- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Kardeş iyidir ya iyi yapmışsınEvet takip ediyorum 6 yıl oldu aslında 2. Çocuğu hiç düşünmüyordum baktım yaş gidiyor tek evladı olan sürekli şikayet ediyor gözü kararttim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeş iyidir ya iyi yapmışsınEvet takip ediyorum 6 yıl oldu aslında 2. Çocuğu hiç düşünmüyordum baktım yaş gidiyor tek evladı olan sürekli şikayet ediyor gözü kararttim
Bilmiyorum ki ilk kez duydum çoğu kişide doğru çıkıyormuş sanırım bir alet çıkarsalarda hemen öğrensek cinsiyeti uzaya mekik yapıyorlar bir annelerin merakını gideremiyorlarBenim ilki erkekti ve beta 28 cıkmış.Cidden olabilirmi acaba?
Artık birbirlerini yolarlar mi sarılırlar mı bilemiyorum ama kardeş candırKardeş iyidir ya iyi yapmışsın
Tutmamış sende hep meraktan bu araştırmalar neyse ki öğrenmeye az kaldı.Benim ilk kızım da 36 çıkmıştı kız oldu
Bende hep erkek hissettim ama simdi bende merak ettim acaba kizmiBenim 70 çıktı. Doktor %80 kız dedi. Salı kesinleşecek inşallah. Bende bu beta değerini burada bir topikte okumuştum, çoğunun doğru çıkmış, ama çıkmayanlarda olmuş. Bakalım doğru mu
Ya bende bunu soracaktım benimde ilki sezeryan.Bende normal doğum cok istiyorum.Benim kuzenim 3yil aradan sonra normal doğum yapmıştı.Sezaryen sonrası normal doğum mu istiyorsun canım kaç yıl oldu doğum yapalı onunla ilgili sanırım facede sssvd grubu var
Bilmiyorumki ilk defa duydum böyle biseyi.benim 44 doktor erkek gibi dedi olabilir mi ki?
Instagram dada var canım yapabiliyorsun sadece ssvd yapan doktor bulman lazım en sağlıklısı normal doğum hemen topluyorsun kendiniYa bende bunu soracaktım benimde ilki sezeryan.Bende normal doğum cok istiyorum.Benim kuzenim 3yil aradan sonra normal doğum yapmıştı.
Ilkinde tuttu benim.Bakalim bunda neolacak.Benim 70 çıktı. Doktor %80 kız dedi. Salı kesinleşecek inşallah. Bende bu beta değerini burada bir topikte okumuştum, çoğunun doğru çıkmış, ama çıkmayanlarda olmuş. Bakalım doğru mu
O daha cikmsdi onu doktor belirliycek sanrm ben netten baktimda doktor nedsnse 10 gun sonrs gel dedi ee kan sonucu cikmis cumayi değiştirsem daha erkenemi alsam randevuyu acaba ense vs yi kendi olctu ama ben bilmiyorum degerler doktordaKuzu böyle olmuyor ki sonuç bir grafik oluyor
Ilki mecburen sezeryan oldu.Makat gelişti.Ters yani.Baska bi sorun yoktu.Ama sezeryan sonrası çok zor ya gerçekten.Instagram dada var canım yapabiliyorsun sadece ssvd yapan doktor bulman lazım en sağlıklısı normal doğum hemen topluyorsun kendini
Ara doktora sor çıkmış mı canım bir doğrula ondan sonra erken gitO daha cikmsdi onu doktor belirliycek sanrm ben netten baktimda doktor nedsnse 10 gun sonrs gel dedi ee kan sonucu cikmis cumayi değiştirsem daha erkenemi alsam randevuyu acaba ense vs yi kendi olctu ama ben bilmiyorum degerler doktorda
Demi ya.Hersey tamam.Bi bunu yapmadilar.Ya bi de 6aylikken bile hatta doğumda bile değişenler var.Onlari duyunca tüm korkuyorum.Bilmiyorum ki ilk kez duydum çoğu kişide doğru çıkıyormuş sanırım bir alet çıkarsalarda hemen öğrensek cinsiyeti uzaya mekik yapıyorlar bir annelerin merakını gideremiyorlar
Hiç zorlanmadım ya ah demedim sürekli yürüdüm doktor bile şaşırdı annem yat nazar olacak diyordu maşallah :)Ilki mecburen sezeryan oldu.Makat gelişti.Ters yani.Baska bi sorun yoktu.Ama sezeryan sonrası çok zor ya gerçekten.
Hadi bakalimm saglikli olsun ve Allah gonlune gore versinValla haftaya cumartesi kontrol var belki gösterir bizimki de kız mı erkek mi
Doktorunu bulman lazım canım her doktor kabul etmiyorYa bende bunu soracaktım benimde ilki sezeryan.Bende normal doğum cok istiyorum.Benim kuzenim 3yil aradan sonra normal doğum yapmıştı.
Valla gönlümde olan bir kızım var kızıma kız kardeş istiyorum ne yalan söyleyim :) çift yumurta ikizi biri kız biri erkek olsa tabi tadından yenmez :)Hadi bakalimm saglikli olsun ve Allah gonlune gore versin ❤
Bende yatmadım hiç.Hemen kalktim.Ama sevmedim sezeryani ya.Belki de çok normal istedim o yüzden.Hiç zorlanmadım ya ah demedim sürekli yürüdüm doktor bile şaşırdı annem yat nazar olacak diyordu maşallah :)
Sezeryan iğrenç birşey hatta birde safram oluştu bebekten dolayı doktorlar anlamadi en son kızım doğdu 1 yıl ağrı çektim artık dayanamadım 1 senenin sonunda doktora gittim sarılık olmuşum safra kesesinden dolayı kanalları kapamış akciğer bir çok değerlerim yerlerde ölümden döndüm bana hiç iyi şeyleri hatirlatmiyor sezeryan sancısı 2 gün çektimIlki mecburen sezeryan oldu.Makat gelişti.Ters yani.Baska bi sorun yoktu.Ama sezeryan sonrası çok zor ya gerçekten.