2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sezaryen sonrası normal doğum mu istiyorsun canım kaç yıl oldu doğum yapalı onunla ilgili sanırım facede sssvd grubu var
Ya bende bunu soracaktım benimde ilki sezeryan.Bende normal doğum cok istiyorum.Benim kuzenim 3yil aradan sonra normal doğum yapmıştı.

Benim 70 çıktı. Doktor %80 kız dedi. Salı kesinleşecek inşallah. Bende bu beta değerini burada bir topikte okumuştum, çoğunun doğru çıkmış, ama çıkmayanlarda olmuş. Bakalım doğru mu
Ilkinde tuttu benim.Bakalim bunda neolacak.

Instagram dada var canım yapabiliyorsun sadece ssvd yapan doktor bulman lazım en sağlıklısı normal doğum hemen topluyorsun kendini
Ilki mecburen sezeryan oldu.Makat gelişti.Ters yani.Baska bi sorun yoktu.Ama sezeryan sonrası çok zor ya gerçekten.

O daha cikmsdi onu doktor belirliycek sanrm ben netten baktimda doktor nedsnse 10 gun sonrs gel dedi ee kan sonucu cikmis cumayi değiştirsem daha erkenemi alsam randevuyu acaba ense vs yi kendi olctu ama ben bilmiyorum degerler doktorda
Ara doktora sor çıkmış mı canım bir doğrula ondan sonra erken git

Bilmiyorum ki ilk kez duydum çoğu kişide doğru çıkıyormuş sanırım bir alet çıkarsalarda hemen öğrensek cinsiyeti uzaya mekik yapıyorlar bir annelerin merakını gideremiyorlar
Demi ya.Hersey tamam.Bi bunu yapmadilar.Ya bi de 6aylikken bile hatta doğumda bile değişenler var.Onlari duyunca tüm korkuyorum.

Demi ya.Hersey tamam.Bi bunu yapmadilar.Ya bi de 6aylikken bile hatta doğumda bile değişenler var.Onlari duyunca tüm korkuyorum.
[/QUOTE]
Geçen sene haberlere çıkmıştı kız diyor doktor çocuk bir doguyor erkek oyuZden ben değişecek diye bekliyorum mesela kızım sadece 1 sefer gösterdi 4.5 aylıktı başka göstermedi dua ediyordum ALLAHim sen değiştir me.cinsiyetini diye, bakalım bunda ne olacak

Ilki mecburen sezeryan oldu.Makat gelişti.Ters yani.Baska bi sorun yoktu.Ama sezeryan sonrası çok zor ya gerçekten.
Sezeryan iğrenç birşey hatta birde safram oluştu bebekten dolayı doktorlar anlamadi en son kızım doğdu 1 yıl ağrı çektim artık dayanamadım 1 senenin sonunda doktora gittim sarılık olmuşum safra kesesinden dolayı kanalları kapamış akciğer bir çok değerlerim yerlerde ölümden döndüm bana hiç iyi şeyleri hatirlatmiyor sezeryan sancısı 2 gün çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…