2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hayırlı olsun bende dün fetal dna için kan verdim 10 iş günü içinde çıkar dediler. Benim kan Ankara ya gitti. Sizin be kadar sürede çıktı? Birde siz cinsiyeti öğrenmeyi talep ettiniz mi direk raporda cinsiyette yazıyormuydu

merhaba ,genoksta ne kadara yaptırdınız testi?

Ben de onu beğendim almayı dusundum fakat içinde folik asitte var folik asite devam edersek fazlası otizme neden oluyor diye bir yerden duymuştum sanki. Sizin bir bilginiz var mi
Sensetik formdaki folik asitin otizmi tetiklediği yönünde çalışmalar var bende okumuştum. Doğal formdaki metil folat folik asit kullandım ben.

Selam kızlar devlet hastanesine gittiğimden eşim hiç görememişti bebisi özele gittik görsün diye neredeyse ultrasonla almıyorlardı çok az bir süre gördü sadece çok sinirimiz bozuldu doğru düzgün birşey söylemedi zaten cinsiyeti bile erkek gibi emin olamıyorum dedi devlete laf ediyordum ama özelde böyleyse yandık bana bile çok göstermedi makinesi çok kötüydü zaten fotoğraflarda öyle iyi çıkmadı
stoprak stoprak vitamini sormuştun canım decavit devam ama d vitamini kullanmak gerekiyormus mutlaka onu söyledi

2li test yaptırırken bebeşi göstermeyen var mı ya dün ne yaptıysak dönmedi rahatını hiçççç bozmadı

2li test yaptırırken bebeşi göstermeyen var mı ya dün ne yaptıysak dönmedi rahatını hiçççç bozmadı
Canım bugün yenden gittim doktora kan vermek için yeniden gittim ense kalınlığına bakti bir gün bile farkediyormus dün çok açıkça herşeyini gördüm ama bugün haraket etmedi birde video alacaktım yüz üstü yayıyor du 😅

Selam kızlar devlet hastanesine gittiğimden eşim hiç görememişti bebisi özele gittik görsün diye neredeyse ultrasonla almıyorlardı çok az bir süre gördü sadece çok sinirimiz bozuldu doğru düzgün birşey söylemedi zaten cinsiyeti bile erkek gibi emin olamıyorum dedi devlete laf ediyordum ama özelde böyleyse yandık bana bile çok göstermedi makinesi çok kötüydü zaten fotoğraflarda öyle iyi çıkmadı
stoprak stoprak vitamini sormuştun canım decavit devam ama d vitamini kullanmak gerekiyormus mutlaka onu söyledi
16.hafta dolmadan hiçbir doktor 100de 100 demez denemesi lazım canım çok değişen var erkek gözüküyor kız çıkıyor kız diyorlar erkek çıkıyor banada doktorum erkek dedi ama değişebilir çok değişen var bu haftalarda organları çok benziyormuş 13+2 çıktı bugünde kan tahlilim temiz çıkarsa 1 ay sonra gidicem anca ozman net öğreniriz sağlıklı olsunlar da ona dua edelim çocuklar artık hastalıklarla doğuyor 😢

16.hafta dolmadan hiçbir doktor 100de 100 demez denemesi lazım canım çok değişen var erkek gözüküyor kız çıkıyor kız diyorlar erkek çıkıyor banada doktorum erkek dedi ama değişebilir çok değişen var bu haftalarda organları çok benziyormuş 13+2 çıktı bugünde kan tahlilim temiz çıkarsa 1 ay sonra gidicem anca ozman net öğreniriz sağlıklı olsunlar da ona dua edelim çocuklar artık hastalıklarla doğuyor 😢
Evet cinsiyeti değişincede bi değişik hisseder insan daha önceki doktorda erkek tahmin etti kese şekli nub hepsi erkeği gösteriyor bizim :KK48: hayırlısı artık. Inşallah güzel çıkar sonuçlarında ❤ Allah im evlatlarımızı hastalıklardan korusun esirgesin inşallah sağlıkla dünyaya gelsinler

Merhaba.tam on gunde sonuç çıkıyor.benimde Ankara'ya gitti ordanda Kore'ye gönderildi.cinsiyeti rapora yazamıyorlar yasal değil.onu telefonda söylüyorlar.benim yakın arkadaşım bu işi yapıyor o ilgilendi.benim sormama gerek kalmadı o bir heves söyledi zaten ☺

siz cinsiyeti arkadaşınız aracılığla mı öğrendiniz yoksa her test yapan öğrenebiliyor mu

Evet cinsiyeti değişincede bi değişik hisseder insan daha önceki doktorda erkek tahmin etti kese şekli nub hepsi erkeği gösteriyor bizim :KK48: hayırlısı artık. Inşallah güzel çıkar sonuçlarında ❤ Allah im evlatlarımızı hastalıklardan korusun esirgesin inşallah sağlıkla dünyaya gelsinler
Benim hepsi kız kese nub doktor erkek tahmin etti ekranı açtık ben im bile gözüme soktu inanamadim oyuZden kendimizi kaptırmayalim kız da olabilir olsa ne güzel olur😁

Kalbim cok hızlı atıyor sanki yerinden cıkcak gibi boyle olan varmı simdi baktım 122 nabız normal mi acaba

Kızlar bebegin gelişiminde sata göre hesapladığımız tarih mı önemli yoksa ultrasonda doktorun söylediği mı mesela benim 4 5 gün ileride çıkıyor hep gelişimi mı önde yoksa boyu mu ölçüleri mı :KK48:

X