2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana korkudan kimse soramiyor 🤣millete laf lazım ilki kız olur bu niye erkek değil erkek olur vah bu niye kız değil 2 kız olur birdahikene erkek olur söylerler anca toptan iğne iplik alıp dikesim geliyor ağızlarını 30 zuma geldim şunu öğrendim kendi mutluluğugum çok önemli oyuZden gülüp içimden saydirıyorum en güzeli 🤣
Dogru bencede hic ugrasmamak lzzm benmde ikili kan sonucu cikmis onun stresi basti hicbiseyde bulamadim nette Sagliklimi degilmi bulamadim randevumda cuma gunu .. meraktan olcem simdi cinsiyetten daha cok endise korku sardi beni sagliklimidir değilimdir diye

Dogru bencede hic ugrasmamak lzzm benmde ikili kan sonucu cikmis onun stresi basti hicbiseyde bulamadim nette Sagliklimi degilmi bulamadim randevumda cuma gunu .. meraktan olcem simdi cinsiyetten daha cok endise korku sardi beni sagliklimidir değilimdir diye
Birşey olmaz ALLAHin izni ile testler bir sorun var ise önden önlem almak için biliyorsun sakın ol canım benim tevekkül en güzel ilaç 💞

Kizlar ikili tarama kan sonucun cikmis hicbisey anlamadim bilen var mi papp 471 beta hcg 65 cikmis
Canım bunun devamıda olmalı.tek başına bu sonuçlara bakılmaz. Ama internetten göremiyorsun bildiğim kadarıyla. Ben göremedim, bana doktorum gönderdi görüntüsünü. Hastaneyi arayıp göndermelerini isteyebilirsin. Beta 50 üstüyse kız diyorlar genelde.belkide kızdır senin sıpa 🥰

Canım bunun devamıda olmalı.tek başına bu sonuçlara bakılmaz. Ama internetten göremiyorsun bildiğim kadarıyla. Ben göremedim, bana doktorum gönderdi görüntüsünü. Hastaneyi arayıp göndermelerini isteyebilirsin. Beta 50 üstüyse kız diyorlar genelde.belkide kızdır senin sıpa 🥰
Aaa öyle birşey mi varmış beta 50 üstü ise kızmı sormak lazım ikili sonucu çıkanlar betaniz kaç yazarmısınız😁

Valla bilemiorum artik cinsiyeti ogrenirim ins en yakin zamanda ins sonuçlarda iyidir iyice meraklandim

X