilmiyorum degerler doktorda
Cnm senın o Dr biraz saçmalamış. Bnm de ense falan ölçtü söyledi hatta ultrason da da yazıo nt die. Ama sana ultrason vermemişti dolayısıyla göremezsin ama işte söylemesi gerekiyordu. Neyse kötü bsy olsa söylerdi demkki korkulacak bsy yok. Buarada hep senin erkek geçti içimden. Daha öncede söylemiştim. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında🤲

X