2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pamuk dedim ben begenmediler:olamaz: çok hoş bence neden olmasın.:KK9:
Ay birsürü de güldüm hee😁 büyük büyük ninelerimizden birinin adı pamukmuş öğrenince çok sevimli bulmuştum 🤗 Tatlı sevimli ama çok daha fazla dalgaya müsait bence 😊 Bir dee Eylül var aklımda. Eylül ayında öğrendik kızımız olacağını, o mantık ile koyabilir miyim diye bir sordum kendime😁

Bakmama sebepleri sonuçların yanıltıcı olması kesin konuşmamaları. Doktorum son kontrolde cinsiyeti söyledi ama 16 17. Hafta gelmeden %100 demem ben demişti 😊
Evet ama 16. Haftada da kesin olmuyor ki benim yengem 8. Ayına kadar kız bebek dediler hop doğuma giderken erkek bebek dediler bebeğe mecbur kız kıyafeti giydirdi 😅

Doktor doktor fark var çoğu burdaki arkadaslarin doktoru bakmis tahmin etmis sormadan bile bakan var ben israr etmeme rağmen kadin resmen laf soktu .
Kimiside garantici demekki belkide yanlis olup elestri aldigi olmustur ondan soylemiyordur bilemiyorum
Doğru diyorsun bakalım mecbur beklicez sağlıklı olsunda ne olursa olsun cinsiyeti kız erkek fark etmez 🤩

Kizlar size kiz ismi onerip uyumaya gidiyorum 🙂
Almira , almila , mira , arya , asya , nil , nilüfer, tuana
Erkek onerilerim
Kendi düşündüğüm cagatay
Kerem , kıvanç, ali , kemal aklima simdilik bu kadar geldi
Kız isimlerinden Nil hariç gerisi pek benlik değil 🙈
Erkek olsaydı kesindi, Kerem Sirac olacaktı.🤗

Kızlar ilk 3 ay hiç mide bulantısı olmayan ve yeni yeni midesi bulanmaya başlayan var mı benim gibi. 3 ay hiç bir şeyim yoktu son bir haftadır özellikle acıkmaya başlayınca midem azıcık boşalsın öğürmeye başlıyorum. Çok saçma değil mi 3 aydır olmayan bulantı nerden çıktı şu an
bendede aynisi oldu12. haftadan sonra hem mide bulantısı hemde halsizlik bas donmesi.
Sanırım hormonlar tavan yapıyor bu yüzden oluyor.

Duru çok var diye bende kararsızım ama seviyorum 😄 İpek ismini de düşünmüşsün demek o da güzel bence.❤ Elzem ismine biz alışsak bile çevreden tepki gelir diye düşünüyorum çocukla alay etsinler istemem 😁 bu ismini şimdilik kayınvalideme söyledim sence nasıl diye aaa çok güzel elzem olsun dedi direk şaşırttı beni 😁 Ferah ismini de sevdi ama Elzem daha güzel dedi. Biz bi düşünelim tam alışamadım dedim😂 Nefes ismini de sundum bu arada eşime, net birşey demedi. Bence de koyun gerçekten güzel.. Nefesim diye sevmek harika olacaktır.❤

Bence hangi isim içine siniyosa onu koy tatlım bu arada benim adım da Hayat 😅 öyle isimleri beğeniyorum demiştin ya ben küçükken ismimi sevmezdim sonra sevmeye başladım 🤗 kızıma da Ebrar ismini koyduk daha bu isim meşhur olmamıştı kızım doğduktan sonra çok duyar olduk 😅 ben ismin anlamına çok önem veriyorum o yüzden o ismi koyduk zaten anlam daha önemli benim için kişiliğe tecelli ediyo , başta insanlara değişik geldi bazıları ismi hatırlayamadı ama sonra herkes alıştı 😍 iyi ki koymuşuz 🥰

Fetal dna testi sonucum geldi.cok şükür herşey iyi çıktı.cinsiyette kesinleşti. Bade kızım ellerinizden öper teyzeleri♥ hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş:dua:
Merhaba hayırlı olsun bende dün fetal dna için kan verdim 10 iş günü içinde çıkar dediler. Benim kan Ankara ya gitti. Sizin be kadar sürede çıktı? Birde siz cinsiyeti öğrenmeyi talep ettiniz mi direk raporda cinsiyette yazıyormuydu

Günaydın, beyaz akıntısı olan var mı acaba, şeffaf da degil bildigin beyaz... çok fazla değil, afedersiniz iç çamaşırım vs ıslanmıyor ama tuvalete gidince farkediyorum, 10 gündür, normal mi

Merhaba hayırlı olsun bende dün fetal dna için kan verdim 10 iş günü içinde çıkar dediler. Benim kan Ankara ya gitti. Sizin be kadar sürede çıktı? Birde siz cinsiyeti öğrenmeyi talep ettiniz mi direk raporda cinsiyette yazıyormuydu
Merhaba.tam on gunde sonuç çıkıyor.benimde Ankara'ya gitti ordanda Kore'ye gönderildi.cinsiyeti rapora yazamıyorlar yasal değil.onu telefonda söylüyorlar.benim yakın arkadaşım bu işi yapıyor o ilgilendi.benim sormama gerek kalmadı o bir heves söyledi zaten ☺

Kizlar size kiz ismi onerip uyumaya gidiyorum 🙂
Almira , almila , mira , arya , asya , nil , nilüfer, tuana
Erkek onerilerim
Kendi düşündüğüm cagatay
Kerem , kıvanç, ali , kemal aklima simdilik bu kadar geldi
Biz kerem düşünüyoruz çok güzel Bi isim. Hayırlı saglıklı olsunlarda inşallah 🤲

X